2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684545 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل شما شدم هفته ششم افتادم ب لكه بيني كه رفتم سونو گف يكيشون قلبش ضعيفه و ميفته همان طور هم شد ...

عزیزم جدی میگی؟ولی من امید دارم که میمونه برام 😍🥰😍🥰راستش امروز خونریزی داشتم ولی اصلا لخته نبود دیگه دکتر بهم گفته بود وقتی دفع بشه با لخته همراهه 🥺🥺

بچه ها از بس این مدت سرم تو تاپیک ،خونه مامانم بودم اومد بالاسرم میگه خدایا یه دوقلو به این دخترم بده به هیچ کاری نرسه حتی ندونه گوشیش کجاست ،چه برسه به اینترنت واینا

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

دلم یه حال خوب بعد از یه پانکچرو انتقال مثبت میخواد خدا کنه اینبار بار آخرم باشه دیگه طاقتم طاق شد ۱۶ سال یه عمره ازبس دنبال دکتر و مرکز درصد موفقیت اینام هرشب خواب یه دکترو یه مرکزو مبینم رسما رد دادم خدارحم کنه خوابم بدجور بهم خورد ،درحال آماده سازی هزینه ام تا یه ماه دیگه تکمیل میشه خدا میدونه همین ۱۲م دارم خدا کنه  نتیجه بخش باشه وکافی البت که کافی باشه  ببخشید دلم خیلی پره خیلی خیلی

دلم یه حال خوب بعد از یه پانکچرو انتقال مثبت میخواد خدا کنه اینبار بار آخرم باشه دیگه طاقتم طاق شد ۱ ...

عزیزم انشالله که ایندفعه حتما جواب میگیری

خدا بزرگه

مشکلت چیه؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بچه ها از بس این مدت سرم تو تاپیک ،خونه مامانم بودم اومد بالاسرم میگه خدایا یه دوقلو به این دخترم بد ...

دعای مادرها اجابت میشه بگو برات خیلی دعا کنه

عزیزم انشالله که ایندفعه حتما جواب میگیری خدا بزرگه مشکلت چیه؟

خودم تنبلی تخمدان دارم ولی همسرم الیگواسپرمه متاسفانه ۳بار پانکچر،۴ بار انتقال ناموفق

خودم تنبلی تخمدان دارم ولی همسرم الیگواسپرمه متاسفانه ۳بار پانکچر،۴ بار انتقال ناموفق

توکل بخدا کن

خیلیا مثل شما بعد چندبار جواب گرفتن

فقط تا میتونی استرس و فکر و خیال رو از خودت دور کن

عزیزم خیلی خیلی مبارکههههههههه 😭😭😭😍😍😍😍 برای ما هم دعا کن

قربونت عزیزم..انشاءالله خودتم بسلامتی پسرتو بغل کنی🌼❤🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹