2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
نه باعث کاذب شدن نمیشه آزمایش خیلی خیلی بهتر از بی بی چکه

زینبی جون من بعد پانکچرم که آمپول زدم ۲۱ ماهه پیش پری شدم این مهام همون تاریخ میشم یا احتمال داره دیر تر بشم؟ یا زودتر؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره نمی دونم چرا 

شاید چون شما مشکلی نداشتی و فقط تعیین جنسیتی بودی می خواد اثر داروها کامل از بدنت بره و تخمدان هات فعال نباشن بعد انتقال بده. خیلی از دکترا هم روز پانکچر میگن پری سوم بیا واسه انتقال. فکر کنم زینب جون هم سیکل سوم رفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اشتباه گفتن بعد انتقال پری شدم این پری که بیاد میشه دومی که ال دی داده پری سوم برای انتقال میرم

منم واسم عجیب بود که چطور تو این مدت کم منتظر پریود سومی  

چون اصولا پری دوم دیرتر هم میاد 

انشاله ک همه نتیجه مثبت بگیرن توکل بخدا

انشالله بخدا خسته شدم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
اگه تونستین این آزمایشها و بدین , دکتر عارفی اگر مریضش انتقالش منفی بشه، فوری این آزمایشها رو میده و ...

من حس میکنم علت منفی شدن همون تخمکای بی کیفیت و اندومتریوز خودمه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ان شاءالله مثبته با هم مامان میشیم😍😍🤲🤲

انشاالله عزیزم❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
حالا بد نیست این آزمایشو انجام بدین

اره کلا این میکروم نگیره میرم مطب دکتر نصر واسه۴دی وقت گرفتم

حالا دکتر عفونی به من گفت 4 تایی بزن این هفته از دکترم میپرسم ببینم خیلی نگرانم نزدم

من دیشب سه تایی زدم، ولی دکترم گفت فرقی نداره. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
گاندی چقدتموم شد میکرو؟کل هزینه منظورمه بادارو هاینا میکرو رو پرسیدم گفت۵تومن ولی من اونجانرفتم می ...

پانکچر ۳

انتقال ۱.۵

داروها یادم نیست حدود ۴ که با تایید ۲ خودم دادم. 

ولی دقیق یادم نیست. 

فریز هم هر نی فک کنم ۶۰۰ هزینه اولیه بعد ۲۰۰ فریز

هزینه فریز رو تکمیلی بهم نداد

داروها را تا حدودی داد

پانکچر رو داد، که چون همکار همسرم ، یعنی همون مسئول بیمه اشون فضولی کرده بود ، دوست ندارم هزینه انتقال رو بگیرم. کم پولیم نیست!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین