2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046541 بازدید | 684523 پست
سلام خانمهای عزیز. من به تازگی عضو تاپیک عالی شما شدم. من تا الان شش بار انتقال ناموفق داشتم که بعد ...

سلام عزیزم، خوش اومدی

چقدر سخت، درکت میکنم منم دوبار منفی شدم الانم بار سوممه انتقال میدم روز 6 هستم

کهیر که من این سری جای پروژسترونم کهیر میزنه شدیدنم میخاره دیگه کم اوردم به دکترم گفتم گفت یه آمپولو کم کنم بجاش دوتا شیاف استفاده کنم

عرقم که میگی اگه منظورت گر گرفتگیه، اینم من دارم یعنی یه لحظه لرز دارم یه لحظه گرگرفتگی، اینا همش عوارض داروهاست ولی تپش قلب رو خداروشکر نداشتم هرچند دکترم از دوهفته قبل از انتقال بهم قرص پروپرانولول داده گفت مثبتم بشی باید ادامه بدی گفتم من که تپش قلب ندارم گفت بخاطر تاثیرش روی رحمت دادم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم شما بودی شیاف استفاده میکردی؟ اسم دقیقشو بهم میگی؟ آخه من با آمپول خیلی کهیر میزنم زنگ زدم مط ...

عزيزم همون شياف پروژسترون ٤٠٠ ايرانيش فروتژست هست خارجيش ديگه نيس

آزاد بدون نسخه هم ميدن

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم همون شياف پروژسترون ٤٠٠ ايرانيش فروتژست هست خارجيش ديگه نيس آزاد بدون نسخه هم ميدن

اونوقت ایرانیش خوبه عزیزم؟ جای آمپولو میتونه بگیره؟

شما روزی چندتا استفاده میکنی؟ به من گفت یه آمپول دوتا شیاف

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اونوقت ایرانیش خوبه عزیزم؟ جای آمپولو میتونه بگیره؟ شما روزی چندتا استفاده میکنی؟ به من گفت یه آمپو ...

خارجیش کمیاب شده ..ایرانیشم خوبه.اکثرا ایرانی استفاده میکنیم دیگه.من تا دو روز پیش یه امپول یه شیاف داشتم.دو روزه امپولمو قطع کرده شده دو تا شیاف.

هر امپول معادل دوتا شیافه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اونوقت ایرانیش خوبه عزیزم؟ جای آمپولو میتونه بگیره؟ شما روزی چندتا استفاده میکنی؟ به من گفت یه آمپو ...

آره خوبه ايرانيشم درسته به شيافاي اصل اروپايي نميرسه ولي خب ايناهم مواد اوليه اش از خارج مياد

درضمن خارجيشو اگههههههه هم بتوني پيداكني تحت ليسانس خيلي با ايراني فرق نداره فقط بايد كلي پول بابتش بدي

من فقط روزي درتا شياف بودم به سفارش زينب جان سه روز يه بارم يه آمپول ميزنم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم خدا رو شکر که دوستانی مثل شما. دارم و این همه به فکرم هستین راستش اصلا فکرشم نمیکردم نگران بش ...

مبارکه عزیزم. به سلامتی و دل خوش

این چه حرفیه معلومه نگران میشیم عزیزم. خداروشکر که همه چی در امن وامانه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای گلم الان از مطب اومدم بیرون یکی از نی نی ها نبضش خیلی ضعیف بود و دکتر گفت خونریزی به همون دلی ...

ان شاء الله که دوتاشم برات میمونن عزیزم..توکل به خدا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنون عزیزم سلامت باشی..انشاءالله بزودی قسمت خودت  مریم جون بدترین روزای شیراز زایمان من بود.. ...

خیلی برات دعا کردم لحظه به لحظش بیادت بودم....اخه سمت بیمارستان های دکتر قاسمپور وصع خراب بود☺الهی شکر به سختی هم که بود زایمان کردی در شرایط حاد😶

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستم پیورگان یه مقدار خیلی کم اضافه داره که برای تست کردن گذاشتن نگران نباش اگه دیدی یکم زیادی اومد ...

واقعا

اخه از یکم بیشتره منم الان دوز رو حدود 25 واحد بیشتر میزنم🤗ببینم چی میشه

اخه روش نوشته 300 من طوری میزنم که درست تمام بشه😁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
به سلامتی. خداروشکر🙏🏻🙏🏻🙏🏻واقعا که قدرت خدا از همه چیز بالاتره

واقعا فقط خدا

چقدر سختی کشید نگین چقدر بهش گفتن مشکل داره سقط کن....

دوستای گلم الان از مطب اومدم بیرون یکی از نی نی ها نبضش خیلی ضعیف بود و دکتر گفت خونریزی به همون دلی ...

خداروشکر موناجون خیلی نگرانت بودم همش منتظر بودم بیای خبر خوب بدی تا خوشحال شدم خداروصدهزار مرتبه شکر...هفته چندمی عزیزم؟ منم لک بینی دارم فردا میرم دکتر