2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
انشالله  ببين زينب جونم ميگفت منم خيلي حالتاي پري رو داشتم حتي ميگفت رنگ پوستمم مثل زماني شده ...

عزیزم شما بودی شیاف استفاده میکردی؟

اسم دقیقشو بهم میگی؟ آخه من با آمپول خیلی کهیر میزنم زنگ زدم مطب دکترم گفت روزی دوتا شیاف بذارم و یه آمپول گفت برم برام بنویسه ولی خب یه شهر دیگست سخته بخوام برم

منشیش گفت شیاف پروژسترون 400 ولی شاید آزاد بهت ندن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ساراجونم خیلی ممنون.مهربون..انشاءالله نی نی تو بسلامتی بغل کنی...میبینم ک رنگ تیکرت هم تغییر کرده😍خ ...

مرسی عزیزم

احساسم میگه دختره.رنگ تیکرمو عوض کردم 😃 هفته ی دیگه میرم ان تی شاید معلوم شه 😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما بودی شیاف استفاده میکردی؟ اسم دقیقشو بهم میگی؟ آخه من با آمپول خیلی کهیر میزنم زنگ زدم مط ...

عزیزم سیکلوژست ۴۰۰ بگیر.منم دوتا دارم روزی

مرسی عزیزم احساسم میگه دختره.رنگ تیکرمو عوض کردم 😃 هفته ی دیگه میرم ان تی شاید معلوم شه 😍

سارا جون هستی؟ میگم شما شیاف استفاده میکنی؟

زنگ زدم دکترم گفت روزی دوتا شیاف و یه آمپول استفاده کن

اسم دقیق شیافش رو نمیدونم منشیش گفت پروژسترون 400، شما میدونی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم❤❤❤

😘😘

خارجیشو پیدا کنی خیلی بهتره عزیزم...ولی اگه پیدا نکردی فرتیژست ۴۰۰ بگیر.. اسم خارجیش سیکلوژسته.ایرانیش فرتیژست...

😘😘 خارجیشو پیدا کنی خیلی بهتره عزیزم...ولی اگه پیدا نکردی فرتیژست ۴۰۰ بگیر.. اسم خارجیش سیکلوژسته ...

مرسی سارا جون😙😙😙 فقط بدون نسخه میدن؟ آخه منشیش گفت فکر نکنم بدون نسخه بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم احساسم میگه دختره.رنگ تیکرمو عوض کردم 😃 هفته ی دیگه میرم ان تی شاید معلوم شه 😍

گفتم شاید سونو رفتی😄خداحفظش کنه..احتمال زباد مشخصه دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم ديگه جنين ندارم ايشالله خدا به دل شكستمون نگاه كنه🙏

واقعا سختمه بخدا پانکچر شدن 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
انشاالله الان دیگه همه جا میکرو می کنن چون پیشرفته تره موفق باشی  من هم خودم تنبلی تخمدان داشتم ...

منم تنبلی دارم کمه بیشترازهمسرمه.یعنی منم بگم میکروکنند?تواونم جنین زیاده؟الهی که بزودی زودمادرشی عزیزم میفهمم خیلی سخته

انشالله  ببين زينب جونم ميگفت منم خيلي حالتاي پري رو داشتم حتي ميگفت رنگ پوستمم مثل زماني شده ...

توکل بخدا انشالله خدا رحمش بیاد

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

دوستای گلم الان از مطب اومدم بیرون یکی از نی نی ها نبضش خیلی ضعیف بود و دکتر گفت خونریزی به همون دلیل هست و به احتمال خیلی زیاد سقط میشه 😟😟😟و اون یکی نی نی قلبش خیلی خوب بود و گفتش این خیلی خوبه 🤗🤗🤗 الهی بگردم بچم گفت که قلبش ضعیفه 😭😭و سقط میشه .،...توکل به خدا هرچی صلاحه همون بشه ایشالله

دوستای گلم الان از مطب اومدم بیرون یکی از نی نی ها نبضش خیلی ضعیف بود و دکتر گفت خونریزی به همون دلی ...

مونا جون بسپار به خدا انشاالله قلب اون ني ني هم خوب رشد كنه نگران نباش عزيزم خوشحالم برات 

نگفت علت خونريزي چيه ؟ يعني هماتوم نداشتي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مونا جون بسپار به خدا انشاالله قلب اون ني ني هم خوب رشد كنه نگران نباش عزيزم خوشحالم برات  نگف ...

گفت علتش ضعیف بودن اون یکی نی نی هست 😭😭😭هیچی از هماتوم نگفت ،انشالله توکل به خدا عزیزم 

سلام خانمهای عزیز. من به تازگی عضو تاپیک عالی شما شدم. من تا الان شش بار انتقال ناموفق داشتم که بعد از هر انتقال از روز ششم به بعد حالم خیلی بد میشه مثل سردرد، تپش قلب، به شدت عرق میکنم مخصوصا شب ها. در ضمن بار آخری که انتقال داشتم بدنم کهیر میزد. میخواستم ببینم تا حالا کسی بعد از انتقال این حالت‌ها براش پیش آمده یا نه؟ ممنون میشم اگر بتونید کمکم کنید و راهنماییم کنید