2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
من دوبار خوردم اما قحطی اومده گیرم نیومد دیگه 

من پیدا کردم میخورم روزی یه لیوان

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دوستان ممنون میشم واسه ازمایش فردام دعا کنین مثبت شه🙏🙏🙏

عزیزم انشالله ب حق علی اصغر امام حسین مثبته

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی دوستان خیلی وقته نتونستم بیام سر بزنم امیدوارم حال همگی خوب باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم جواب همینو میخوام بدونم که ایا کسی بوده که این امپول رو هم زده باشه ولی انتقالش منفی باشه؟؟  ...

عزیزم اگه باانوکسان همه مثبت میشدن ک دیگه مشکل حل بودخواهر،انشاالله ک مامان شدی ولی انوکسادلیل بربارداربودن نیس،ولی نبض زدن بعضیامیگن گردش خون اون ناحیه زیاده توبدن،وگردش خون زیادباشه خیلی خوبه،انوکساخونورقیق میکنه الهیکه خوشخبرباشی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم دیگه نمیدونم ک چیکار کنم . فولیام با آمپولم بزرگ نمیشن . چربی تریگلیسرید اشتم ک پایین اوردم و ...

سلام عزیزم، میشه در مورد آمپول الونوا برام توضیح بدین؟ نحوه تزریقش، و آیا دوری بغیر از ۱۵۰ هم داره!؟

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.

خانمها کسی در مورد آمپول الونوا اطلاعاتی داره؟ دوزش توی دفترچه م کمرنگ شده، چند تا دوز داره؟

برای این سوال میکنم که پزشکم تا یکشنبه نیست، من حتما فردا شنبه باید این آمپول و تهیه کنم و بزنم::::: 

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
سلام بچه ها..وااای ک.چقد دلم.تنگ شده بود...نت من یکروز قبل زایمانم قطع شد الان وصل شده.😍.. خداروشک ...

نفسی جان بازم تبریک میگم بهت عزیزم.دستهای کوچولوی گل پسری رو از طرف من یه ماچ کن 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

من چیکار کنمممممم😩😩😩

از یه ربع به ۳بیدارم

الان ساعت ۵/۵ صبحه

اخه چرااااا

دیروز چندساعت پیاده رویی داشتم

لطفا یه راهکار بدین

خل میشم اخرش😒😒

اخه کجا دیدین مادر دختر بیخواب بشه. چرا من همه چیم با بقیه فرق میکنه😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
من چیکار کنمممممم😩😩😩 از یه ربع به ۳بیدارم الان ساعت ۵/۵ صبحه اخه چرااااا دیروز چندساعت پیاده ...

هومت جان از بعد انتقال بي خواب شدي يا جديدا؟!

منم الان سه روزه ساعت يك ميخوام ٥ سرحال بيدارم البته من تاره روز ٦ انتقالم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
اره ولی ما به تجریبیاتشون  نیاز داریم😀  مثلا سزارین کردن یا نه  سخته چه جوریه اخه ...

عزیزم شما دوقلو داشتین.درسته؟

مگه دوقلو رو هم طبیعی میذارن؟ 

من ک هر دکتری رفتم گفت سزارین.

البته خودمم از ریسکش میترسم.

هنوز دکتر سر پسرم ک طبیعی بودم نرفتم البته، ببینم اون چی میگه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
هومت جان از بعد انتقال بي خواب شدي يا جديدا؟! منم الان سه روزه ساعت يك ميخوام ٥ سرحال بيدارم البته ...

نه عزیزم

از وقتی که اومدیم ایتالیا اینجوری شدم

همیشه خواب شبم خوب نیست. هزاربار وسطش بیدار میشم

خواب عمیقم بعد از نماز صبحه تازه🙄

جدیدا هم همینجور یدفه بیخواب میشم

ادم دیوونه میشه از بی خوابی😢😢

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️