2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام  می شه لطفا یکم در مورد فیزیوتراپی رحم و تخمدان توضیح بدین که به چه شکل هس؟

اول حدود نیم ساعت به رحم و تخمدان الکترود نصب می کنند.بعدش حدود ۵ دقیقه یک دستگاه شبیه دستگاه سونوگرافی ژل می زنند روی رحم و تکونش میدند.یسری امواج میفرسته داخل که چسبندگیهارو باز می کنه.اسمش اولتراسونده

اولتراسوند در نازایی: امواج اولتراسوند با خواص مکانیکی و حرارتی خود منجر به از بین بردن و کاهش چسبندگی و جابه جایی رحم و لوله های رحمی و آزاد کردن پرده صفاق می شود. برای عبور تخمک از لوله های رحمی، علاوه بر حرکات دودی لوله ها، فعالیت مژک های جدار داخلی لوله ها نیز تقش دارند. امواج اولتراسوند در آزاد کردن لوله ها و فعال تر کردن مژک ها بسیار موثر می باشد. همچنین با افزایش گردش خون باعث بهبود اکسیژن رسانی ، جذب بهتر مواد غذایی  و دفع ترشحات و مواد زائد و دردزا می شود. همچنین منجر به تجمع گلبولهای سفید از طریق افزایش گردش خون منجر به کاهش و یا از بین بردن التهاب میشود.

برای من دکتر زهرا حیدر تجویز کرد.چون تخمدانهام کوچیک بودند و ذخیره تخمدانم کم بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه سوال ضخامت اندومتر شماها چند بود انتقال دادین؟ کلا باید چند باشه تا انتقال انجام بشه و لا ...

بین ۸ تا ۱۲

البته بعضی از دکترها بالاتر از ۱۲ هم انتقال میدن...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نه عزيزم با خيال راحت بخور، استانينوفن و بروفن .. تو بارداري بي خطرن، ان شالله ماماني و اين سردردا ب ...

ممنون.نخوردم اخه مشکل ایمنی انعقادی دارم ترسیدم همه چی خراب بشه خدارو شکر بهترم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم یه استامینوفن ساده بخور و بخواب شب انشاللله تا صبح خوب میشه و شیر و سیب بخور برا الودگی هوا هم ...

اره ممکنه.هوا الودست خیلی

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
نخور، نخور. برو حموم دوش اب گرم بگیر، یه جور که سرت رو بگیری زیر دوش، تنت داغ نشه ، برا بچه خوب نیست ...

نخوردم ترسیدم الان شکر خدا بهترم

دوستان حس میکنم انگشتای دست و پام یک کم ورم داره.

چون کشیده بودن ، الان پُر شدن انگار.

حلقمم البته تنگ شده بود از یک ماه پیش.

در آوردم.

فشارمم دو و یازده هست.

کار خاصی باید بکنم؟ دکتر برم؟ آز مایش خاصی؟

البته اینم بگم وزن زیاد کردم ، شاید بخاطر چاقیه مثلا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من اصلا خونریزی نداشتم تو این روزا فقط خیلی میخوابم بیشترین تغییرم میخوام بدونم همه خوابشون زیاد شده

خانومی من تقریبا علایم شما رو داشتم و مثبت شدم انشالله که نشونه های نی نی هست

بچه ها روز سیزدهم انتقالم امروز از صب سرم درد میکنه خیلی اذیتم فقطم با ژلوفن خوب میشم نمیدونم بخورم ...

خانومی سعیمو بکن اصلا دارویی نخوری در صورت صلاحدید پزشک فقط فقط استامینوفن ساده 

ژلوفن اصلا 

سلام بچه ها..وااای ک.چقد دلم.تنگ شده بود...نت من یکروز قبل زایمانم قطع شد الان وصل شده.😍.. خداروشک ...

سلام نفسي جون ، من كه هنوزم خيلي به سختي وارد ني ني سايت ميشم نميدونم چرا . 

به سلامتي عزيزم ، ان شا الله كه پسر گلت هميشه سلامت باشه و عاقبت به خير بشه و ان شا الله اين حس قشنگ قسمت همه منتظرها بشه .

اگر دوست داري اسم پسر گلت رو بگو عزيزم .

من نه  من صبحانه  مربای به میخوردم هر روز تا یه ماه الان حالم بهم میخوره ازش 😅

عزیزم😂😂😂ولی من شیر سویا خریدم گفتن خوبه ک

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو