2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
انشالله توكل بر خدا بيا براي هم دعا كنيم انشالله دعاهامون در حق عم مستحاب بشه🙏

انشالله عزیزم من دعاگوتونم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بچه ها روز سیزدهم انتقالم امروز از صب سرم درد میکنه خیلی اذیتم فقطم با ژلوفن خوب میشم نمیدونم بخورم ...

نخور، نخور. برو حموم دوش اب گرم بگیر، یه جور که سرت رو بگیری زیر دوش، تنت داغ نشه ، برا بچه خوب نیست. بعد بیا بیرون سشوار کن، بخواب. 

یا کیسه اب گرم بذار رو سرت. 

من میگرنم ایتطوری خوب میشه، فقط با گرما. تست کن. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم مال پروژسترونه وگرنه موعدمون الان نیست که

اره احتمالا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دکترم گفت هر چی می خوای بخور نمی دونه آدم چیو باور کنه

دکتر ما هم گفت اصلا پرهیز غذایی نداره 

ولی اون دلش برا ما نمیسوزه که 😶

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام دوستانی که باردارید من الان هفته ی ۱۲ هستم ولی شکمم تخته چرا بزرگ نمیشه استرس گرفتم 😞😔😐

بهتر بابا. حوصله داریا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خب خيلي خوب بوده انقدر اضافه كردي انشاالله اين ماه هاي آخر هم زود بگذره  منم همش استرس نشتي رو ...

انشاالله 

شما هم بدون مشکل تا اخر برسی عزیزم 

انومالی فکر کنم هر کدوم ۲۰۰ گرم بود اگه اشتباه نکرده باشم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
اره اگه ميتوني كه خوبه ديگه فردا برو سونو راحت ،ولي كلا روزاي تعطيل تقريبا همه بيمارستانا ام ازمايش ...

انقدر زیر دلم درد میکنه ها اصلا انگار پریود شدم رنگم شده سفید 😖از این حال خودم متنفرم 

مونا جون صبح حتما برو سونو خبرشو به ما هم بده  ولي نگران نباش تو هم مثل من يه هماتوم بزرگ داري ...

لیانا علایم دقیقا علایم پریود درد زیر دل و کمر و خونریزی و لخته و .. فردا میرم مطب دکتر ساعت ۲ میاد اورژانسی میرم تو ، انقدر اذیتم الان که 

سلام مرجان جون خوبي عزيزم گل پسرا خوبن  من غربالگيري دادم همراهش اكو قلب هم دادم كه خداروشكر خ ...

ممنون.

خدا رو شکر

راستش زینب جون گفتن هم هفته ۱۸ اکو هست هم ۲۴.

اولی برای مشکلات میکرو و دومی برای ماکرو هست.

خدای نکرده سوراخ و ...... که آدم بدونه موقع دنیا اومدن اقدام کنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
انشاالله  شما هم بدون مشکل تا اخر برسی عزیزم  انومالی فکر کنم هر کدوم ۲۰۰ گرم بود اگه اش ...

مررررررسي عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا علایم دقیقا علایم پریود درد زیر دل و کمر و خونریزی و لخته و .. فردا میرم مطب دکتر ساعت ۲ میاد ...

دركت ميكنم اره سخته علائمت مثل من فقط دراز بكش عزيزم 

انشاالله فردا خوش خبري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون. خدا رو شکر راستش زینب جون گفتن هم هفته ۱۸ اکو هست هم ۲۴. اولی برای مشکلات میکرو و دومی برا ...

مرررررسي مرجان جون پس منم ميرم انشاالله 

دكتر داروهاي جديدي بهت نداد همون قبليا رو مصرف ميكني