2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
نه اون مقدار که اشکالی نداره با خیال راحت بخور...فقط زیاد نخور که ویتامین آ هویج زیاد ...مثل جگر که ...

ممنون از راهنماییت😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشالله اینبار به نتیجه دلخواه میرسی. توکل به خدا. پشتکار و تلاش و خواست قلبی قطعا بی نتیجه نمیمونه. ...

تو چی خبرهایی هست در شکمت؟😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون.عزیزم انشاءالله خودت بسلامتیی زایمان کنی اره چندروز اول.سخت بود ولی خب خداروشکر ب هر سختی میگذ ...

ممنون عزیزم ❤❤

اخه کمکی تا ۱۰ تا ۱۵ روزشاید  داشته باشم برا این نگرانم 

اصلا هیچی از بچه داری نمیدونم 

گریه کنن خودمم میشینم گریه میکنم 😂

میگم حدااقل جای عمل زود خوب بشه خدا کنه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
از اون لحاظ ...عزیزم بار اول مثبت شد میکرو برای شما؟؟

اره گلم 

من شوهرم مشکل داشت 

خودم گفت با دارو حلی ولی دیگه بعد ۹ سال شوهرت نشده تا کی میخوای صبر کنی 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم  الان روز چندی؟؟؟ واقعا سخته هم هزینه هم بیهوشی

امروز دوازدهم پریودی فردا باید برم سونو ،واقعا نمیدونم چی میشه ، خیلی درمونده شدم ، هزینه ها سرسام آور شده ، همین الان تو هزینه یه عملش موندم چه برسه دوتا ، باز از اونورم فرقی به حالم نداره چون سیکل بعدی رو هم شروع کنم همیه باز باید عمل بشم و دارو و .....

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خداروشکر عزیزم ک پسرت مرخص شده..انشاءالله  صحیح و سالم باشه و از ایزن ب بعد لذت بزرگ شدنشو ببری ...

سلام نفسی جون مبارکتتتتتت باشه عزیزم😍😍 انقد این روزها درگیرم و ناراحت اصلا حواسم نبود تبریک بگم ،خداروشکر خیلی مبارکت باشه گلم ،واسم خیلی دعا کن😘😘

امروز دوازدهم پریودی فردا باید برم سونو ،واقعا نمیدونم چی میشه ، خیلی درمونده شدم ، هزینه ها سرسام آ ...

انشاله بهترین ها رقم بخوره برات.....دعا میکنم هرچند تخمک داری پر و با کیفیت باشه....حتی اگر یکی دوتا بود عالی باشن و جنین عالی بشن برات....

خیلی برای من دردناکه که تو این یک سال و نیمی که وارد مراحل ای وی اف شدم در مرحله تخمک کشی هنوز موندم😭😭😭😭😭یعنی .....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشاله بهترین ها رقم بخوره برات.....دعا میکنم هرچند تخمک داری پر و با کیفیت باشه....حتی اگر یکی دوتا ...

عزیزدلم ممنون از دعات 😍😍 میفهممت خیلی سخته،من این چند روز کلی داغون شدم از استرس اینکه چی میشه  ، شما پیش کدوم دکتر میرین ؟

ممنونم ک جواب دادی گلم! درسته ک میگن حمام بخار و طولانی هم نداشته باشیم؟؟ و اینکه من استراحت نسبی د ...

آره عزيزم يه دوش ٥ دقيقه با آب ورلرم خوبه

نه اصلا نياز به استراحت مطلق نيس همين روال كه دو پيش گرفتي خوبه،انشالله كه مامان ميشي😍

التماس دعا🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
آره عزيزم يه دوش ٥ دقيقه با آب ورلرم خوبه نه اصلا نياز به استراحت مطلق نيس همين روال كه دو پيش گرفت ...

ممنونم عزیزدلم انشاله قسمت همه مادرای منتظر بشه🙏🙏🙏🙏

خــــدا امیــد من است...

من سرفه میکنم انتقالم ۲روزه انجام شده مدام ترشح سفیددارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
@زینبی_بابا     عزیزم من شنبه ۱۱ آبان رفتم سونو گفت ۱۹ هفته هستی. البته یکیش ۱۸ هفته و ۶ ...

عزیزم نرم افزار دردانه را از بازار دانلود کن روز و هفته را دقیق بهت نشان میده و دیگه یادت نمیره

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
من سرفه میکنم انتقالم ۲روزه انجام شده مدام ترشح سفیددارم

من روز چهارمم اول يه كم ترشح داشتم اما الان هيچ، تا دلتم بخواد درد پريودي دارم ، من دوره هام بيست و چهار روزه بود يعني بايد خداي نكرده دوروز ديگه پريود شم😢 برا همين استرس دارم☹️☹️

من روز چهارمم اول يه كم ترشح داشتم اما الان هيچ، تا دلتم بخواد درد پريودي دارم ، من دوره هام بيست و ...

من ترشحاتم غلیظه سرفه هم میکنم همش میگم جنیناافتاد انشالله پریود نمیشی مامان میشی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو