2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
زینب جون کجایی یه خبری ازت خودت بده ...به قول دخترا انگار تایپیک بی مامان مونده

زینبی جمعه ها نمیاد آخر شبا یه سر میزنه موقع خواب 🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
تازه مرخص شده از بیمارستان شکرخدا . خیلی ممنون ک ب یارم بودین با دعاهاتون . خودتون فارغ شدین ان شالل ...

خداروشکر عزیزم ک پسرت مرخص شده..انشاءالله  صحیح و سالم باشه و از ایزن ب بعد لذت بزرگ شدنشو ببری ..بله گلم منم الان پسرم 12روزشه خداروشکر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها..وااای ک.چقد دلم.تنگ شده بود...نت من یکروز قبل زایمانم قطع شد الان وصل شده.😍.. خداروشک ...

سلام خوبی مبارکت باشه عزیزم خدارو شکر انشاللله در سلامتی و شادی فراوان بزرگ شه🎈🎈🎈

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام گلم مبارک باشه دا حفظش کنه  الان پیام داده بودم غیبتتون رو کردم که سرگرم نینی شدین بهمون ...

ممنون.عزیزم انشاءالله خودت بسلامتیی زایمان کنی اره چندروز اول.سخت بود ولی خب خداروشکر ب هر سختی میگذره دیگه .هر چی باشه عمل جراحی هست دبگه..نگران نباش ب شیرینی داشتن کوچولوها می ارزه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نفسی😍 سلام عزیزم خوبی همشهری؟ مبارک باشه عزیزم بسلامتی خوش قدم باشه منم روز ۵ انتقال هستم تروخدا م ...

منون عزیزم...خداروشکر پس انتقال دادی..انشاءالله مثبت میشی و صحیح و سالم هم میاد تو بغلت 

@زینبی_بابا    

عزیزم من شنبه ۱۱ آبان رفتم سونو گفت ۱۹ هفته هستی. البته یکیش ۱۸ هفته و ۶ روز.

حالا به نظرتون کی ۲۴ هفتم که برم هم آز قند ۳ مرحله ای رو بدم هم اکو رو؟

الان فردا میشه ۲۳ هفته . نمیدونم تموم میشه یا شروع ۲۳ هفتمه.

گیج شدم.

این هفته باید برم یا هفته بعد؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من مطمينم تو چند روز آينده كلي مامان داريم كه تو هم توشوني🙏🙏🙏🙏

الهی آمین، نمیدونی چه حس خوبی بهم داد این حرفت😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ااا ممنون عزیزم‌میگفتن امپول میزنید خودش پروژسترون داره بی بی چک مثبت میشه

قربونت، من دو بار قبلی منفی شدم قبلش با بی بی چک فهمیدم آمپولم زده بودم ولی بازم منفی بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزووووم....چطوری براا....خوبی دلتنگت بودم. منم توکل بخدا باز دارو شروع کردم انشاله اینبار پانکچر ...

انشالله اینبار به نتیجه دلخواه میرسی. توکل به خدا. پشتکار و تلاش و خواست قلبی قطعا بی نتیجه نمیمونه. نوبت ما هم نزدیکه دیگه😊😊😊

سلام دوستان .من میخام از اول شروع کنم ۵تا جنین داشتم ک تو شهر خودمون دوبار انتقال دادم یبار کلا منفی یه بار بتام افت کرد دوروزه.دیگه میخام کلا تهران انجامـبدم پیش دکتر نصر میگن موفقیتش خییلی بالاست کسی از شما شنیده درموردش؟؟؟؟؟

سلام بچه ها..وااای ک.چقد دلم.تنگ شده بود...نت من یکروز قبل زایمانم قطع شد الان وصل شده.😍.. خداروشک ...

قدم نورسیده مبارک.....روشنی و افتخارش رو 120 سال در زندگیتون ببینید.

چقدر نگرانت بودم دعا میکردم در ترافیک ها نمونده باشی برای زایمانت

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،