2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
سلام به همگی  بچه ها من چندساله درگیر اندومتریوز شدید شدم .۲۸ ابان برای سومین بار انتقال جنین ...

عزیزم‌گه امپول انوکسا تضمین کننده جواب مثبت هست؟؟

ان شاالله که بارداری این بار

سلام بچه ها..وااای ک.چقد دلم.تنگ شده بود...نت من یکروز قبل زایمانم قطع شد الان وصل شده.😍.. خداروشک ...

نفسی😍

سلام عزیزم خوبی همشهری؟ مبارک باشه عزیزم بسلامتی خوش قدم باشه منم روز ۵ انتقال هستم تروخدا موقع شیر دادن دعا کن برامون فسقلیم سالم بود صحیح و سالم هم به دنیا بیاد به امید خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی  بچه ها من چندساله درگیر اندومتریوز شدید شدم .۲۸ ابان برای سومین بار انتقال جنین ...

عزیزم انشاءالله که از علایم بارداری ...یعنی کلا علایم خوب..برات آیت الکرسی خوندم ..عزیزم بعضی ها بودن آنوکسا داشتن مثبت شدن بعضی ها هم نه ...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم‌گه امپول انوکسا تضمین کننده جواب مثبت هست؟؟ ان شاالله که بارداری این بار

منم جواب همینو میخوام بدونم که ایا کسی بوده که این امپول رو هم زده باشه ولی انتقالش منفی باشه؟؟ 

عزیزم انشاءالله که از علایم بارداری ...یعنی کلا علایم خوب..برات آیت الکرسی خوندم ..عزیزم بعضی ها بود ...

خیلی ممنون مهربون 

چون این علایم رو اولین باره دارم گفتم بپرسم ازتون خوبن یا عادیه

امروز صبح اومدم بیبی چک بزنم خوابالو بودم خرابش کردم😶

منم جواب همینو میخوام بدونم که ایا کسی بوده که این امپول رو هم زده باشه ولی انتقالش منفی باشه؟؟  ...

من بار آخر آنوکسان هم داشتم ولی منفی شد متاسفانه ایشالله برای تو اونجوری نباشه

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

آخه هر سری من میرم دکتر میگه خیلی ضعیفه دیگه متنفرم ازش آخه چرا من تخمدانام کار نمیکنه.. میخام انقد ...

به نظرم چند جلسه فیزیوتراپی رحم و تخمدان برو.برای من که خیلی خوب بود.

با اعضای بدن خود مهربان باشید    

خدا نکنه الهام مهربونم فدای محبتت عزیزم❤️🥰 دیشب شوهرم میکفت استغفرالله اخه این چه بارداری هست کلا& ...

مونا جون کلا استراحت کن تا فردا هرچی خدا بخواد انشاءالله...بیچاره شوهرت هم حق داره..انشاءالله فردا دکتر میگه جوجه هات سالمن ..خدا خودش برات حفظشون کنه 

خیلی ممنون مهربون  چون این علایم رو اولین باره دارم گفتم بپرسم ازتون خوبن یا عادیه امروز صبح ...

ببین عزیزم من سه بار انتقال دادم هیچ علایمی نداشتم منفی شد هر سه تاش بار آخر آنوکسا هم داشتم ...البته اینجا بعضی دخترا هم اصلا علایم نداشتن مثبت شدن...ولی اکثر اونایی که علایم دارن مثبت میشن یعنی یه تغییراتی داره به وجود میاد نشونه خوبیه انشاءالله مامان شدی

من روز چهارم رفتم

ممنونم ک جواب دادی گلم! درسته ک میگن حمام بخار و طولانی هم نداشته باشیم؟؟

و اینکه من استراحت نسبی دارم خوبه؟فقط یه آشپزی سبک میکنم اما نظافت و کارخونه سنگین انجام نمیدم

خــــدا امیــد من است...
دخترا من بازم خونریزی و با دفع لخته های زیاد 🙁🙁🙁

عاشقتم که ۱هفتس نرفتی سونو خیالت راحت شه برو دیگه قلبشم میبینی انشالله🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

چرا همه ب تورک آنا شماره نمیدید ک گروه تو تلگرام بزنه اونجا راحت تریم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو