2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046601 بازدید | 684531 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کدوم از بچه ها نینی هاشون دنیا میاد دیگه سر نمیزنن 

یعنی ما هم اینقدر درگیر میشیم 😍😍

کاشکی بیان بگن از حال روزشون 😀

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
چه خوب عزیزم که جواب گرفتید،  اولین بار با ایشون ای وی اف انجام دادید مثبت شدید؟  کارهای پ ...

من دومین بار بود با این دکتر و چند جا هستن من کلینیک سارا میرفتم و الان بیمارستان بهمن🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان کسی میدونه امپول ریه تا چند هفته اثر داره؟ اخه بعضیا میگن دوبار زدیم یعنی دوتا ۶ تایی 

نه ۶تا امپول مثلا الان میزنی ۳ تاش و با هم  و ۲۴ساعت بعدش ۳تای دیگه رو میزنی

منم هنوز نزدم فکر کنم میزنن برای کسانیکه احتمال زایمان زودرس دورن

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه ۶تا امپول مثلا الان میزنی ۳ تاش و با هم  و ۲۴ساعت بعدش ۳تای دیگه رو میزنی منم هنوز نزدم فکر ...

نه اینو میدونم من الان ۳۰ هفته ام ۶ تا رو زدم 

تو یه گروه گفتن    شاید ۳۴ هفته هم بدن  بهت 

چون بعضیا ۲۷ هفته زدن باز ۳۲ هفته میزنن 

حالا اثرش نمیدونم ۲ هفته ست یا ۴ هفته 

اخه عوارض داره همین تکون کم میشه ادم میمیره و زنده میشه 

دیگه بدن درد رنگم هم مثل زردچوبه شد انگار خون تو بدنم نیست 😁

الهام جان یعنی هویج داخل سوپ یا سالادم ضرر داره؟ آخه من دو سه باری خوردم تا الان

نه اون مقدار که اشکالی نداره با خیال راحت بخور...فقط زیاد نخور که ویتامین آ هویج زیاد ...مثل جگر که میگن زیادیش خوب نیست ..تو سوپ و خوراک راحت بخور عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
نه اینو میدونم من الان ۳۰ هفته ام ۶ تا رو زدم  تو یه گروه گفتن    شاید ۳۴ هفته هم بد ...

اهان من نمیدونستم دیگه وقتی میزنن ۱بار قاعدتا باید ریه کامل شه 🤔🤔🤔🤔🤔