2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
چرا جواب منو نمیدید گریههههههه من شنبه انتقال داشتم چهارشنبه ببخشید شیاف ک برمیگشت قهوه ی بود دیروز ...

اره عزيزم طبيعيه فقط به مامان شدن فكر كن خوبه يه روز درميون آمپول ميزني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چرا جواب منو نمیدید گریههههههه من شنبه انتقال داشتم چهارشنبه ببخشید شیاف ک برمیگشت قهوه ی بود دیروز ...

سلام عزیزم، میگن مشکلی نداره ممکنه از لانه گزینی باشه و علامت خوبیه. انشاالله که جوابتون مثبته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راضیم به رضای خدا انشاءالله همه بچه ها سالم باشند بچه منم سالم باشه دل همه منتظر هم به زودی زود شاد ...

الهي آمين

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
توکل به خدا عزیزم من از دیشب تا حالا خیلی دل درد پریودی دارم و گر گرفتگی یعنی کی میشه این روزا بگذ ...

عزيزم ايشالا كه مامان شدي چون جنينات بلاست بوده امروز لانه گزينيش تكميل شده اين حالتا طبيعيه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیژم یه سوال داشتم من الان روز سوم انتقالمه از کی میتونم برم حمام؟چون دکتر رضوی بهم گفت ترجیحا دوسه ...

من روز چهارم رفتم

به نظرم لکه داشتن بهتر از نداشتنه، بالاخره میفهمی یه اتفاقی تو بدنت داره میفته، من که بجز درد پریودی هیچ علامت دیگه ای ندارم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم خداراشکر خیلی خوشحال شدم همسر منم ازو اسپرمیه پس منم حتما این کارا میکنم. همسر شما ازو ا سپرمی ...

آزو اسپرمی درچه حدش متاسفانه نمیدونم.... عزیزم انشالله که نتیجه بگیرین فقط گرمیجات استفاده کن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزيزم ايشالا كه مامان شدي چون جنينات بلاست بوده امروز لانه گزينيش تكميل شده اين حالتا طبيعيه

انشاالله، ممنونم عزیزم

یعنی اگه خدایی نکرده این بارم نگیره واقعا نمیدونم باید چیکار کنمو مشکل از کجاست...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها شیاف  پرژسترون هم که استفاده میکنیم باعث‌جواب کاذب بی بی چک‌میشه یا فقط امپولش؟ فسقلی م ...

آمپول پروژسترونم باعث جواب کاذب نمیشه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله، ممنونم عزیزم یعنی اگه خدایی نکرده این بارم نگیره واقعا نمیدونم باید چیکار کنمو مشکل از کج ...

من مطمينم تو چند روز آينده كلي مامان داريم كه تو هم توشوني🙏🙏🙏🙏

بچه ها شیاف  پرژسترون هم که استفاده میکنیم باعث‌جواب کاذب بی بی چک‌میشه یا فقط امپولش؟ فسقلی م ...

از روز ٥ كه امروز باشه شروع ميكنه به لانه گزيني ،روز هفت انتقال لانه گزينيش تكميل ميشه انشالله🙏🙏🙏