2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046670 بازدید | 684535 پست

سلام دوستان .

من تازه وارده اینجا شدم.

بخاطره مشکلاته شوهرن و خودم میخوایم ای یو ای یا ای وی اف یا میکزو کنم تو مرکزه امید.

دکترمم اقاحسینی هست.

میخواستم بدونم مراحلش چطوریه تازه اوله راه هستم 

میشه راهنماییم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا یه بتای عالی داشته باشی عزیزم 

انشاالله عزیزم، ممنونم❤ برام دعا کن خیلی😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم به سلامتی  منم از روز بعد از انتقال رفتم سرکار چند از دوستان هم مثل من استراحت نداش ...

ممنون عزیزم که جواب دادی خودم ماشین دارم فقط چون طولانی میشینم نگران بودم و چون نمیخوام بگم 

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
به من دکترعارفی فقط یه آمپول به اسم الونوا  داد که دومیلیون و پنجاه هزارتومان قیمتش بود و همین ...

ذخیره ات چنده عزیزم؟ راجع به آمپوله میتونی بیشتر توضیح بدی لطفا؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

انشالله که همه دوستان خیلی سریع مامان بشن 

من خداراشکر مشکل نازایی نداشتم اگر الان نشده باشم بخاطر تعیین جنسیت میخوام ای وی اف کنم 

دیگه فحشم ندین  هرکسی شرایط زندگی خودشو داره   

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
من خیلی استرس دارم تعداد جنینام زیاد شد ۳ تا نی دارم تو هر نی شش تاس واقعا نمیدونم از چند قلویی ام م ...

عزیزم شاید رشدشون بدن که به بلاست برسن، اینجوری نیست که همه ی جنینا قوی باشن

برای من هشت سلولی a بودن ولی 6تاشو که ذوب کردنو رشد دادن سه تاشون به بلاست رسید خانوم تخت کناریم از 7تا هشت سلولی a سه تاش باقی موندو بلاست شد، به نظرم بسپر دست دکترت خودت دخالتی نداشته باشی بهتره چون ما سر از کیفیتو این چیزا در نمیاریم که، اونا تخصصشون همینه، کار ریسک دار نمیکنن که

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ذخیره ات چنده عزیزم؟ راجع به آمپوله میتونی بیشتر توضیح بدی لطفا؟

من پلی کیستیک وتنبلی تخمدان دارم.به اکثربیماراشون الونوا تجویز میکنن.ومن تاقبل پانکچرم از هرکس که الونوا زده بود پرسیدم راضی بودن.به منم الونوا تجویز کرد و منم راضی بودم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام عزیزان وقتتون بخیر 

منم بعد از یک بار آی یو آی و دو بار آی وی اف منفی که دومیش برج 4 بود و دیگه جنین هم نداشتم، برج 5 رفتم کلینیک دکتر رستمی، مطب دکتر مددی و به شوهرم یه دارو داد که یه ماه مصرف کرد، گفت دیگه نیازی نیست دارو مصرف کنه، ویتامین دی شوهرمم رو هم گفت باید به حد نرمال برسه که من به شوهرم علاوه بر قرصش، 4 تا آمپول هم زدم، راستی اینم بگم من ذخیره تخمدانم 3دهم هست و تخمک اهدایی گرفته بودم، الآنم 10 میلیون دادم به واسطه که بهم گفته آخر آذر ماه نوبتمون میشه،باید 25 م آبان پریود میشدم که نشدم و آزمایش خون دادم که خیالم راحت بشه و برم داروی گیاهی بخورم که پریود بشم، اما در کمال ناباوری آزمایشم مثبت شد، خدا میدونه که من معجزه خدا رو دیدم، بعدم تیتر دادم که خداروشکر خوب بود، بخدا قسم اگر خدا بخواد هیییییییچ دکتری نمیتونه ناامیدت کنه، الآن که دارم اینا رو مینویسم هنوزم باورم نمیشه 😢😢😢

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزان وقتتون بخیر  منم بعد از یک بار آی یو آی و دو بار آی وی اف منفی که دومیش برج 4 بود ...

تبریک 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
یعنی احتمال خون ریزی رد شده؟  اگر آره که همه چی عالی بوده

عزیزم منظورتو نفهمیدم،،،ولی من ۱۵نوبت پریودیمه گفت احتمالا داری پریود میشی اخه الانم لکه بینی دارم ولی هنوز پری شروع نشده که برم واسه شروع سیکل انتقال،،دوماه اصلا پریوودیم معلوم نیست همش سیکلمو میندازم عقب باید تا بهتر بشم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان . من تازه وارده اینجا شدم. بخاطره مشکلاته شوهرن و خودم میخوایم ای یو ای یا ای وی اف یا ...

من بیمار دکتر آقا حسینی هستم ولی بعد سه بار. ای وی اف. نتیجه نگرفتم 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش