2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684554 پست
من و شما باهم تو يه روز انتقال داديم ايشالله مثبت بشيم شادن جان شما پروزسترونت ججوريه شياف يا آمپول ...

انشاالله عزیزم

من دوتا آمپول پروژسترون دارم و یه انوکساپارین

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی جواب سوال منو نمیدونه؟

سلام سه روز. اول استراحت لازم. بعدش کارهای. روزمره  سبک. سنگین بلند نکن. 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
نازنين جون هر سه روز يعني روز سوم يا روز چهارم آمپول رو ميزني؟ روزي كه آمپول رو ميزني دوتا شيافات ر ...

عزیزم آمپولو روز سوم میزنی من همین سوالو زنگ زدم از مرکزم پرسیدم..مثلا من روز پنجشنبه که انتقال داشتم آمپول پروژسترونو زدم بعدی رو یکشنبه زدم

روزی که آمپول میزنم شیافم میذارم یعنی شیاف ثابته

ازکجافهمیدی شوهرت ضعیفه.مگه نطفه های سالم راجدانمیکنن برای تشکیل جنین؟

بله اتفاقا جنین ها بلاست بودن 5روزه ولی نمدونم ...

گفتن نطفه ضعیفه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزم خوبی؟میگم جدیدأ ناخواسته بدنم زیادکش وقوس میاد.چکارکنم برام بده؟

سلام عزیزم چرا بد باشه گلم

مگه کش و قوس اومدن بده؟ من الانم صبح ها انجام میدم ناخواسته

حتی نی نی ها رو دیدی، همه انجام میدن😍😍😍😍

میشه بدونم مشکل همسرتون چی بود؟شوهرم من مورفومشکل داشت

آزو اسپرمیه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزم چرا بد باشه گلم مگه کش و قوس اومدن بده؟ من الانم صبح ها انجام میدم ناخواسته حتی نی نی ه ...

میترسم به شکمم فشاربیادروز12انتقالمه

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم