2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046739 بازدید | 684544 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا حفظش کنه واسش.دعا کنید واسه منم بشه واقعا دیگه خسته شدم هردفعه میومدم با یه مشکل کنار بیام یا حل ...

ان شاالله درست میشه عزیزم 

ما هم هر دفعه با یه چیز جدید می خواستیم کنار بیاییم، چیز جدید تر اضافه میشد

ان شاالله شما هم همین جوری میشه و حسابی خدا سورپرایزت میکنه

ذخیره ت چقدره؟ ذخیره من خیلی پایینه. به گفته خود معینی با حداکثر دوز کار کرده. 42 واحد سینال اف می ...

نه من ذخیره ام بالاس دوسال پیش ۱۰بود الان هنوز نرفتم آزمایشامو بدم ببینم چنده ولی من تنبلی تخمدان دارم ذخیرم خوب با اینکه سنم بالا س۳۶

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مرسی عزیزم. دیروز به دکترم گفتم بجای دمیترون چی بخورم، گفت اصن نخور!!!! تحمل کن.  بهش میگم شیا ...

آخه خوب با تهوع که نمیشه همیشه سر کرد

دکترت نصر هم چون خودش مرد هست و حامله نمیشه نمی‌فهمه چی میکشیم 😬😬😬😁😁😁

زينب جون يعني اون روزي كه بايد آمپول زد ديگه شياف نذاريم بعد به تعداد شياف آمپول بزنيم؟ مثلا روزي دو ...

نه میگفت مثلا اگر روزی دو تا شیاف دارین یکیش کم میشه و جاش آمپول بزنین

حالا باز دوستانی که این جور بودن راهنماییت می کنن

@مرجانوآسمان    

زينب جان ترشح خميري ليمويي رنگ نشونه چيه؟ من صبح اين ترشح رو داشتم و كمر درد پري هم دارم هميشه در ...

عزیزم به خدا راستش رو میگم

منم تمام علائم نزدیک شدن به پری رو داشتم

ببخشید شکمم شل کار میکرد

سینه هام یه جوری بود

درد پری 

حتی همسرم میگفت رنگ صورتت دقیقا عین زمان نزدیک پریود بود

ولی کاملا توجه به علائم کار غلطی هست

نکنه استراحت مطلق هستی که دائم این افکار بد میاد سراغت؟؟ 

من نفخم دارم...خیلی اذیتم😥

منم همينطور نفخ كمر درد پا درد يه دفعه سردم ميشه پاهام يخ ميكنه با كوچكترين صدا دلم هري ميريزه ديگه ترشح خميري ليمويي هم كه ديدم

هميشه يه هفته قبل پري همينم 😢خيلي به خدا توكل كرده بودم نميدونم آخرش چي ميشه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
رویان که میدونی گروهی کار میکنن.من اولین ویزیتم با دکتر شیوا بود و بعدا دیگه ندیدمش.اولین برخوردش با ...

آره گلم خوب می کنی

والا اگر بررسی کنن و بگن یه چیزی آدم دلش نمیسوزه

فقط حتما زود نوبت بگیر پیش هر کس که قصد داری بری و اصلا هم اسم اهدایی نیار نگو فلانی گفت

حتما این دفعه داروهای قوی رو بگو برات تست کنن، ان شاء الله که از ژن خودت بچه دار میشی 

به قول دکتر تارا جون وقت واسه استفاده از ژن بقیه هست

عزیزم به خدا راستش رو میگم منم تمام علائم نزدیک شدن به پری رو داشتم ببخشید شکمم شل کار میکرد سینه ...

زينب جون اصلا استراحت نيستم چون تنهام و كسي خبر نداره همه كارامو رو خودم ميكنم

حتي آشپزي ظرف شستن و ديروز حتي سبزي خورد كردم فقط خونه تميز نكردم همين

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

زینب جون سلام

سپتوم مگه مادرزادی نیست؟ ممکنه بعد از عمل هم ایجاد بشه؟

من رفتم سونوگرافی جایی که کارش خیلی دقیقه نوشته mild arcuate !!

بهش گفتم من پارسال هیسترو شدم و اگه پارسالم بوده چرا جراح برش نداشته؟ گفت شماید بنظرش اومده خیلی خفیفه و ریک نکرده بخاطر برداشتن این اندومتر رو دستکاری کنه

دفعه قبلم جفت دقیقا بالای بالای رحم بوده بنظرت این سپتوم خفیف میتونه عامل سقطم باشه؟ گه اینطوره که باید برش دارند دیگه یک عملم افتادم دوباره یعنی؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

زینبی جون دیروز رفتم پیش دکتر معاینه کرد گفت از داخل خونریزی داری چیزی معلوم نیست سونو نوشت که انجام دادم دفعه قبل که رفتم سونو یه کیست ساده داشتم که دیروز بازم رفتم گفت خداروشکر کیستت برطرف شده  ولی تخمدان سمت چپم پلیکیستیک هستش ولی راست سالم وهیچ مشکلی نداره واندومترم ۱۰بود ودوتا فولیکول ۵و۶داشتم،،داروهامم یه پماد واژینال داد وچند بسته مترونیدازول ودوتا دونه کپسول😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم تیکر بارداری بزار هفته ت معلوم شه 😍

من ۲ هفته از شما عقبترم. برا کی nt وقت گرفتی؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
زینبی جان برا تقویت تخمک چیکار کنم؟میخوام ژل رویال بگیرم بخورم.با اینکه تو فریزر داریم ولی میخوام تا ...

والا من بیشتر از لانگ بودن به نساختن نوع دارو بهت شک دارم 

فکر کنم سینال بهت نساخته

ولی در نهایت متخصص زنان باید بهت بگه 

کاشکی چوبساز ایران بود حتما میگفتن یه سر پیشش بری، دست برای افراد با سن شما خوبه

راستی بسارا جون هم تو سن شما مامان شد پیش طرازی

گلم چون فاکتور سن رو داری حتما متخصص خون و ایمونولوژیست هم ویزیت بشو واسه محکم کاری