2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046904 بازدید | 684563 پست
نشاسته رو میشه با شیر ساده خورد؟؟ اناناس میگن خوبه و کمک میکنه به لانه گزینی کمپوتش هم خوبه بخورم؟ ...

عزیزم من خودم هنوز انتقال ندادم،ولی یکی از دوستام 11 آبان انتقال داشته اینکارا رو یکی دیگه بهش گفته انجام داده،الانم خدا رو شکر آزمایشش مثبته.

تا میتونی غذای مونده نخور،حبوبات و کلا خوراکی های نفاخ نخور.

اگه حبوبات خواستی بخوری فقط عدس و ماش که اونم حتما از قبل خیس گذاشته باشی.جو عدس با آب قلم درست کن بخور.

صبحها پوره سیب زمینی به همراه روغن زیتون بخور.میوه و سبزیجات خام نخور،خصوصا موز و انبه که باعث یبوست میشن.

زعفران،بستنی،آب یخ،نعنا،جعفری،شکر اصلا نخور.

مغزیجات خصوصا گردو خیلی خوبه.تا میتونی آب بخور.

چند روز اول سیب زمینی آب پز و ماکارونی بخور،روزی یه سیب بخور.

آلوچه هم برای جلوگیری از یبوست خیلی خوبه.

بعد هر وعده غذایی تو خونه 10 الی 15 دقیقه پیاده روی کن(برای خونرسانی به رحم)،چند روز اول کنار گاز واینستا،چند روز اول حمام نرو.وقتی هم میری بیشتر از 5,6 دقیقه طول نکشه.حتما هر روز صبحانه بخور و البته نیم ساعت قبلش یه لیوان آب ولرم.

عزیزم خوش خبر باشی ...رفتی آز بدی؟؟

اره عزیزم.روز ۱۳ از دادم منفی بود.ولی هنوز پریود نشدم.درد پریود هم اصلا ندارم.امروز فعالیت خیلی زیاد داشتم.یکم ترشح قهوه دیدم.فکر کردم دارم پریود میشم ولی الان دوباره لباس زیرم کاملا تمیزه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من خيلي ترسو شدم و به صداها خيلي حساس شدم با كوچكترين صدايي ميترسم و از جا ميپرم خيلي اعصابم ضعيف شده خيلي براي جنينم نگرانم😢😢😢

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

سلام دوستان 

ببخشید میشه سوال منو جواب بدید

آزمایش اسپرم شوهر من دوماه قبل تعداد ۲۰میل ومورفو یک بود ....امروز تعداد۵میل ومورفو سه 

میخام بدونم مورفو چطور سنجیده میشه؟

یعنی چون تعداد شده پنج درصد مورفو شده سه؟

عایا درصد مورفو به تعداد ربط داره؟

این سه درصد مورفو نشون میده مورفو رو به بهبودی هست یا چون تعدادش کمتر شده درصد مورفو رفته بالا؟

ببخشید سوالم طولانی شد ...نفهمیدم چطور بپرسم که متوجه سوالم بشید

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

دوستان تورو خدا جواب سوالمو بدید خیلی برام مهمه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
دکتر من هفته شش آمپول را قطع کرد ولی روزی یه دونه شیاف می‌ذارم 

خوش به حالت😰

نمیخوام ناشکری کنم ولی خیلی داغونم 

هم حالم بده هم این آمپولا پدر پامو در آورده

خیلی سخت میگذره بچه های اینجا همه خیلی قوی ن

سلام دوستان  ببخشید میشه سوال منو جواب بدید آزمایش اسپرم شوهر من دوماه قبل تعداد ۲۰میل ومورفو ...

مورفو به درصده با توجه به حجم اسپرم میگه چند درصدش سالمه

ولی با اینکه حجم کم شده مورف بالا رفته به نظرم خبر خوبیه

بچه ها من خيلي ترسو شدم و به صداها خيلي حساس شدم با كوچكترين صدايي ميترسم و از جا ميپرم خيلي اعصابم ...

منم همینم😰

خیلی این دوران تو ذهنم فانتزی تر بود 

ولی من تلوزیون میبینم اخبار میبینم گریه میکنم

اصلا یه وضعیتیحال خرابیه خراااب امیدوارم خوب بشیم 😰

بلهههههه خدا بخواد نشد نداریم😍😍😍😍 من که فکر میکنم مشکل اصلیشون آندومتریوز بوده که عمل کرده و م ...

زینب جان من امروز رفتم ویزیت مطب زنان‌دکتر شیوا بدون اینکه نگاه کاملی به پرونده م بندازه تا گفتم ایندفعه فولیکول نداشتم گفت برو برا تخمک اهدایی.گفتم من ذخیره م خوبه‌گفت فایده ای نداره.دفعه پیشم هیچی نداشتی.گقتم ۷ تا تخمک داشتم.۵ تا جنین شد.رشد نکردن.گفت تو سنت بالاست.تخمکات خوب نیستن‌.گفتم اگه ایندفعه داروهارو تغییر بدین چی؟گفت فایده ای فکر نکنم داشته باشه.تو ۴۱ سالته.ولی میخوای باشه.گفت به نظر من انتقالم بدیم سقط میشه.اصلا انگار یادش نبود مشکل اصلی ما ضعیف بودن اسپرم بود که دفعه پیشم جنینا رشد نکردن.قرار شد پریود بعدی سیکلم شروع بشه ولی اعصابم خراب شد.

خدایا شکرت  
منم همینم😰 خیلی این دوران تو ذهنم فانتزی تر بود  ولی من تلوزیون میبینم اخبار میبینم گریه میک ...

نارسيس جون ترس خيلي بد، امروز يه چيزي افتاد زمين از ترس سكته كردم بعد انقدر نشستم گريه كردم يعني چيزي شد جنينم زبووونم لاااااال😢😢😢😢

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم من خودم هنوز انتقال ندادم،ولی یکی از دوستام 11 آبان انتقال داشته اینکارا رو یکی دیگه بهش گفته ...

سلام عزیزم ممنون گلم خیلی لطف کردی

البته میدونم همش به خواست و نظر خدا بستگی داره اما خب به قول دوستی رعایت کردن این کار مایه دلگرمی و ارامش هست و گرنه خدا به جنین هامون بگه موجود باش دیگه اهمیتی نداره چی بخوریم و چکار کنیم

پناه بر خودش به امید حاجت روا شدن همگیمون

عزیزم من خودم هنوز انتقال ندادم،ولی یکی از دوستام 11 آبان انتقال داشته اینکارا رو یکی دیگه بهش گفته ...

ان شالله شما هم انتقال میدی و میای خبر خوب و بهمون میدی

من استراحت چندانی هم ندارم از دیروز تا حالا که انتقال دادم چون کارای دخترمم هست عصری هم با شدت پرید بغلم نمیشه چیزی بهش گفت ناراحت میشه گفتم نپر دلم درد مبکنه میگفت میخوام بیام بغلت بخوابم دیکه اومد و ورجه وورجه هم داره بالطبع سپردیم به خدا امیدداریم که این دفعه بهمون ببخشه این فسقلی و تا خداست خودش چی باشه