2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله گلم  چهارمین انتقالم بود و جنین اخر !

خدا برات حفظش کنه عزیزم😘😘😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
آره همینا خوبه  شلغم هم اگر دوست داری بخور عالیه  بخور عرق نعنا یا اکالیپتوس تو خونه درس ...

دقیقا شلغم مامان باهاش شوربا پخته میخورم قرقره هم تو گلو و بینی میکنم

ممنونم عزیز

خانما کسی امپول ریه زده تو بارداریش؟؟؟ میشه اینم تو خونه زد مثل پرژسترون ؟؟؟

من تو بیمارستان زدم هفته ۳۰، ولی از دوستام بودن که تو درمانگاه محل زدن. فقط بعدش دو سه روز رژیم دیابتی ها رو رعایت کن چون امپول بتا قند رو بالا میبره

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
یه جا میذارن گلم البته تا اونجا که من دیدم و واسه خودم هم این جور بود

زینبی جان درخواست دوستیمو قبول میکنی یه سوال داشتم، ببخشیدا😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوبم الحمدالله رفتم پیش دکتر نصر اونم آب پاکی و ریخت رو دستم گفت به دلایل ناشناخته باردار نمیشید هیچ ...

منم قبل اینکه برم پیش نصر، دو تا دکتر دیگه بهمدگفته بودن ivf و داروها رو نوشته بودن، ولی من بعدش گریه میکردم و قبول نداشتم. ولی نصر خیلی قاطع اب پاکی رو ریخت رو دستم، گفت درسته مشگلی نداری، ولی اگه میخواستی حامله شی تو این چندسال میشدی، فقط ivf . گفتم میشه iui کنی؟ گفت به درد نمیخوره. 

تا اونموقع اینجوری قانع نشده بودم، تا قبل انتقالم همش انتظار داشتم طبیعی بشه. اصن فک میکردم ivf دیوه! ولی الان میگم کاش دو سال پیش ivf کرده بودم. الان میتونستم به دومی فکر کنم 😁 من نصر رو دوست دارم. بهش اعتماد کن. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
من تو بیمارستان زدم هفته ۳۰، ولی از دوستام بودن که تو درمانگاه محل زدن. فقط بعدش دو سه روز رژیم دیاب ...

دکتر میخواست هفته ی ۲۷ بده ولی قند دوساعت بعد گلوکزم یکم بالا بود نداد 

امروز دوباره  ازمایش دادم پایینه 

حالا شوهرم ببره ببینم میده یانه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
منم قبل اینکه برم پیش نصر، دو تا دکتر دیگه بهمدگفته بودن ivf و داروها رو نوشته بودن، ولی من بعدش گری ...

به من گفت یکم وزن کم کن سه چهار ماه دیگه بیا ولی من به شرط حیات دیگه گذاشتم واسه اردیبهشت خرداد ۹۹ انشالله. 

خوبم الحمدالله رفتم پیش دکتر نصر اونم آب پاکی و ریخت رو دستم گفت به دلایل ناشناخته باردار نمیشید هیچ ...

خداروشکر که حالت خوبه عزیزم این دکتره حرف مفت زده فقط خواست خدا کافیه هیچ چیزی درگاهش ناممکن نیست قوی باش روز تو هم میرسه عزیزم🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خداروشکر که حالت خوبه عزیزم این دکتره حرف مفت زده فقط خواست خدا کافیه هیچ چیزی درگاهش ناممکن نیست قو ...

دیگه داره دیر میشه الهام جان بچه ام مادر میخواد نه مادر بزرگ .دیگه بهش فکر نمیکنم حتما روزی من از دنیا این نبودِ .

عزیزم انشالله که مثبت شی فدات😘😘 من هم چندبار انتقال انجام دادم منفی میشد تا پارسال بازهم تخمک کشی ...

عزیزم من روز دوم پریود هستم قراره توی این دوره برام انتقال بدن الان چی بخورم که رحمم گرم بشه؟