2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
من درد شديد پري داشتم درد موقع نزديك آخرسر هم خونريزي روده بله سونو سعادت رفتم بعد عمل هم ذخيره ...

انشالله ب زوديي خبر بتاي مثبتتون اينجا دل خودتون خانواده تون و همه ي بچه ها ي تاپيك رو شاد ميكنه، من كه براتون دعا ميكنم اميدوارم خدا قبول كنه و بي صبرانه منتظر خبراي خوبتون هستم، ميشه بپرسم قبل از جراحي ايا ميكرو كرده بودين؟ و اگر بله، كيفيت جنين هاتون چ طور بود؟

يه سوال ديگه هم داشتم، سونوي سعادت درست نشون داده بود شدت اندوتون رو؟

...
به منم اونجا اول گفتن واژینال بعد که گفتم لکه دیدم و اذیت میشم گفتن فرقی نداره حتی روی کاتالوگ سیکل ...

زینبی جون برای منو با سونو انتقال دادن دیروز منتها به زوور رحممو پیدا کردن شاید چون مثانم خیلی پر نبود دیگه اینقدر فکرم رفت به اینکه زودتر پیداش کنن یادم رفت ازشون بپرسم سه تا جوجه هامو یه جا گذاشتن یا جاهای مختلف، شما میدونی چجوریه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم  آخه معمولا با استرادیول ضد انعقاد میدن  خودم وقتی استرادیول رو قطع کردم آسپرین ه ...

فك كنم أستراديول هم داشت بعد از انتقال البته، كه تو سيكل نچرال هم گاهي تو ايران ميدن

...
انشالله ب زوديي خبر بتاي محبتتون اينجا دل خودتون خانواده تون و همه ي بچه ها ي تاپيك رو شاد ميكنه، من ...

قربونت بشم عزيزم انشالله به لطف خداي مهربون دامن هممون سبز بشه به همين زودي🙏🙏🙏

من قبلش فقط پانكچر كردم چون پادمهر بهم گفت معلوم نيس تو اتاق عمل چه اتفاقي بيفته ولي متاسفانه انقدر كيفيت تخمكهام بد بود كه كلا ٥ تا تخمك داشتم و فقط يكيش جنين شد بقيه حتي لقاح هم نگرفتن بماند كه اونروز وقتي فهميدم يه جنين فقط دارم چقدر زجه زدم اما خدارو شكر يكي يدونم قوي بود و از فريز دراومد انشالله كه سالم هم به دنيا بياد🙏🙏

درمورد سعادت هم بله تقريبا درست بود 

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
قربونت بشم عزيزم انشالله به لطف خداي مهربون دامن هممون سبز بشه به همين زودي🙏🙏🙏 من قبلش فقط پانكچ ...

پس يعني ميشه گفت تو كيفيت تخمك اثر ميزاره، من واقعا خُل شدم ديگه، ميگم به جاي عمل برم تخمك اهدايي بگيرم چون گويا بارداري اندو رو درمان ميكنه😭اون بچه منو نجات بده منم براش مادري كنم😭😭😭😭

...
فك كنم أستراديول هم داشت بعد از انتقال البته، كه تو سيكل نچرال هم گاهي تو ايران ميدن

آره گلم، اتفاقا گفت لیست بلند و بالای داروهاش رو

یعنی عاشق این تغییراتشونم بعد همچنان میگن نچرال 🥴🥴🥴🥴

ولی اگر نچرال واقعی باشه برای کیس مناسب خودش، خیلی خیلی شبیه بارداری طبیعی هست و احتمال لکه بینی و خیلی درد سر های دیگه به شدت میاد پایین 

کلا مصرف دارو تو ایران خیلی زیاده و اصلا خوب نیست 

پس رسما دیگه اسم سیکلت نچرال نیست چون استرادیول خطر غلظت خون داره باید حتما ضد انعقاد مصرف کنی نچر ...

نه خب دليلش كه ميگن نچرال اينه كه اماده سازي رحم براي انتقال به صورت ازاد شدن تخمك در بدن و وجود جسم زرد خود تخمك و اين حرفاس كه همه بدون داروعه ولي خب بعد از انتقال كمكي هورمون ميدن اين اشكالي ندارن، نچرال به خاطر اون انتقال بر مبناي تخمك گذاري خود بدن هست

...

[QUOTE=113246400]پس يعني ميشه گفت تو كيفيت تخمك اثر ميزاره، من واقعا خُل شدم ديگه، ميگم به جاي عمل برم تخمك اهدايي بگ ...[/QUOT

آندومتريوز رسما گند ميزنه به ذخيره و كيفيت تخمك البته اين وسط من خيلي هارو ديدم كه با آندو مامان شدن 

من تو اين راه به اين باور و ايمان قلبي رسيدم كه فقط بايد خدا بخواد و تو سرنوشتمون مادر شدن باشه وگرنه امكان نداره بدون اراده خدا برگي از درخت بيفته

بخاطر همين با اينكه رويان بهم گفت ريسك نكن با يه جنين بيا از اول پانكچر كن گفتم فقط به اميد لطف خدا ميخوام انتقال بدم اگه روزيم مادر شدن باشه با همينم ميشه

فقط از خدا ميخوام واقعا بهم نظر كنه

آره گلم شم نکن، حتما تو سونو مواردی دیده که صلاح دونسته سیکل بلند انتقال بدی مامان مشتاق😍😍😍😍

خخخ والا سونو اصلا نکرد من و ولی هرچی دکتر صلاح بدونه ایشالا نی نی تو زسلامت بغل کنی مرسی وقت میزاری و جواب میدی عزیزم ممنون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
پس يعني ميشه گفت تو كيفيت تخمك اثر ميزاره، من واقعا خُل شدم ديگه، ميگم به جاي عمل برم تخمك اهدايي بگ ...

بارداري درمان آندو نيس فقط يه مدت متوقفش ميكنه عزيزم شاااايد اگه جز خوش شانسها باشيم ديگه عود نكنه

مگه براي شما تشخيص آندو دادن؟!

[QUOTE=113246400]پس يعني ميشه گفت تو كيفيت تخمك اثر ميزاره، من واقعا خُل شدم ديگه، ميگم به جاي عمل ب ...

پس شمام پانكچرتون رويان بوده، به سلامتي انشالله، شكّي نيس خدا نظر ميكنه مهربون تر از اين حرفاس، منم رويان رفتم ولي در نهايت موندم كجا رو انتخاب كنم و چ كنم

...
نه خب دليلش كه ميگن نچرال اينه كه اماده سازي رحم براي انتقال به صورت ازاد شدن تخمك در بدن و وجود جسم ...

متوجه منظورت هستم گلی 

منم منظورم این بود نچرال درست اگر کیس رو خوب انتخاب کنن اصلا دارو نمیخواد

البته همه اینا به کنار نتیجه مهم هست که مثبت بشه و بمونه حالا با هورمون، بی هورمون، با دارو زیاد، با داروی کم...