2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
خب دیگه همین حدودا میشه دکتر منم پگاه کرامتی بودن پیش دکتر رستمی هم هستن ان شاالله که خیره

ممنون عزیزم، انشاءالله که همگی جواب مثبت بگیریم، انشاءالله مثبت شد خبرمون بده

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر بتات بالا بوده میگن بالای ۱۵ هزار احتمال پوچی خیلی کمه دیگه

اصلا شک دارم که بارداری پوچ بوده چون تو ivf ایها هرکی دیدم پوچ بوده داروهاشو که قطع کرده بعد از چند روز سقط شده خودش ولی مال من سه هفته بعد قطع داروها با قرص بسختی سقط شد 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اصلا شک دارم که بارداری پوچ بوده چون تو ivf ایها هرکی دیدم پوچ بوده داروهاشو که قطع کرده بعد از چند ...

عجیبه واقعا با این بتا من اصا ندیدم تارا جان منم یه سقط داشتم تا ۶ هزار رفته بود بالا دکتر گفت پوچ بتاش کمتر ممکنه سیستم ایمنی بدن بوده 

عجیبه واقعا با این بتا من اصا ندیدم تارا جان منم یه سقط داشتم تا ۶ هزار رفته بود بالا دکتر گفت پوچ ب ...

متوجه منظورت نشدم عزیزم

مگه سیستم ایمنی بتا رو بالا میبره؟!

متوجه منظورت نشدم عزیزم مگه سیستم ایمنی بتا رو بالا میبره؟!

نه میگفت پیشرفت بتا خوب بوده معلوم نیست صد درصد پوچ باشه گفت شاید مشکل از جنین نبوده بدنت دفع کرده محض احتیاط قبل انتقال سرم نوشت دیگه میزنمش چاره ندارم

نه میگفت پیشرفت بتا خوب بوده معلوم نیست صد درصد پوچ باشه گفت شاید مشکل از جنین نبوده بدنت دفع کرده م ...

عزیزم یک انتقال داشتی یک بارداری پوچ؟

اخه دکتر زرنانی بارها من ازش پرسیدم گفت سقط سه ماهه اول ربطی به ایمنی نداره ایمنی سه ماهه دوم سقط میده

ای جانم  اتفاقا خیلی تو فکرت بودم  مرسی که خبر دادی امپول هم میزدی؟ یعنی علاوه بر امپو ...

قربونت عزیزم، قبل از اینکه راه بیفتم امپول زده بودم ،بیشتر از این ناراحتم که دقیقا دل درد پریودی دارم دقیقا علایم پریود 😞😞😞

بچها یه سوال اگه کسی رحمش سرد باشه وقتی دست میزنه زیر شکمش باید سرد باشه یا ربطی نداره؟؟اخه طب سنتی بهم گفت رحمت سرده ولی دستمو میذارم زیر شکمم کاملا داغه،،بنظرتون ربطی داره یا نه؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم یک انتقال داشتی یک بارداری پوچ؟ اخه دکتر زرنانی بارها من ازش پرسیدم گفت سقط سه ماهه اول ربطی ...

دو تا داشتم تو هر دو تا فقط ساک بود ،ببین من از یه دکتر فامیلم پرسیدم گفت والا تو هیچ منبعی نداشتیم اما دوست خودم که دکتر زنانم بود بعد ۵ تا سقط برا خودش تجویز کرده میکرو هم کرده دو قلو هاش مونده 

عزیزم یک انتقال داشتی یک بارداری پوچ؟ اخه دکتر زرنانی بارها من ازش پرسیدم گفت سقط سه ماهه اول ربطی ...

من تو گروه سقطی ها ام رفتم یه مدت چند تا بعد سقط داده بودن ژنتیک نتیجه سالم بوده همشونم سه ماه اول پس چجوری میشه اخه