2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047013 بازدید | 684567 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بستگی به نظر جنین شناس داره عزیزم مثلا من 15تا جنین داشتم 5تا بسته ی سه تایی، دیگه دوبسته برام ذو ...

من دفعه قبل که انتقال دادم اینقدراصرارکردم که دوتابزاره.میگفتن حتمابایدیکی بزاری این قانونه اینجاس.ولی یکی کمه به نظرم

ازکجابفهمم کیفیتشون چجوریه.توبرگه ننوشته

بعضی مراکز شناسنامه جنین میدند که توی اون نوشته تعدادشونو کیفیتشونو و اینکه توی چند تا نی فریز شدند

زیاد ذهنتو درگیر این چیزا نکن بخاد بشه میشه نخاد بشه هم نمیشه بیشتر شانسو تصادفه

دوستم دو سال قبل من افتاده بود تو این مسیر با سه تا انتقال منفی هی بمن میگفت همش شانسو تصادفه من بهش میگفتم تو دکترتو مرکزتو اشتباه انتخاب کردی بیخود ننداز گردن شانسو تصادف  ... ولی وقتی خودم سقط کردم و هیچ دکتری نتونست بهم بگه چرا؟ فهمیدم که دست ما نیست حالا اسمش قسمته، خواست خداونده، شانسو تصادفه.... نمیدونم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نمیدونم والادوستان میگن پنج روزه بهترمیگیره.

انگار میگن جنینی که تا ۵ روز رشد کرده دیگه احتمال پوچ بودنش کمتره اما به نظر منم معلوم نیست نمیدونم منم استرس گرفتم نکنه جنینام بلاست نشن البته نمیدونم میخان چجوری انتقال بدن 

عزیزدلم حجم خونریزیم خیلی زیاد شد دارم میرم بیمارستان 😭😭😭😭

عزیزم مارو از حال خودت بی خبرنزار من منتظرتم که بیای از حال خودت و کوچولوها بگی انشالله که چیزی نیست

مرسی عزیزم لطفا برام دعا کنید منم نتیجه بگیرم

انشاءالله شما هم زودی مامان میشی میای اینجا خبر میدی برات آیت الکرسی خوندم خدا حاجت دلتو بده 🙏🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
انگار میگن جنینی که تا ۵ روز رشد کرده دیگه احتمال پوچ بودنش کمتره اما به نظر منم معلوم نیست نمیدونم ...

مال من سه تا جنین 5 روزه بودن یکیش گرفت اونم قلبش تشکیل نشد کاش اصلا از اول نمیگرفت اونم دردسر سقطو نداشتم اقلا 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
انگار میگن جنینی که تا ۵ روز رشد کرده دیگه احتمال پوچ بودنش کمتره اما به نظر منم معلوم نیست نمیدونم ...

اره خوددکترهاهم میگن پنج روزه.من دفعه قبل دکتربرام سه روزه گذاشت گفت پنج راهدرنده البته فقط یه 5دارم