2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046831 بازدید | 684554 پست
اره عزیزم گفت سه جنینت گرفته اما دوتاشون ضعیفن احتمالا رشد نکنن و سقط یشن .دو هفته دیگه گفت بیا برا ...

دوست عزیزتبریک میگم ان شالله که سه تاشون صحیح وسالم بیاندتوبغلت.میشه بپرسم چندبارانتقال دادید؟وتغذیه تون بعدانتقال چی بود.ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم اما گفت حتی اگر قلب سه تاشونم بزنه باز باید یکی رو سقط کنی چون ۳تا خطرناکه..راستی گفتن ...

عزیزم اگر یواش یواش قطع کنی نه هیچ ضرری نداره 

لیانا جون هم فکر کنم بعد از سونو قلب بهش گفتن کم کم قطع کنه

اره عزیزم گفت سه جنینت گرفته اما دوتاشون ضعیفن احتمالا رشد نکنن و سقط یشن .دو هفته دیگه گفت بیا برا ...

مبارک باشه عزیزممم

ان شاء الله که سه تاشم سالم و به خوشی بیان بغلت 😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزم...ان شاء الله قسمت خودت 😍 فقط سالم باشه 😍اصلا برام جنسیت مهم نیست ..

ههههههههه

برا من خیلی مهم بود که بچت پسر باشه😎😎😎

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چه خوب، ضخامت رحم من بعد از تخمک کشی گفتن 7 هست، نمیدونم چرا دکتر بهم قرصی چیزی نداد، بنظرتون چیکار ...

والا نمیدونم گلی 

ولی دکتر نصر با ضخامت 6 و خورده ایی هم انتقال میده، تازه + هم میشن

خیلی نظرات متفاوت هست

احتمالا سه خطی و منظم بوده که دیگه دارو بیشتر ندادن

سلام عزيزم دلم خوبي  واي پس يه پرنسس تو راه داري 😍😍😍💓💓💓💓 مباركه عزيز دلم خداروشكر كه ه ...

قربونت عزیزم

ان شالله غربال توهم بخیر و خوشی میگذره😊😊

گفتن ۴ اردیبهشت

شما چی؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
مبارک باشه گل دخترت 😍😍😍

ممنون عزیززززززم

ان شالله نی نی شما پسره که جنست جور بشه😍😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
زینب جان لطفا شما هم  پاسخ بدید  سلام  میشه جواب بدی لطفا من قراره برای بار ...

سلام عزیزم بلاست کردن رو فقط بپرس ولی پیشنهاد نده و نگو حتما میخوام بلاست باشن هر چی دکترت گفت همون رو انجام بده 

ان شاالله باردار میشی 

ممنونم مریم جان در مورد رفیق ناباب من تلاشم رو کردم مثلا" روی یکی از همکاراش حساس شدم ولی ویس ها رو ...

واقعا بهترین تصمیم گیرنده خودتی.....از خدا اینده ی روشن برات میخوام....میبینم تصمیمات جدی گرفتی انشاله بهترین ها برات رخ بده دوسی😘

در مورد شوهرتم پدرش بفهمه دیگه اون میدونه و پسرش و مشکلاتش😉😆بنده خدا نمیدونه کدوم مشکل پسرشو حل کنه🙃

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
به به گل دخترتون مبارکه.  وقت سزارین هست?

نه اینجا سز نمیکنن که

باید زور بزنی طبیعی بیاری فقط😁