2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از بیمارانش اینجا زیاد بودن الانو در جریان نیستم....  دوستان بیان جواب میدن....

مرسی عزیزم

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
انشالله سه قلوهات دو سال دیگه خفت کنن و از سر و کولت بالا برن بیایی غر بزنی من کیف کنم..... 

الهی مامانی فداشون بشه.ممنون از دعای قشنگتون آنا جون عزیزم. بعد از ایکه دفعه قبلی جنینام رشد نداشتن و بهمون گفتن فقط با اهدایی جواب میگیرین خیلی غصه میخوردم کارم همش گریه بود.اما الان فقط فکر اینکه ۹ تا جنین از خودموم داریم یه شادی و انرژی خاصی تموم سلولای بدنمو پر میکنه.بتور کنین گرید و چند روزه بودنشون برام مهم نیست.حتی اگه بار اول مثبت نشم همین که فسقلی هام دو هفته مهمونم هستن اون حس ناب مامان شدن رو بهم میده.میدونم بزودی سه قلوهام واقعی میان بغلم.😍😍😍 به قول لی لا جون میخوام بزودی یه تیم فوتبال گل کوچیک برا خومون جور کنم.😁😁الهی مامانشون فداشون بشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دوستان اینجا کسی از مریض های دکتر عارفی هست؟ معمولا بعد از یک دوره استرادیول چکار میکنه و چی تجویز م ...

عزیزم من مریضش بودم ولی هیچی از داروهاش اونجور که بخوام بگم چی رو کی داد یادم نمیاد. فقط اسم داروهاش یادمه. بعدم فکر کنم انتقال شما فریزه.من فرش بودم با هم فرق داره فکر کنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جان چند صفحه برگردی عقب ماهیتابه که هیچ قابلمه واسه محیا میاری😉😉😉

والا بعضی پست های محیا رو میخونم دلم میخواد برم اجاق گاز رو بکنم براش بیارم. دیگه کار از قابلمه و ماهیتابه واسه استرسای این دختر گذشته

محیا کجایی؟کله پاچه ات رو بار گذاشتم 😉😉

ن بابا اين فكرا فقط به هاطر فشار استرس مياد تو فكرت، وگرنه كه خيييلي جاها دو سه روزه فريز ميكنن بعد ...

محیا جون خواب نما شدی؟ دختر خوب تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره. چنان ناغافل مامان بشی که فرصت نکنی فکرو خیالای بد بد بکنی

.سلام مامان سبحان.کاملا یادم میاد تو رو دوست عزیزم....خدا رو شکر که میبینم دو تا کوچولو داری.کوچولوه ...

وای عزیزم ناشکری نکن کاش منم یه روزی بیام بگم بعد از یه دوقلو طبیعی باردار شدم همیشه آرزو داشتم ۳ تا بچه داشتم امامتاسفانه بعداز۱۶ سال هیچی ندارم همسرم خیلی نامیده میگه از خیره بچه بگذر ولی من هنوز نامید نمیشم میگم خدابزرگه منو هم حتما  لایق بدونه میده

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم من مریضش بودم ولی هیچی از داروهاش اونجور که بخوام بگم چی رو کی داد یادم نمیاد. فقط اسم داروهاش ...

نه من هنوز به اون مرحله ها نرسیدم تازه اول راهم به شما چیا داده چندوقت طول کشید تا تخمک کشی انجام بدید؟

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
واقعا همینه گاهی از دست خودم به خدا شکایت میکنم

عزیزم منم تو کار همینجوریم. نمیشه همش رو به بگو بخند گذروند آخه. با یه مهندسه کار میکنیم از من خیلی میترسه حتی اوایل که نسبت من و همسرم رو نمیدونست شکایت منو بهش میکرد،بیچاره شبا هم خواب منو میبینه!!! اونروز به همسرم میگفت خواب دیدم فلان کارو میخواستیم بکنیم اما خانومت نمیذاشت     

اینطور که شما ها نگرانین من الان باید کل تاپیک رو مال خودم میکردم از سوالا و نگرانی هام.والا من جنین ...

مشکل منم اینه که نمیگیره😥 شایدم تو بدن خودمون مشکلی هست که نمیذاره دیگه میندازیم گردن جنین بیچاره😅😅😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه من هنوز به اون مرحله ها نرسیدم تازه اول راهم به شما چیا داده چندوقت طول کشید تا تخمک کشی انجام بد ...

به من قبل پری آخر سینافکت داد، بعدم پیورگان و منوگان و انوکساپارین و استرادیول و آمپول پروژسترون. نمیدونم شاید چیزی رو جا انداخته باشم. اما روزای شروعش دقیقا یادم نیست و دوزش عزیزم. من یه سال و نیم پیش،باهاش بودم

به من قبل پری آخر سینافکت داد، بعدم پیورگان و منوگان و انوکساپارین و استرادیول و آمپول پروژسترون. نم ...

نتیجه گرفتی ؟