2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام بچه ها.شاید خیلیهاتون منو نشناسین.من خیلی وقت پیش تقریبا سال 94 همش تو این تاپیک بودم.آنا جون خ ...

سلام عزیزم 

بهت تبریک میگم و امیدوارم بتونی به همش برسی

هر چند می دونم تز دکتری یعنی چی، واقعا وحشتناک ترین مرحله همین پایان نامه و مقالهisi هست 

ما هم حسابی درگیرش هستیم

خدا به دادت برسه، خودمو گذاشتم جای شما هنگ کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حتما فقط متخصص باید بنویسه و گرنه هزینه های نجومی اون سر به فلک میکشه و کاملا آزاد حساب میشه بیم ...

زینب جان من یکبار انجام دادم پارسال سی دی مارکر هارو ...دو تا از سی دی ها یه عدد از رنج نرمال بالاتر بود ...پردنیزولون و سرم هم دادن باز منفی شد...الان میگم دوباره از اول بدم شاید تغییر کرده باشند قبل از اینکه برم سیکل انتقال...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم چه روز پر ماجرایی چه سورپرایزی دو قلو ❤️❤️❤️❤️❤️ الهی خدا برات نگهشون داره و سالم بیان بغلت ...

ممنونم زینب جون 🤗🥰اره والا خیلی دیروز سورپرایز شدم وقتی سونو کرد گفت دوتا ساک هست گفتم زنده ان؟😍😍با اون خونریزی که داشتم فک نمیکردم اصلا ساکی دیده بشه چه برسه به دوتا ساک😮😮حالا هرچی خدا صلاح بدونه همون میشه 🥰🥰توکل به خدا دوهفته دیگه دوباره وقت سونو داد 

سلام بچه ها.شاید خیلیهاتون منو نشناسین.من خیلی وقت پیش تقریبا سال 94 همش تو این تاپیک بودم.آنا جون خ ...

سلام.خداااااا صبر وتحملت بده.......خدا واقعا توانش ر بده.

دوقلویی یه سختی داره

پایان نامه وحشتناکی خصوصا دکترا که نمیشه سمبلش کرد...

سرکاررفتن هم که مصیبته

خدا کمکت کنه لااقل پایان نامه تموم شه.آزمون جامع دادی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام تو رو خدا این حرف ها رو نزن برای ما که سخت باردار شدن رو تجربه می کنیم بارداری  خداخواسته ...

عزیزم میفهمم واقعا ماها که سخت باردار شدیم سخته برامون شنیدن این حرف، اما دوستمونم این راه سخت رو رفته..... 

طعم انتظار رو چشیده.... 

اما بذارین انشالله به زودی مادر شدین میبینین کنار لذت بی انتهاش سختی‌هایی هم داره خصوصا ماهاکه به سختی به دست آوردیم حساسیتمون بیشتره و سختی بزرگ کردن برامون بیشتره.... 

من خودم سر دخترم صبورتر بودم اما پسرم که پشت بندش خدا بهم هدیه داد و یه سری مشکلاتم که تو زندگی برامون پیش اومد و مجبور شدم خودمم کار کنم واقعا سخت شده هم دوست داری برا فرشته هات وقت بذاری هم فشار زندگی داغونت میکنه منی که فکر میکردم هیچ وقت کم نمیارم واقعا بعضا که چه عرض کنم خیلی وقتا کم میارم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دستت درد نکنه گفتی بلاخره برای دفعه بعد اینو بدونم ،،، الان فقط به خودم لعنت میفرستم ،،، واقعاً اون ...

عزیزم تو آزمایش بده اگه + باشه همیشه راهی برا جبران هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نمیدونم چرا دکتر این سونو رو نوشته بود.اخه ده هفته که سونو نمیخاست..اتفاقا دکتر تا اون ماسماسک ...

ماشاءالله خدا حفظش کنه این لحظه نصیب همه منتظرا ...الهی خیلی جوجوئه😇😇😇

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام آناجون آن شاالله خوبین؟ بیاباباجان،بیشترسربزن

سلام به روی ماهت.... 

عزیزم به خدا خیلی دوست دارم کنارتون باشم اما خوب شرایط زندگی بعضا مجبور میکنه جور دیگه ای زندگیتو مدیریت کنی.... 

عزیزم میفهمم واقعا ماها که سخت باردار شدیم سخته برامون شنیدن این حرف، اما دوستمونم این راه سخت رو رف ...

آره واقعا قابل درکه می دونم چی میگید. ولی اصلا"به سقط فکر می کنم یطوریم میشه. خیلی سخته تصمیم گرفتن در موردش. 

راستی آنا جون خیلی دوست داشتم ازتون تشکر کنم بابت این تاپیک خوشحال شدم که اومدید. دستت درد نکنه ان شالله موفق باشی همیشه. 

زینب جان من یکبار انجام دادم پارسال سی دی مارکر هارو ...دو تا از سی دی ها یه عدد از رنج نرمال بالاتر ...

عزیزم بله انجام بدی بهتره.... 

دستت درد نکنه گفتی بلاخره برای دفعه بعد اینو بدونم ،،، الان فقط به خودم لعنت میفرستم ،،، واقعاً اون ...

تو رو خدا این قدر خودتو اذیت نکن، دور از جونت

بالاخره همه ما درجاتی از نا امیدی رو گذروندیم، حتی یکی از دوستان چند وقت پیش طبیعی باردار شد، اما به خاطر همین نا امیدی اون قدر زعفرون و گرمی خورد و بپر بپر کرد تا سقط شد

اونم میگفت نذارین نا امیدی این قدر غلبه کنه

الانم نمیدونم با اون همه لخته و قطع دارو چی میشه، ولی اگر روحیه آن خراب نمیشه حداقل یه آز بتا بده، شاید یک درصد امیدی باشه، ولی فقط همون یک درصد 

هر چند دیگه نمیدونم چیزی نشون میده یا نه، چون روزهای اول حتی اگر بتا رشد خوبی داشته ولی از بین رفته باشه خیلی سریع میاد پایین

سلام به روی ماهت....  عزیزم به خدا خیلی دوست دارم کنارتون باشم اما خوب شرایط زندگی بعضا مجبور ...

خدا ان شاالله زندگیت ر به آسودگی برسونه درکنارشوهر وفرزندانت.

ان شاالله همه مشکلاتتون حل شه.ان شاالله همه روزهای زندگیتون توام با شادی بشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.