2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست
عزیزم فدات....  دلم برا همه تون تنگ شده....  عزیزم انشالله همین به دونه میشه مونس مامان ...

امید به خدا عزیزم

همه چی و به خودش و حکمتش سپردیم ذیگه از فردا نی نی تو دلمه دوباره و خیلی لذت بخشه امیدوارم ادامه دار باشه

با دعای همه بچه ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم اره۱۲ پریوذی سونو کرد گفت ضخامت دیواره رحمت ۸.۵ هست عالیه یه از اورژانسی هم دادم استرادی ...

عزیزم من چون طبعم سرد بود با خیال راحت خوردم و الانم میخورم

ولی شما چون طبعت رو نمیدونی ریسک نکن کلا

سلام انا جونم ..خوبی گلم؟؟ بچه هات خوبن؟😍😍😍 چقدر ذوق کردم اومدی 😍😍😍 اره عزیزم..خدا به منم ل ...

عزیزم اگه بدونی چه قدر ذوق کردمممممم.... 

تک تک مامانای اینجا بهترینان.....

چه هنوز سند مادر شدنشون امضا شده باشه چه هنوز تو لیست انتظار باشن همه لایق بهترینا هستن..... 

خدایا شکرت..... 

به سلامتی بغلش کنی..... 

قربون دختر گلتم بشم چه ذوقی میکنه الان.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها.شاید خیلیهاتون منو نشناسین.من خیلی وقت پیش تقریبا سال 94 همش تو این تاپیک بودم.آنا جون خیلی راهنماییم میکرد.بالاخره بعد کلی دوندگی با ای وی اف دوقلو بچه دار شدم.انقد سر گرم دوقلوها بودم که وقت نمیکردم گوشی دستم بگیرم.الان دو قلوهام 31 ماهه هستند...تقریبا ده روزی بود به شدت درد پریودی داشتم همش نوار بهداشتی همرام بود انقد سرم گرم بود که خبر نداشتم ده روزه عقب انداختم پریروز بی بی زدم سریع مثبت شد.خیلی ناراحت شدم.کلا دو روزه کارم شده گریه اصلا شرایطشو ندارم.هم دوقلوها هم شاغلم.و هم تز دکترا...البته دکترا رو هنوز برا دوقلوها حامله نشده بودم شروع کردم ولی هنوز تمومش نکردم.

زینب جان همه بعد انتقال لک و خونریزی دازن؟

عزیزم نه همه ولی اغلب برامون پیش میاد خصوصا اگر سیکل نچرال نباشه

منظورم اینه حتی تو بارداری طبیعی آدم با دیدن لک و خون نباید نا امید بشه، چه برسه ما ها که از طریق ivf و کلی دستکاری هورمونی باردار شدیم

سلام بچه ها.شاید خیلیهاتون منو نشناسین.من خیلی وقت پیش تقریبا سال 94 همش تو این تاپیک بودم.آنا جون خ ...

سلام عزیزمممممم.... 

فدات بشم.... 

عزیزم میدونی خوب درکت میکنم.... 

شاید به نظر خیلی از دوستان ناشکری بیاد چون ما طعم انتظار رو کشیدیم میدونیم وقتی کسی منتظره این حرمون رو میشنوه به نظرش ناشکری میاد ولی انصافا منم با این دو تا فرشته یه روز پریودم عقب میفته تن و بدنم میلرزه....

به خاطر داشتن این دو فرشته روزی هزار بار شکر میکنم اما واقعا بعضی وقتا کم میارم....

نمیدونم چی بهت بگم چون فقط خودتی که میدونی تو چه شرایطی هستی.... 

انشالله خدا بهترینارو جلو پات بذاره و توان کنار اومدن با شرایط جدید رو بهت بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه بدونی چه قدر ذوق کردمممممم....  تک تک مامانای اینجا بهترینان..... چه هنوز سند مادر ...

فدات بشم ...همیشه دعاگوی خودت و فرشته هات هستم.خیلی کمکم کردی از شروع سیکلم..ان شاء الله که همیشه حال دلتون خوب خوب باشه🌹🌹🌹🌹

اره دخترم خیلی خوشحاله..داره روزشماری میکنه به دنیا بیاد 😍 خداروشکر 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام بچه ها.شاید خیلیهاتون منو نشناسین.من خیلی وقت پیش تقریبا سال 94 همش تو این تاپیک بودم.آنا جون خ ...

سلام تو رو خدا این حرف ها رو نزن برای ما که سخت باردار شدن رو تجربه می کنیم بارداری  خداخواسته نعمته تو هر شرایطی که باشه. ناراحت نباش غصه نخور حتما یه خیریتی توش بوده دوقلوها هم که دیگه یواش یواش از آب و گل در میان تا کوچولوت دنیا بیاد. 

وای خدایی خیلی سخته... منم الان دو قلو تو دلم دارم و شاغلم... راستش برای نگهداری همین دو تا خیلی نگرانم که از پسش بر میام یا نه. راستی وقتی میری سر کار بچه ها رو چیکار میکنی؟ میزاری مهد یا پرستار گرفتی؟ 

فدات بشم ...همیشه دعاگوی خودت و فرشته هات هستم.خیلی کمکم کردی از شروع سیکلم..ان شاء الله که همیشه حا ...

فدات بشم.... 

دعاهای شما نبود خیلی کم می‌آوردم دلم به همین دعاهاتون قرصه.... 

چه  بامزه.ان شاء الله که به سلامتی و خوشی بیاد بغلت..نگران نباش.خدا خودش کمکت میکنه ❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دور از جون عزیزم ولی تو رو خدا دیگه نذار این حجم از نا امیدی بیاد سراغت که حتی از بیمارستانی جایی چی ...

دستت درد نکنه گفتی بلاخره برای دفعه بعد اینو بدونم ،،، الان فقط به خودم لعنت میفرستم ،،، واقعاً اون روز امیدم رسیده بود زیر صفر حتی به همسرمم هم نگفتم ، یعنی واقعاً یک درصد هم احتمال نمیدادم یعنی اگه یک درصد هم احتمال میدادم حتماً یه کاری میکردم ،،، الان دیگه فایده ای نداره درسته ؟؟؟ بعد از دفع اون همه لخته خون تو این چهار روز دیگه هیج شانسی نیست درسته؟؟؟ تازه امروز تو مترو دویدم که به قطار برسم خاک بر سر من که این همه مطلب میخونم بازم هیچی بارم نیست ، اصلا انقدر همسرم گفته و خودم بعد از هر تلاش به در بسته خوردم دیگه باورم نمیشه باردار بشم دیگه خونریزی هم که دیدم صددرصد مطمئن شدم 

فدات بشم....  دعاهای شما نبود خیلی کم می‌آوردم دلم به همین دعاهاتون قرصه....

سلام آناجون

آن شاالله خوبین؟

بیاباباجان،بیشترسربزن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.