2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
من که سه قلو هم دوست دارم، از بس هم سرخوشم ترسی هم ندارم          

اخه عزیزمممم خارج از دوست داشتن خیلی خطر داره دوقلو به بالا بارداری پر ریسک حساب میشه منم کلا ۲تا بچه می خوام البته ۳تا هم اوضاع خیلی اوکی باشه دوست دارم ولی یکی یکی 

ولی ایشالااا هرچی که دوست داری بشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
لیانا جون هفته 24 اختیاری هست و برای بررسی مشکلات کوچیک احتمالی هست منم رفتم، خدا رو شکر خوب بود ول ...

ممنووووون عزيز دلم 🌸

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من امروز روز ۱۲ انتقال هستم وبیبی چکم منفی شد ایا امیدی هست؟

عزيزم چرا بي بي چك گذاشتي يهو ١٤انتقال ميرفتي آز 

انشاالله ١٤ با خبر خوب مياي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خیلی سخته واقعا" تازه داشتم با قضیه ناباروری و درمان کنار می اومدم این موضوع هم قوز بالا قوز خیلی حا ...

عزیزم اینطوری نگو توروخدا، درسته مرگ حقه و برای همه هست ولی همیشه دعا کن خدا کاراراو درست کنه هرچند واقعاً خودمم انقدر سختی و مشکل داشتم که چندین بار از خدا همینو خواستم ولی واقعاً وقتی آرومتر شدم فهمیدم این دعا اشتباه ،،، منم همیشه دلم برای مادرا میسوزه باورت میشه خودم قضیه ناباروریمو بخاطر غمگین نشدن مادرم به هیچ کس نگفتم چون دیدم کاری که ازش برنمیاد چرا بگم ناراحت بشه ، حالا شما هم بخاطر مادرتون هم شده قوی باش ،،، منم میدونم که طلاق بهترین کار نیست و هیچ وقت که به کسی نمیگم طلاق بگیر برو چون طلاق هم یه داستان جدید با کلی مشکلات و مسائل بزرگتره ،،،، فقط تو این راه زندگی به خودت برس نزار شکسته روحی بشی سعی کن سرپا بمونی ان شالله که پدر همسرتون بخاطر پسر خودشم که شده این مشکلو بتونه حل کنه ،،، خوب کاری هم کردی بهشون گفتی چون نگفتن قضیه ناباروری یه چیزه و نگفتن قضیه اعتیاد چیز دیگه ، بزار خانواده همسرت کمک کنن چون شما سعیتونو کردید بیشتر از این به کسی نمیگفتید اسیب بیشتری میدید آن شالله مشکلتون حل بشه و با دلی شاد به سوی مادر و پدر شدن برید ،، نمیخوام حرف غیر منطقی بزنم ولی ان شالله که امید به پدر شدن باعث بشه همسرتون سربراه بشه هرچند میدونم این قضیه اصلاً ربطی به هم نداره و ذاتاً ادم باید تو هر شرایطی کار درستو انجام بده ولی امیدوارم همسرتون متحول بشه ،،،

اخه عزیزمممم خارج از دوست داشتن خیلی خطر داره دوقلو به بالا بارداری پر ریسک حساب میشه منم کلا ۲تا بچ ...

مرسی عزیزم دقیقا همینطوره که شما میگین. ولی راستش به این سن که رسیدم فهمیدم هیچی دست ما و به اختیار ما نیست، واسه همین دیگه خیلی دست و پا نمیزنم ، میسپارم به خدا و امیدوار میشینم تا خودش بهترینا رو برام پیش بیاره. امیدوارم همین بار که انتقال میدی کاکل زریت به جمعتون اضافه شه و خواست دلت با خواست خالقمون یکی باشه. الهی آمین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍  خوش اومدی گلم همون روال تغذیه قبل رو داشته باش تقلید نکن اگر ...

مرسی عزیزم،خیلی عالی توضیح دادین😗

من اصصصلأ نشاسته و شیر نخوردم

تو خونه قدم میزنم ولی نه زیاد،غذامم عادیه دیگه😟

آخ گفتی لیلا جون ، انشالله خدا به هردومون سه قلو بده ،،، ببین اینو منو سرخوش درحال خونریزی بعد از ان ...

وای آخ جون. پس تها نیستم،الهی آمین برا هردومون . چقد خوبه که تو سرخوش شدی و امیدوار عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خوبی عزیزم ؟سوال داشتم میتونی راهنماییم کنی؟شما دفعه اول که رفتی رویان و تشکیل پرونده دادی نوبت ...

عزیزم راستش رو بخوای اولین بار که رفتیم گفتن الان نوبت نمیدن .و الان باید نوبت بگیریم برادو ماه بعد.ولی خب شوهر من یه عادتی داره هیچوقت تسلیم نمیشه همش بهم میگفت کار نشد نداره و بالاخره درستش کرد که همون روز بریم ویزیت بشیم.دیگه اول فرستادن پیش کارشناس توضیحات اونجا همه اسناد پزشکی و مدارک میکروی ناموفق قبلی رو نشون دادم.شوهرم رو فرستادن پیش دکتر سجادی که یسری آزمایشات نوشت از جمله آزمایش اسپرم و کاریوتایب که ماه بعد هم رفتیم برا جواب بعدش هم دکتر سجادی با دیدن جواب آزمایشات دستور میکرو دادن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزيزم چرا بي بي چك گذاشتي يهو ١٤انتقال ميرفتي آز  انشاالله ١٤ با خبر خوب مياي

اخه انتظار خیلی سخته.دیدم اکثر کساییکه انتقال دادن.ده به بعد براشون مثبت شده.گفتم اگه خبری باشه لابد واسه منم نشون میده

عزیزم اینطوری نگو توروخدا، درسته مرگ حقه و برای همه هست ولی همیشه دعا کن خدا کاراراو درست کنه هرچند ...

امیدوارم دوستم. همسر من تو بعضی موارد واقعا" تغییرهای اساسی کرده برای همین امیدوارم که این دفعه هم بتونه تغییر کنه از اول هم اون من رو راضی کرد به بچه دار شدن شاید یه مدتی بگذره و ببینه من شل شدم برای بچه آوردن به خودش بیاد. قضیه ناباروری هم میخوام به پدرش بگم چون کلی با من دعوا کرد چرا دیر گفتی نمیخوام بعدا به من بگه چرا بدون اطلاع من اجازه دادی بچم بره زیر تیغ جراحی. 

من هم برای شما آرزوی دو سه تا نی نی گوگولی دارم. 

شما تعیین جنسیت کردی عزیزم، به سلامتی انشاالله  خب همون a گریدشون هست که عالیه خداروشکر اون 8 ...

بچه ها گرید با کیفیت فرق داره. کیفیت یعنی تعداد سلولهای جنین اون مقدار مناسب باشه و به اندازه کافی رشد کنه. گرید بررسی کردن شکل ظاهری سلولهای جنین و مدل قرار گیریشون کنار همه.یه موقع یک جنین کیفیتش خیلی خوبه یعنی تعداد سلولهاش خوبه و زود رشد کرده ولی گریدش که همون شکل ظاهری سلولهای جنین مثلا c هست. خیلی وقتا کیفیت از گرید مهمتره