2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
از دست این مردا آن شالله که خیره عزیزم و بزودی همه چی رو روال میافته،  

به خدا ذاتش خوبه ولی واقعا از بعضی کاراش میمونم دیروز قلبم گرفت به خاطر مادرم و پدرشوهرم. دعا کن خدا به عقلش اضافه کنه دست از این کارا برداره 

من تو همون بیمارستان رفتم دسشویی یه یچیزایی دیدم که فکر میکنم جنینام بود اما پرستار گف نه جنینارو تو ...

جنین که نمیتونی ببینی چون مثلا جنین سه روزه هشت سلولی هست ولی میشه جنین با خونریزی دفع بشه،،،  ان شالله که اینطوری نیست فعلا امیدتو از دست نده انرژی مثبت بده آن شالله که بارداری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین که نمیتونی ببینی چون مثلا جنین سه روزه هشت سلولی هست ولی میشه جنین با خونریزی دفع بشه،،،   ...

نه من خونریزی نداشتم تا الان چون از همون موقع روزی دوتا امپول پروژسترون میزنم که فک میکنم اونا نمیزارن خونریزی داشته باشم  

به خدا ذاتش خوبه ولی واقعا از بعضی کاراش میمونم دیروز قلبم گرفت به خاطر مادرم و پدرشوهرم. دعا کن خدا ...

کاملا درکت میکنم عزیزم،  ان شالله به حق فاطمه زهرا مشکلتون حل بشه و دلتون شاد بشه، بخدا میفهمم خیلی سخته

باای وی اف شدید؟

بله عزیزم. میکرواینجکشن 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
نه من خونریزی نداشتم تا الان چون از همون موقع روزی دوتا امپول پروژسترون میزنم که فک میکنم اونا نمیزا ...

عزیزم استرس الکی به خودت نده یکی از دوستای من که انتقال داده بود انقدر استرسی بود دو هفته به پشت خوابید حموم هم نرفت حتی و بعد مثبت شدن جواب یطوری راه میرفت که انگار بچه لای پاشه و الان میفته یکککک فکرایی میکرد که نمیدونی بعد مثبت شدن هم انقدرحساسیت به خرج داد حرف تو دهن دکتر گذاشت که بگه استراحت مطلق. آخر سر هم بچه دنیا اومد ولی شش ماهه و یه بچه فوق اذیت کن و ناآروم انقدر که مادرش تو دوران بارداری استرس داشت یعنی یک بار هم نشد من زنگ بزنم بگه خوبم همش استرس اون بچه اول و آخر دنیا می اومد چون سرنوشتش این بود ولی دوست من با این کار تبدیلش کرد به یه بچه عصبی. تو چه این فکر و خیال ها رو بکنی چه نکنی اون چیزی که باید اتفاق میفته به نظر من دو هفته انتقال تا آزمایش یه موهبته که آدم حس مادر شدن رو داشته باشه پس ازش لذت ببر و انرژی بده به خودت ان شالله جواب آزمایشت رو اینجا میگی و ما رو خوشحال میکنی 

نه من خونریزی نداشتم تا الان چون از همون موقع روزی دوتا امپول پروژسترون میزنم که فک میکنم اونا نمیزا ...

چه بهتر عزیزم،، البته من منظورم اون موردی بود که گفتی تو بیمارستان دیدی، ولی کلا حرف پرستاره درسته یه جنین چند سلولی با چشم دیده نمیشه و مطمئن باشه به سادگی بیرون نمیاد و مثلا یکی مثل من که منفی میشه فکر کنم جنین ها دفع میشن با پریود نه اینکه روز اول یا دوم افتاده باشن بیرون رحم،،،  خودتو درگیر نکن فقط آرامش داشته باش و مثبت فکر کن خیلی ها اینجا با میکرو و آی وی اف مثبت شدن

بچه ها ٠.١شد جوابم

ديگه نميدونم چيكار كنم،حالم خيلي گرفته است حالم بده

ديگه كم اوردم به خدا

چرا اينجوري ميشه

وقتي همه چيز خوبه

دارم ديوونه ميشم

داروهامو قطع كنم ،همش فكرم پيش ازمايش دومه

بعد٥بار ميدونم از دوم منفي ميشه ولي چيكار كنم

بچه ها براي ارامشم دعا كنيد لطفا

ممنونم لیلا خانم از دلداریت، بخدا با شما هم درددل میکنم هم حالم بهتر میشه هم تجربتون باعث میشه که از ...

نه عزیزم. نمیگم رد دادی،چون حق داری. من و خیلی از دوستامون اینجا همه این چیزایی رو که میگی با گوشت و پوست لمس کردیم. دلداری الکی نمیخوام بهت بدم اما به خدا به این بدی هم که فکر میکنی نیست. عزیزم تو میگی پنج سال من چی بگم که ۱۱ ساله. اما چون به رحمت خدا ایمان دارم میدونم بهترینا رو به وقتش برای بنده اش میخواد. متاسفم که تو این شرایط مجبوری همسرتم آروم کنی، البته همیشه زن ها قویتر بودن. شاید بخاطر اینکه راحتتر گریه میکنن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مونا جون نتونستم روي اسمت ريپلاي كنم 

هماتو م يه لخته خون تو حفره رحم 

مثلا واسه من بين دوتا كيسه هستش يك بار از بين رفت بازم به وجود اومد 

دكترم گفت هيچ دليلي نداره بعد يا جذب ميشه يا دفع ميشه نگران نباش فقط استراحت كن به همسرت هم بگو پاهاتو ماساژ بده 

راستي چون خونريزي داري حتما آزمايش خون بده ببين فقر آهن نداشته باشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها ٠.١شد جوابم ديگه نميدونم چيكار كنم،حالم خيلي گرفته است حالم بده ديگه كم اوردم به خدا چرا ا ...

عزیزم متاسفم امیدوارم خیلی زود دلت آروم شه و به خواسته دلت برسی. همه بررسی هارو انجام داده بودی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها ٠.١شد جوابم ديگه نميدونم چيكار كنم،حالم خيلي گرفته است حالم بده ديگه كم اوردم به خدا چرا ا ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم انشاالله خدا به دلت آرامش بده

ايشالا طبيعي باردار بشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷