2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان من تازه با تاپیک شما اشنا شدم کسی هست اینجا منو راهنمایی کنه انتقال داشتم امروز روز نهم ...

سوالتون رو بپرسین هرکدوم از دوستان بتونن جواب میدن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش، همه اون کارها اگر انجام بشه دل آدم قرص میشه ولی اگر انجام نشد هم ذره ایی نگران نبا ...

سلام زینبی جون، خوبی عزیزم؟ نی نیت خوبه؟❤

من تازه موفق شدم بیام😅

ممنون از دلگرمیت

راستی امروز آمپول GCSF برام تزریق کردن، همون چسب جنین میشه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
گلم نصف قرص هم امتحان کن، یبوستش کمتره

امتحان کردم. دو روز یبوست داشتم 😂😂

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام خانوما❤❤❤  بالاخره تونستم وارد سایت بشم برای من کاربریم وارد نمیشد همش میزد پسوردت اشتباس ...

سلام

به سلامتی و خوشی عزیزم 😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

من بعد از انتقالم چون هایپر شدم برام سرم الومینیوم جی بود فک کنم گفتن اب بدنمو میکشه و ادرار اوره سه تا زدن بخاطر همین تقریبا نزدیک به دو ساعت بعد انتقالم تو بیمارستان دسشویی رفتم همون موقع شک کردم که بچه ها رو دفع کردم چون یچیزایی دیدم ۸ سال نازایی دارم و دو بار ای یو ای ناموفق داشتم وقتی به پرستار گفتم گف اونا جنین نبوده جنینا به چشم دیده نمیشه اما هنوزم ذهنم درگیره باور نکردم

اخه پس چرا میگن دفع لکه بینی نشونه خوبیه برا دفع هماتوم? من فعلا سونو نشدم. نه قطع نشده لکه بینی دا ...

نمیدونم والا الان استرس محیط کارمم گرفتم میترسم تا آخرش استراحت باشم من تقریبا هر روز لکه بینی دارم و یه روز صورتی یه روز قهوه ای هر دفه یه رنگه نمیدونم چرا قطع نمیشه برا شما هم هر روز هست هفته چند هستی شما

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
عزیزم ما رو بی خبر نذار

زینبی جون من امروز برای بار سوم تیتر بتا دادم

از ۹۰ بعد از ۴۸ ساعت شده ۱۰۹

به دکترم گفتم گفت دو روز بعد دوباره آزمایش بده

اگه تیترم خوب بالا نمیره پس چرا پایین نمیاد؟

یعنی قراره همینجوری یواش یواش بره بالا؟ نمیشه که

باید یه جایی سقط بشه؟ 

احتمال داره خاج رحمی باشه؟ خارج رحمی تو آی وی اف امکان داره؟

و اینکه بارداری شیمیایی هم بالاخره کم میشه بتا دیگه؟ 

سلام عزیزان میشه منم ذاهننایی کنید؟؟؟ من روز سوم انتقالمه نمیدونم چیکار کنم که انتقالم مثبت بشه ...

سلام منم روز نهم انتقالم به من دکتر پودر پروتئین داد خودمم آب و نشاسته خوردم چهار روز اول و صبحونه مربای به 

به منم همیشه می گن رحمت عالیه ضخامت خوبه  پولیپ فیبروم نداری به منم گفتن هیسترو بشم اما همش ...

یه خانمی میگفت هرچی باردارمیشدسقط میشدرفته بوددکتراصفهان گفته بودیه میکروب تورحمت هست که باعث سقط میشه