2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
گلم گاهی مثلا دو بار در هفته سرم و دمیترون (اندانسترون) تزریقی بزن خیلی کمک میکنه تو رو خدا نذار به ...

عزیزم از هفته چند استرادیول رو کم میکنیم؟؟۱۰؟؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تهوع باعث میشه اصلا نتونی آب بخوری، اون وقت بعد از یه مدت به کلیه فشار میاد، خون تو ادرار پیدا ...

مرسی عزیزم. 😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
آهان، من فکر کردم آب نمیتونی بخوری🙈🙈🙈🙈

😁😁😍😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم از هفته چند استرادیول رو کم میکنیم؟؟۱۰؟؟

من از هفته 8 شروع کردم کم کردن که تا 10 باید ادامه میدادم ولی تا 9 بیشتر نتونستم ادامه بدم، سر خود قطع کردم🙈🙈🙈🙈 گفتم حالا بخورم هم معلوم نیست جذب میشه یا نه

عزیزم حتی به شوخی هم این حرفو نزن  شما هر دو قسمت هم بودین، بعد هم مگه تو ازدواج فقط واسه خوشی ...

به شوخی نمیگم عزیزم جدی میگم ،، دوست ندارم باعث و بانی محرومیت کسی از حق طبیعیش باشم البته اون بنده خدا در این مورد چیزی نگفته من خودم عذاب وجدان دارم ،، نه آزمایش ژنتیک نداره بیرون مرکز آزمایش اسپرم داده گفتن خوبه بعدشم که اومدیم رویان هم کلاً خودتون بهتر میدونید دو بار آزمایش اسپرم و معاینه کامل ارولوژیست شدن که گفتن مشکلی ندارن و آزمایشات روتینشم همش خوب بود کلاً دکتر آقایان نوشته بود باهاش کاری ندارم و از اون به بعد فقط رو من متمرکز شدن و فقط من رفتم و اومدم ولی کسی از دادن آزمایش ژنتیک حرفی نزد ،،، البته اولش که موقع تشکیل پرونده خودتون میدونید از هر دو طرف یه سابقه خانوادگی بیماریها رو میپرسن تا حالا که مشکل ژنتیکی تو خانواده نداشتیم ،،، یعنی واقعاً من هرچی اقوام نزدیک خودم و همسرم می بینم نه تنها مشکل باروری ندارن برعکس همش ناخواسته دارن باردار میشن یعنی واقعاً اخر بدشانسی باید باشیم که بین این همه اقوام ما مشکل ژنتیکی داشته باشیم که بچه دار نشیم 

من از هفته 8 شروع کردم کم کردن که تا 10 باید ادامه میدادم ولی تا 9 بیشتر نتونستم ادامه بدم، سر خود ق ...

زودتر میگفتی منم کم میکردم 😂😂 منم از امروز سه تا کنم بس..چهارشنبه وقت دکتر دارم.تااون موقع میشه یازده هفته..من روزی چهارتا میخورم درحال حاضر 🤦‍♀️

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه عزیزم فریز ندارم ، من موقع تخمک کشی 10 تا تخمک داشتم ولی متاسفانه گفتن فقط دو تا جنین تشکیل شده و ...

عزیزم دو مرحله ایی یعنی یک بار جنین سه روزه انتقال میدن و دو روز بعد جنین بلاست، برای بالا بردن احتمال لانه گزینی هست 

ممنونم عزیزم ، یعنی خودم مستقیم برم نوبت بگیرم یا با دکتر زنان مشورت کنم اون ارجاع میده ؟؟؟ این آزما ...

عزیزم ایمنی انعقادی فقط برا شماست.من ایمنی نمیدونم اما انعقادی ها و اون چیزایی که برا من نوشت من پرسیدم حدود یک و ششصد میشه.ایمنی ها هم فکر کنم همین حدود یا بیشتر بشه.من مستقیم خودم رفتم .پیش دکتر زنان نرفتم چون میدونستم میگن لازم نیست

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
من از اول بارداريم همش دارم خون ميبينم انگار چند سال پير شدم 😭 اصلا يبوست ندارم عزيزم  اره ي ...

عزیزم منم از اول بارداری تا حالا تقریبا هر روز لکه بینی دارم هم هماتوم دارم هم جفت پایینه نمیدونم کی هماتوم جذب میشه و جفت میره بالا دیگه از استرس داغون شدم کارمندم فعلا ۲ ماهه که استراحت هستم میترسم کارم هم مشکل پیدا کنه فقط توکلم به خداست 

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات