2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عه چه جالب.من جنین فریزدارم.7ساله ازدواج کردم ولی متاسفانه امیدندارم.براهمین اینکاررامیخاستم بکنم.ول ...

ان شاالله باهموون جوجه یخی ها،مامانی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آره گلم اگر اثر داره B6 سیف تر هست 

دکترم نذاشت که.  زنگ زدم گفت نه، فقط دمیترون.  منم یبوست میگیرم دمیترون میخورم. دیگه هیچی نخوردم. حالت تهوع دارم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما پیش کی زایمان میکنید مردم از سردرگمی .نمیخوام دیگه رویان برم اما موندم کیو انتخاب کنم.

دقیقا منم خیلی سردرگمم، حتی اگر دکتر خودم زایمان انجام می‌داد هم نمیتونستم پیشش برم، اون وقت تمام آشناها میفهمن میکرو کردم، چون مطب شخصی هم نداره فقط رویانه، لو میرم

دکترم نذاشت که.  زنگ زدم گفت نه، فقط دمیترون.  منم یبوست میگیرم دمیترون میخورم. دیگه هیچی ...

گلم گاهی مثلا دو بار در هفته سرم و دمیترون (اندانسترون) تزریقی بزن خیلی کمک میکنه

تو رو خدا نذار به کلیه هات فشار بياد 

منم اوایل با هر دردسری تحمل کردم ولی کلیه هام خیلی اذیت شد 

سلام عزیزم بله من مرکز رویش بودم بار اولم خداروشکر نتیجه گرفتم.مرکز خلوت و آروم و با پزشکای حاذقیه.ج ...

یک دنیا ممنون عزیزم بابت تجربه ات که در اختیارمون گذاشتی، هيچ شناختی از اونجا نداشتم

ان شاالله خدا دردونه ات رو حفظ کنه

ب ۶ اصلا تاثیر نداره که تو تهوع..مگه تهوع داری شماهم؟؟

نه به اندازه شما. ولی اگه کم بخوابم یا گرسنم باشه دارم. هفته پیش زیاد بود. سه روز پشت هم دمیترون خوردم. مردم از یبوست. تازه بعد یه هفته درست شدم. حاضر نیستم دوباره بخورم. امروز از صبح حالت تهوع دارم. ناهارم نخوردم. دکترم گفت ب ۶ نخور. تلفنی پرسیدم. نمیدونم چرا !!!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سارا خيلي ممنون ك گفتي اينا رو، اگه فقط هيسترو بود با سر رفته بودم الان از اون بخش لاپارا و مخصصصصوص ...

من دکترتون ر نمیشناسم.اماهم لاپارا کردم و کوترهم هیسترو!

نگران کم شدن ذخیرت نباش،منم پلی کیستیک بودم،معمولا پلی ها ذخیرشون اونقدربالاس که باکوتر،ذخیره چندانی از دست نمیدن.باکوتر فقط کیستهای روتخمدان رمیسوزونن.پس نگران نباش.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بستگی به عمق خراش داره. اثرش معمولا تا دو سه ماه میمونه. تیارا جون فریز داری؟ راستی به نظرم شمام انت ...

نه عزیزم فریز ندارم ، من موقع تخمک کشی 10 تا تخمک داشتم ولی متاسفانه گفتن فقط دو تا جنین تشکیل شده و  همون دوتا رو هم انتقال دادن و چیزی نموند که فریز کنن ،،،، دو مرحله ای چطوریه برام توضیح میدید؟؟؟

گلم گاهی مثلا دو بار در هفته سرم و دمیترون (اندانسترون) تزریقی بزن خیلی کمک میکنه تو رو خدا نذار به ...

کلیه چرا؟ تهوع مگه به کلیه فشار میاره؟ 

تزریقیش یبوست نمیاره؟

پیش شما یه جوری برعکس ما هستید هرچند من خودمم مشکل آنچنانی ندارم ولی فکر کنم اون کسی که خودشو نسبت ب ...

عزیزم حتی به شوخی هم این حرفو نزن 

شما هر دو قسمت هم بودین، بعد هم مگه تو ازدواج فقط واسه خوشی کنار هم هستیم 

هم خوشی هم نا خوشی همیشه هست

اصلا از کجا معلوم تو مشکل داری؟ 

تا حالا همسرتون آزمایش ژنتیک داده؟ 

عزیزم هیچ وقت سهمت از زندگی رو نادیده نگیر، با این حرفا فقط فاصله بین تون میفته، مشکل باروری مختص یک نفر نیست مربوط به هر دو نفر هست

دقیقا منم خیلی سردرگمم، حتی اگر دکتر خودم زایمان انجام می‌داد هم نمیتونستم پیشش برم، اون وقت تمام آش ...

عزیزم شما اطلاعی دارید پنجشنبه ها کدوم دکتر زنان تو رویانه ؟؟؟ اگه با دکتر دیگه ای باشم مشکلی که نیست؟؟

یعنی عاشقتم این همه تاکید کردم بری دکتر😂😂😂 قرص کرن بری، همه جا ندارن ولی اگر ایرانیش هم دیدی بگی ...

عزیزم شما میدونین خوردن قرص کرنبری در بارداری مجاز هست یا نه؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
قربونت عزیزم. نمیدونم چندبار میکرو کردی یا شرایطت چیه. اما به نظرم با یه متخصص هیسترو بشی بد نیست حا ...

لی لا جون سپتوم مادرزادیه؟ یا ممکنه بعد از جراحی ایحاد بشه؟

من پارسال مرداد ماه جراحی داشتم عمل باز که دو تا فیبروم یکی 13 و یکی 3 سانت برداشتن هیسترو هم همزمان انجام داد اصفجاه وتوگزارش عملم نوشته جز فیبرومها و روتیشن رحم مشکل دیگه ای ندلشتم

نمیدونم باتوجه به یک انتقال و یک بارداری پوچ لازمه هیسترو کنم بازم؟! فوبیوی انتقال گرفتم بابت سقطم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چه قدر عجیب!!!!  گلم دمیترون تزریقی تو سرم نمکی عادی اصلا یبوست نمیاره اگر دیدی نمیتونی آب به ...

آب میخورم. اینکه گفتم هیچی نخوردم منظورم این بود هیچ قرصی.دیدم گفتی مواظب کلیه ات باش 😁

کلیه چرا؟ تهوع مگه به کلیه فشار میاره؟  تزریقیش یبوست نمیاره؟

ببین تهوع باعث میشه اصلا نتونی آب بخوری، اون وقت بعد از یه مدت به کلیه فشار میاد، خون تو ادرار پیدا میشه و احتمال عفونت ادراری هم بالا میره

نه فرم تزریقی اصلا یبوست نمیاره، یک ماه تزریق کردم هر روز، چون قرصش هم نمیتونستم با آب بخورم

بعداز اون یک ماه که رفتم سراغ قرصش مشکل یبوست اومد