2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
آره تهرانم و رویان میرم ، شما کجا انجام دادید؟ با بیهوشیه

من تهرانم عرفان نیایش پیش دکتر طاهری پناه. آره عزیزم با بیهوشیه. خراش آندومترم میتونی بگی برات انجام بده تو هیسترو. چون خراش بدون بیهوشی تو مطب واقعا دردش غیرقابل تحمله

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تهرانم عرفان نیایش پیش دکتر طاهری پناه. آره عزیزم با بیهوشیه. خراش آندومترم میتونی بگی برات انجام ...

فکر کنم خراشو قبل از انتقال جنین انجام میدن درسته ؟؟؟ اینطوری باشه باید یه وقتی هیسترو بشم که نزدیک انتقال جنین باشه ؟؟؟

فکر کنم خراشو قبل از انتقال جنین انجام میدن درسته ؟؟؟ اینطوری باشه باید یه وقتی هیسترو بشم که نزدیک ...

بستگی به عمق خراش داره. اثرش معمولا تا دو سه ماه میمونه. تیارا جون فریز داری؟ راستی به نظرم شمام انتقال دو مرحله ای پیشنهاد بده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره گلم با میکرو باردار شدم نه واسه پانکچر هم مشکلی نبود فقط قبلش آنتی بیوتیک وریدی مترونیدازول دری ...

یعنی همه اینا برا کسایی که اتدومتریوز هستن باید انجام بشه ...بعید می دونم مرکزی که من میرم اینارو بدونن

سلام خواهشا راهنمایی کنید من آمپول دور نافم رو گفته بودن با سوزن انسولین بزنم حواسم نبود با سوزن آمپ ...

دلاور چه جوری تونستی بزنی.چقدر شجاع.

من ک با این کوچیکام میزنم این اواخر نمیره تو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اگه میکرو تضمین نمی کنه که باز پوچ نمیشه ...چه فایده داره این همه زجر 

عزیزم آزمایش ژنتیک دادین هر دو شما؟

اگر مورد مشکوک باشه حتما pgdمی کنن و نمی‌ذارن دوباره اتفاق بیفته

گلم مورد مشابه شما زیاد دیدم که با طب سنتی جواب گرفتن ها

پرسیدم پی جی دی جنین هم تضمین پوچ نبودن نیست !راسته ؟حتی اگه پی جی دی کنم ممکنه پوچ باشه ؟تا برم دکت ...

عزیزم هیچ چیز صد در صدی تو پزشکی وجود نداره، یعنی اگر دنبال عدد و تضمین هستی با علم پزشکی با اون همه پیشرفت باز هم نمیشه تضمین داد ولی میشه امیدوار بود که احتمال اتفاق های ناخوش آیند کم میشه 

زنگ زدم دکترم گفت نمیشه بجای دمیترون، ب ۶ بخوری 😐😐😔😔 حالت تهوع از یبوست بهتره. پس دمیترون نمیخور ...

چه قدر عجیب!!!! 

گلم دمیترون تزریقی تو سرم نمکی عادی اصلا یبوست نمیاره اگر دیدی نمیتونی آب به اندازه کافی بخوری حتما سرم بزن و داخلش دمیترون 

الان فقط و فقط باید مراقب باشی آب بدنت تامین بشه