2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خیلی ممنون . هنوزم باورم نمیشه . خدایا شکر . ان شالله نصیب همه . وزنش ۱۹۰۰ هستش . شیر خودم ک خشک شدش ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم خداروشکر ، ای جان مرد کوچک 😍😍  اصلا نگران وزنش نباش اگر دکتر شیر خشک پری براس تجویز کرده پری ببلاک بگیر چون هم چرب هست هم خوش طعم زودتر وزن میگیره 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینب مهربونم خوبم عزیزم خداروشکر ، هرروز با سه درد جدید سروکله میزنم ☺️☺️اره دیشب همین کارو کرد ...

عزیزم ان شاالله همش خوب پیش بره و دیگه درد سر هم‌ نیاد، آره خیلی داره سریع میگذره، باورم نمیشه اصلا

سلام عزیزم قربونت خدارو شکر شما خوبی نی نی گلمون خوبه💚💚 اره من تقریبا خورده ریزاش و خریدم خداروش ...

خداروشکر که حالتون خوبه گلم 😘

منو گل دختری هم خوبیم عزیزم 🌹 برای من برعکسه کالسکه و تختشو گرفتم لباساش مونده با بقیه وسایل خورد ریز دیگه و برای خودم هم باید چند دست لباس برای بیماستان باید بگیرم  کم کم خریدارو انحام بدیم یهویی سخته 😬

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
والا دختر گل چی بگم واسه ایمنی و انعقادی اگر دفعه اول و دوم انتقال نیست حتما باید یه تمهیداتی در نظر ...

زینب جون انتقالم احتمآلا  دو ماه بعد پانکچر میشه ممکنه واسه همین  الان چیزی شروع نکرده.من سابقه دو بار میکرو و دوبار سقط نتیجشو دارم.دکترمم الان عارفیه اصلا نمیشه باهش حرف زد

عزیزم ان شاالله همش خوب پیش بره و دیگه درد سر هم‌ نیاد، آره خیلی داره سریع میگذره، باورم نمیشه اصلا

زینب جون یه سوال. چطور میشه که هموگلوبین تو رنج نرمال باشه اما آهن و فریتین پایینتر از رنج؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا رو شکر ما هم خوبیم، حرکاتش رو آره کاملا حس میکنم  منم دائم گرسنه میشم یعنی هر سه ساعت دنبا ...

ای جانممم خیلی شیرین لذت بخشه 😍😍ان شالله این لحظات شیرین قسمت دوستان منتظر🙏🏻

هی هی ننه گرسنه شدن نرماله منم همینطورم یه ساعت از غذا خوردنم نمیگذره احساس گشنگی میکنم 😩من خودم واقعا دوست دارم طبیعی باشه اینجا تنهام حداقل زودتر سرپا بشم دکترم یه حرفایی زد کلا بدنم یخ کرد فقط خوده خدا کمکم کنه !اینجا ۳۷ هفته سز انجام میدن !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام به همگی دوستان و زینبی بابا ،،، متاسفانه من روز 12 انتقالم پریود شدم و الان روز 14 انتقال هستم ...

عزیزم دوباره رسیدم به پیامت کلی دلم برات شکست، خیلی مظلومی، خیلی سختی کشیدی 

اصلا یادم نمیره مراسم برادر شوهرت و بعد هم اومدن سرزده خانواده همسرت رو، تو رو خدا یه آز بده حداقل، روز 14 نشون میده 

سلام زینب جون .رفتم مشاوره تغذیه رویان اسمش اسماملکمی بود اصلا خوب نبود تازه دکترم نبود مشاور بود اما مبلغش 48 بود چرا اینهمه گرون از شمام همینقدر گرفتن یا چون دکترم ننوشته بود اینقدر گرفتن

زینب جون انتقالم احتمآلا  دو ماه بعد پانکچر میشه ممکنه واسه همین  الان چیزی شروع نکرده.من ...

اصلا دکتر عارفی رو نمیشه دید چه برسه که باهاش حرفم بزنی. اما عزیزم قطعا حواسش هست به هرحال پرونده ات زیر دستشونه. اما برای اینکه خیالت راحت باشه خودت هم هربار همه چی رو یادآوری کن بهشون که چیزی از قلم نیوفته

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
زینب جون انتقالم احتمآلا  دو ماه بعد پانکچر میشه ممکنه واسه همین  الان چیزی شروع نکرده.من ...

آهان پس بگو گلی، آره الان زوده واسه داروهای ضد انعقادی و ایمنی، فقط حسابی آب بخور با دوره مصرف داروهای پانکچر چون همین داروها خون رو غلیظ می کنن 

پیاده روی منظم و هر چند کوتاه فراموش نشه

زینب جون یه سوال. چطور میشه که هموگلوبین تو رنج نرمال باشه اما آهن و فریتین پایینتر از رنج؟

عزیزم علتش اینه که فریتین یعنی ذخیره آهن، که وقتی بدن دچار کمبود میشه اول نمیذاره هموگلوبین بیاد پایین، اول از اون ذخیره ها استفاده میکنه، بعد که اون هم خیلی کم یا تموم شد اون وقت هموگلوبین میاد پایین، یا موقع خون ریزی شدید که فرصت برداشت از ذخایر فراهم نمیشه

در مورد کلسیم جریان خون هم همین هست، اول از استخوان ها برداشته میشه، و تقریبا بدن سالم اجازه نمیده یون های خون بالانسش بهم بخوره مگر خیلی اوضاع بحرانی باشه، یا خون ریزی شدید بوجود بیاد