2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
بچه ها منفی شدم بچه های دیگه که کلی مشکل داشتن و لوله هاشون بسته بود مثبت شدن ولی من که مشکلم حاد ن ...

ان شالله خدا بهترین رو پیش پات بذاره. غصه نخور دوستم. شاید یه بررسی جدیدی باید بکنن. همه جوانب رو نسنجیدن. با یه پزشک دیگه هم مشورت کن. انشالله که میشه. پله فکر نکنم خیلی ربط داشته باشه. 

دو جا آزمایش دادم هر دو جا مثبت بود سه تا بی بی چکمم مثبت بود 

عزیزم بعدازازمایش ک ۴شدرابطه نداشتین؟؟احتمال زیادطبیعی باردارشدی خواهر،مبارکت باشه،الهیکه صحیح وسالم بیادتوبقلتون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله خدا بهترین رو پیش پات بذاره. غصه نخور دوستم. شاید یه بررسی جدیدی باید بکنن. همه جوانب رو نس ...

فکر نمیکنم چیزی رو بررسی کنن

دوباره میگن بیا همون از اول به روش قبل

ازمایشم نمیگیرن

مرداد که میشه 4 تا پریود اردیبهشت-خرداد-تیر-مرداد من این ماه انتقال دادم امروز پریود شدم  س ...

درسته عزیزم من بخاطر اینکه داشتم دندونامو درست میکردم یه ماه بیشتر فاصله انداختم چون تیر کلا دندونپزشکی بودم همش، نمیدونستمم قراره سیکل لانگ برام انجام بده چون اولین بار کوتاه مدت بودش دیگه مرداد رفتم بهم ال دی و آمپول واریو داد تا شهریور که پریود شدمو آمپولای پانکچرم شروع شد

برای شما اواخر دی میشه انشاالله

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام خانما هفته چندم انتقال برای سونوی قلب جنین باید برم ؟

من ۱۵ مهر انتقال داده بودم ۲۰ آبان قلبش دیده شد و صداشم شنیدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
درسته عزیزم من بخاطر اینکه داشتم دندونامو درست میکردم یه ماه بیشتر فاصله انداختم چون تیر کلا دندونپز ...

راستی من تو بیمارستان از طرح 85 درصد تخیف استفاده کردم فقط یه بار انجام میدن یعنی بار دوم دیگه تخفیف ندارن 

اگر جایی دیگه برم هم میتونم از طرح تخفیف استفاده کنم دوباره ؟

فکر نمیکنم چیزی رو بررسی کنن دوباره میگن بیا همون از اول به روش قبل ازمایشم نمیگیرن

برای منم فقط سیکلمو تغییر دادن به لانگ ولی خب خودمو قبلش تقویت کردم همینطور شوهرمو البته نه خیلیا ولی تا حدی که تونستم

دکترمم همش میگفت بخاطر کیفیت جنینات بوده منفی شدی آخه ab بودن سریه قبل، اینبار خداروشکر a هستن دیگه ببینم موفق میشم یا دکترم باز یه چیز دیگه رو بهانه میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی من تو بیمارستان از طرح 85 درصد تخیف استفاده کردم فقط یه بار انجام میدن یعنی بار دوم دیگه تخفیف ...

منم همینطور، فکر نمیکنم بتونی فقط سالی یکباره هم پانکچر هم انتقال فرقی نداره کجا انجام بدی اینا سیستماشون بهم وصله میدونن از طرح استفاده کردی یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نترسید بابا  چیزی نیست وقتی غربالگری رفتین دیگه نگران چی هستین کن از این چیزی که فرستادین سر ...

ایشالا ب خدا کل بارداری استرس ایشالا همه ب سلامتی زایمان کنن مخصوصا ماها ک انتظار کشیدیم واقعا اسنرسش خیلی زیاد

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤