2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
خوب خم راست نشو ، ولی راه برو . کارای سنگین نکن. در حد دستمال کشی و مرتب کردن کشو ها.

صبح همینکارو کردم. ولی لک دیدم. توکل به خدا. باید تحمل کنم، پادرد و کمردرد و لک 🥴😁

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
زینبی جان من یه دوست مجازی دارم که از اون موقعی که شوهرم تسه انجام داد یجورایی با هم بودیم تو دنیای ...

بره بلوک زایمان بیمارستاتی که دکترش اونجا کار میکنه. خودشون زنگ میزنن موبایل دکتر. مهم نیست کجا ای وی اف کرده. اونجایی بره که دکتر توش زایمان انجام میده. مثلا نصر گاندی و بهمن امتقال انجام میده ولی فقط گاندی زایمان مبکنه. پس فقط گاندی جواب مریضهاش رو میده. 

اول زنگ بزنه بعد لازم شد بره، هوا الودست شاید خونه باشه بهتر باشه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهرای گلم همراهای همیشگیم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰نتونستم طاقت بیارم و دیشب ازمایش دادم میشد روز ۱۲ انتقا ...

خداروشکر هزار مرتبه شکر عزیزم از ته قلبم خوشحال شدم دست راستت رو سر ما منتظرا..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
پروژسترون سخته عزیزم کسی برات بزنه بهتره شوهرت یه بار باهات بیاد درمانگاه ببینه زود یاد میگیره من فق ...

ایشالله که به سلامتی عزیزدلم. الهی این دفعه نی نی میچسبه به دلت عزیزم

بعیده قبول کنه ولی حالا باهاش صحبت میکنم خدا کنه قبول کنه

نه قبل از سیکل  زمانی که ال دی میخوردم همزمان باهاش روزی 4تا اوابوست، یه دونه کیوتن، و......ای ...

مازين جونم فرش انتقال دادي؟

اين دارو هارو قبل تخمك كشي خوردي؟يا قبل اينكه انتقال بدي

آخه نوشتي قبل سيكل، كدوم سيكل بانكچر يا انتقال؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
بله آزمایش دادم طبق حسابشون ۵هفته ۴روزم هست بتام ۲۵۰ بود ولی ساک حاملگی رو ندیدن یعنی خارج از رحمیه؟

عزیزم تبریک میگم، یعنی آزمایشگاهی که رفتی بتات اشتباه انذازه زده 4؟!!! یا کلا شاید بتای شما دیر بالا رفته

خیلی عجیبه

نمی دونم والا انگار دیر رفته بالا 

بازم خدارو شكر كه بارداري

عزيزم خيلي بهت تبريك ميگم

مارو از خال خودت بي خبر نذار

انشالله به زودي ساك رو هم ميبيني و خيالت راحت ميشه🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
بازم خدارو شكر كه بارداري عزيزم خيلي بهت تبريك ميگم مارو از خال خودت بي خبر نذار انشالله به زودي ...

اگر خارج از رحمی باشه چه خاکی تو سرم کنم تا کسی با آی وی اف خارج از رحم شده امکان داره چون فعالیت داشتم بچه اومده باشه تو لوله رحم؟

دعا کنید این تیکر ب تیکر بارداری تبدیل بشه.
خیلی استرس دارم آخه میگن بتای ۲۵۰ برای 5 هفته و ۴ روز پایینه احتمال سقط هست آخه خونریزی دارم حالا شن ...

نه بتای بالا نشانه دو قلو بودن هم هست

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
مازين جونم فرش انتقال دادي؟ اين دارو هارو قبل تخمك كشي خوردي؟يا قبل اينكه انتقال بدي آخه نوشتي قبل ...

من یه ماه  قرص تقویتی و اووبوست و اینوفولیک و کوکیوتن و......و ال دی خوردم... بعد روز سوم رفتم شرو شد آمپولام بعد روز 13م پانچکر شدم 5روز بعد دوتا انتقال دادن واسم. بعد روز 15روز بعد از دادم مثبت شد.ان شاالله روزی تک تکتون عزیزانم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
مازين جونم فرش انتقال دادي؟ اين دارو هارو قبل تخمك كشي خوردي؟يا قبل اينكه انتقال بدي آخه نوشتي قبل ...

البته اینم بگم شوهرم چندماه قبلش خیلی تقویتی خورد. آزdfiداد پایین اومده بود. بعد دوباره دکتر جنتی(ابن سینا) آمپول و قرص براش نوشت تا روز پانچکر من دارو داشت که اسپرم سالم داشته باشه

سلام، خانما میگم یکی از خانما آی وی اف کرده برا تعیین جنسیت، الان 14 روز گذشته و بتاش فکر کنم دیروز یا پریروز 4 بوده. این یعنی دیگه امیدی نیست، خیلی براش ناراحت شدم، نباید صبر کنه تا یکم دیگه

ایشالله که به سلامتی عزیزدلم. الهی این دفعه نی نی میچسبه به دلت عزیزم بعیده قبول کنه ولی حالا باهاش ...

قربونت❤ سلامت باشی عزیزم

اولش سخته کم کم عادی میشه براش، انشاالله که هممون نتیجه ی خوب بگیریم😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...