2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
@زینبی_بابا   شما هم نظرتون بگین لطفاً. یادمه یه بار گفته بودین خودتون هم به شکم میخوابیدین، د ...

نه گلم من واسه آمپول اون اوایل رو شکم میخوابیدم، ولی تو چهار ماهگی که آمپول مجدد داشتم نمیخوابیدم

اینم بگم روی شکم خوابیدن در حد تزریقات و ماه های اول اصلا نه خطر داره نه مشکل 

در طول شب هم کلا هیچ کس نباید روی شکم بخوابه، نه زن، نه مرد، نه بچه، نه زن حامله، و از همه مهمتر نوزاد به هیچ عنوان نباید روی شکم بخوابن

دوستانی که اوابوست مصرف کردید حتما باید ۴تادرروز استفاده کردتا نتیجه داشته باشه؟ اخه خیلی گرونه روزی ...

نه گلم دکترم تجویز نکرد، منم چند تا داروخانه رفتم مسئول فنی گفت بهتره بدون تجویز متخصص زنان نخورم

ذخیره ام 6 بود

شما هم اگر دکتر تجویز کرده یا ذخیره کم هست یا ذخیره خیلی بالا مثلا 11 داری، همون روزی 4 تا باید بخوری، قاعده اش اینه

قبول دارم خیلی گرونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش به حالتون من باید به زور به شوهرم غذا بدم بخوره اگه بخوام بهش چیزای مقوی بدم دیگه اصلا غذا نمیخو ...

بخدا اینجوری که بهتره بجای غذا که اکثرا هم برنج و نونی هست که همچین خاصیتی هم نداره بیشتر چاق کنندس چیزای مقوی بده بخوره هم تقویت میشه هم اضافه وزن نمی گیره خیلی هم خوبه

مرسی عزیزم، راستی پروپرانولول رو پرسیدم ازش بخاطر چی بهم داده گفت روی رحم تاثیر خوبی داره گفت تا آزم ...

مرسی عزیزم که پرسیدین 

جالب شد برام حتما سرچ میکنم، اصلا انتظار این جواب رو نداشتم،، یک دنیا ممنون

عزیزم ذره ایی شک نکن تمام کارهایی که برای مثبت شدن لازم هست انجام میشه، واقعا شانس موفقیت همون 46 در ...

سلام زینبی جان خوبی؟

شما میدونی داروی گونال کدوم داروخونه ی تهران پیدا میشه؟؟؟

لطفا بقیه هم اگه میدونن جواب بدن

بچه ها من نیم ساعت خونه رو جمع کردم، دوباره لک دیدم. نمیشه که همش بخوابم. کمرم درد میگیره بدتر. چیکا ...

بنظر من این خونه باید بیاد بیرون

ربطی هم به جنین نداره

شاید هماتوم داشته باشی. وگرنه جنینی که چسبیده باشه دیگه خونریزی نداره

ولی استراحتتون رو داشته باشین

اینو گفتم بهتون که نترسین از اومدن لک و اینا🙂

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
راستش خیلی کوتاه دکتر طاهری سونو کرد.چیزی از بقایا نگفت فقط گفتم لکه بینی دارم گفت اون مهم نیست خوب ...

چی بگم لی لا جون، این چند وقت چیزای عجیب زیاد دیدم

عدد بتات چند هست؟ تو چند تا آزمایش اخیر چند بوده عددش؟

نه اونا فریز بودن راستی منفی شدم

😔😔😔😔😔😢😢😢 عزیزم متاسفم، ان شاء الله خدا به زودی برات معجزه کنه و دلت شاد بشه

شما کدوم مرکز بودین؟

علتش همون انتقال فریز بوده عزیزم اغلب تو فرش استرادیول نیاز نیست

سونوگرافی نرگس خیلی خوبه من قبلاً رفتم همسرا را هم راه میداد ، فقط آدرسش را از اینترنت پیدا کن معروف ...

همون که بلوار کشاورزه .خانم دکتر واسعی منظورته ؟؟

ایا اکوی قلب جنین هم انجام میدن ؟؟؟

سلام زینبی جان خوبی؟ شما میدونی داروی گونال کدوم داروخونه ی تهران پیدا میشه؟؟؟ لطفا بقیه هم اگه می ...

سلام عزیزم شرمنده، میدونم داروخانه ابن سینا داره ولی حتما باید اونجا پرونده داشته باشی و دکتر اونجا برات تجویز کرده باشه 

😔😔😔😔😔😢😢😢 عزیزم متاسفم، ان شاء الله خدا به زودی برات معجزه کنه و دلت شاد بشه شما کدوم مرکز ب ...

من بیمارستان ارش بودم

همش میگم برم جایی دیگه یا همونجا ادامه بدم

بیمارستات شریعتی و محب یاس هم هست

اینا نیمه دولتین

مرسی عزیزم که پرسیدین  جالب شد برام حتما سرچ میکنم، اصلا انتظار این جواب رو نداشتم،، یک دنیا م ...

قربونت عزیزم😙❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام خواهرای گلم همراهای همیشگیم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰نتونستم طاقت بیارم و دیشب ازمایش دادم میشد روز ۱۲ انتقالم 🥰🥰🥰🥰🥰 

بتا=525/9  از صمیم قلبم برای همه منتظرا این لحظه رو آرزو میکنم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

من بیمارستان ارش بودم همش میگم برم جایی دیگه یا همونجا ادامه بدم بیمارستات شریعتی و محب یاس هم هست ...

ببخشید گلم دوباره پرسیدم چون یکی دیگه از دوستان هم اسم کاربریش خیلی شبیه شما بود

گلم من به یه چیزی خیلی شک دارم، بیا خصوصی بهت بگم البته هر وقت حال و حوصله داشتی بیا، حس میکنم علت منفی شدنت رو میدونم