2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
زینب جون من امروز دهم انتقالم از دیشب همش مریض داری کردم تقریبا استراحت نداشتم یه کم زیر دلم درد میک ...

انشاءالله درد حاملگی رقیه جون😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
دوستان من صبح خواب دیدم بی بی زدم دوتا خط پر رنگ افتاده تو خواب کلا تو فضا بودم خیلی خوشحال بودم ، ب ...

انشاءالله دوروزه دیگ تو واقعیت مثبت میشه😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخش خاطرات تلخ رو یادآوری میکنم برات. آخه منم مرداد سقط داشتم چقدر سخت بود. یه بار خیلی کوتاه دکتر ...

لی لا جون من کاملا برعکس ش برام سالها بود که قبل از سقطم همیشه دو سه روز قبل از پریود لکه بینی داشتم ولی بعد از سقط هیچ لکی نمیبینم قبل پریود. 

پارسال که عمل کردم فکر میکردم مشکل لکه بینیم بخاطر فیبروممه و بعد عمل حل میشه بعد عمل بازم هر ماه تکرار میشد یبار رفتم ویزیت آصفجاه ازش پرسیدم گفت علت لکه بینی کاهش سطح استروژنه 

ممکن چون تو پروسه انتقال و بارداری حدود دو ماه استروژن مصرف کردم این مشکلم حل شده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم ذهنت رو از خاطرات بد پاکسازی کن. انشالله اینبار این میوه ها 9 ماه مهمون دلت هستن و به وقتش در ...

خدا از دهنت بشنوه الهی امین

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
بار اول باهاش مثبت شدین؟؟ فریز انتقال دادین یا فرش؟؟

بار اول با طرازی نبود.

توی ابن سینا دکتر معترف ، برام انتقال داد.

اونم‌مثبت شدم. ولی نموند.

بار دومم با طرازی بودم.

هر دو هم انتقالام فریز و بلاست بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
لی لا جون من کاملا برعکس ش برام سالها بود که قبل از سقطم همیشه دو سه روز قبل از پریود لکه بینی داشتم ...

مرسی تارا جون. یادم باشه اینو حتما اینبار به دکترم بگم. فقط یه سوال؟ استروژن دقیقا چیکار میکنه و کاهشش باعث ناباروری میشه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
از  چهار یا پنج ماهگی بود فکرکنم  که رفتم دو کیلو اضافه شده بود بعدش هر ماه میرم دو کیلو ...

ممنووون عزيزم 💞

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزمی منم چون همیشه هستی یه کم سر نزنی نگرانت میشم

زینب جون هر وقت حال داشتی ممنون میشم یه کم اطلاعات راجع به هیسترو بدی. میخوام بدونم من که یه بار طبیعی باردار شدم ممکنه یکی از لوله هام کامل باز شده باشه؟ لوله ها رو هم تو هیسترو چک میکنن؟یا اگه هیدرو باشه مشخص میشه؟

دوستای عزیزم اگر کس دیگه ای هم راجع به هیسترو اطلاعی داره ممنون میشم بهم بگه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
با چه زاویه ایی میزنی عزیزم؟ چقد سوزن رو باید وارد کنی؟

مستقیم ،زاوبه نود،وتا ته سوزن هم باید واردشه 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.