2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
واقعا هیچ علایمی نداشتی هیچی هیچی

هيچي 

با نااميدي و گريه رفتم آز دادم 

ولي بعد ٥ هفته چنان وياري پيدا كردم كه يه ليوان آب رو هم راحت نميتونستم بخورم 

اصلا به علائم فكر نكن كسي هم داشته باشه فقط عوارض داروهاست 

منو يكي ديگه با هم انتقال داديم اون حالت تهوع و تب دلدرد و كلي علائم داشت من هيچي 

بعد اون متاسفانه منفي شد 

اصلا دنبال چيز خاصي تو بدنت نباش عزيزم 

انشاالله مامان شدي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
پرینا مکس همون که یه مدل پره ناتال بود که دو مدل قرص توش بود ، یکی ۳۰ تایی و یکی ۶۰ تایی. جلدش صورت ...

مرجان جون شما بتاتون چطور بود سر دوقلوها؟ کی ساک رو دیدین 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چند تا دلیل داره که سراغ مواد آرایشی نمیرم یکیش همین مواد شیمیایی هست  یمی دیگه اینکه پو ...

زينب جون از چند هفتگي بايد شكم رو چرب كنيم ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خواهرا من دیشب دیگه طاقت نیاوردم و بی بی چک گذاشتم و چند دقیقه بعد مثبت شد دوباره صبح گذاشتم با ادرا ...

مامان شدنت مباااارک❤❤❤ برای منم دعا کن عزیزم انتقالم نزدیکه😊😊😊

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام خانم های عزیز و سپاس از استارتر عزیز و همه دوستانی که اطلاعاتشونو در اختیار دیگران قرار میدن .

سئوال داشتم از خدمتتون .کسی با ذخیره تخمدان کمتر از  دو دهم با میکرو تونسته باردار بشه؟

مرجان جون شما بتاتون چطور بود سر دوقلوها؟ کی ساک رو دیدین 

روز ۱۴ ، ۳هزار بود.

سه روز بعدش ۱۰ هزار.

اولین سونو هفته بعد از مثبت شدن رفتم ، چون بتا بالا بود ، گفتن برو که خدای نکرده خارج رحمی نباشه.

۵ هفته بود تقریبا. یک ساک فقط دید.

بعدی فکر کنم ۶هفته و ۴ روز بود اگر اشتباه نکنم، ک گفت دو تان و قلب هر دو میزنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

خواهرا از همتون ممنونم ،مخصوصا زینب جون 😘😘😘همیشه با صبر و حوصله و معلومات بالا ج منو دادی ، به جز معجزه خدا نمیدونم چه اسمی میتونم روش بزارم خیلییییی غیر قابل باور هست خیلی ، رحمم دوشاخه سپتوم دار بود که عمل کردم لاپارا و هیسترو و سپتو، بعد از عمل دکتر گفتن یه لوله هیدرو داشتی که بستمش ، همسرم بار اول که ازمایش داد سر در نمیاوردم ولی یه دایره بود زده بود ۸۶٪ ابنرمال ، که ویتامین ای و سلنیوم دکتر تجویز کردن و همینطور کیوتن ، بچه ها من رو مشکل همسرم فوکوس نکردم ولی ازمایش دومش انگار معجزه شده بود همه چی نرمال بود ، ۱۵ ماه اقدام ناموفق داشتم و بعدش ای وی اف کردم دوتا جنین بلاست هچینگ انتقال دادم که انشالله جواب ازمایشو مثبتو ببینم شاید باور کنم 🤗🤗🤗میخوام جمعه ازمایش بدم ۱۷ ربیع 🥰🥰🥰فدای محبت همتون ،از دیشب چشام پر میشه هیچی جز معجزه خدا نیست 🤗🤗🤗🤗🙏🙏🙏

مگه از ۲ یا ۳ پرس نمیری؟ چند پری انتقال میدن؟

البته من هنوز پانکچر نکردم دیروز 15 پری بود که استرادیول برام شروع شد تا سوم پری برم دوباره دکتر که همون دوره پانکچر میشم.و دکتر گفته بهتره فریز انتقال بدی که ظاهرا سیکل انتقال دکتر عارفی اینطوریه که نیمه دوم پریود میری پیشش دارو میده دوباره پری که شدی روز 3 میری و دوباره دارو و تو همون دوره انتقال میده .حساب کردم فکر کنم بشه دمه عید از الان استرس گرفتم چون اون موقع به هیچی ادم دسترسی نداره

روز ۱۴ ، ۳هزار بود. سه روز بعدش ۱۰ هزار. اولین سونو هفته بعد از مثبت شدن رفتم ، چون بتا بالا بود ، ...

چه عالی... خداروشکر 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
خواهرا من دیشب دیگه طاقت نیاوردم و بی بی چک گذاشتم و چند دقیقه بعد مثبت شد دوباره صبح گذاشتم با ادرا ...

عزیزم مبارک باشه.منم روز دهم بی بی ام مثبت شد.البته نه خیلی پررنگ.

استراحت کن ، 

شیاف و آمپول داری؟

لک رو همه کم و بیش داشتیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار