2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خوش بحالتون که بهتون مرخصی میدن واقعا نمیدونم برای دکتر مگه چه فرقی داره مرخصی بنویسه

واقعا همینو بگو، درسته منم با استراحت موافق نیستم ولی

محل کار آدم باید موافقت یا مخالفت کنه با استعلاجی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه بدتر ، رئیست میفهمه که دیگه این نیرو  کاریش دیگه براش نیرو بشو نیست😁😁😁😁  شک نکن&n ...

آخ آخ منم با کسی که شراکت داشتم در جریان گذاشتمش که لطمه نبینه و فکر جایگزین احتمالی باشه 

خیلی بی چشم و رو بازی در آورد، بهش گفتم جواب صداقتم این نبود، همش هم میگفت باید 6 بار انتقال بدی تا مثبت بشی فکر نکن با اولین بار مامانی، همش تو دلمو خالی می‌کرد 

بعد تو اون دو هفته انتقال دیوونه ام کرد، الکی واسه اینکه منو کنار بذاره میگفت مثبت میشی دلم روشنه😐😐😐😐

فقط خدا رو شکر یه بخش کوچیک از پولام پیشش موند، تا عمر دارم کارهای بدش و زهر کلامش یادم نمیره

خانما من شیاف رو که واژینال گذاشتم الان بعدش استراحت نکردم یکم کار پیش اومد داشتم اونارو انجام می‌دا ...

عزیزم کاتالوگ شیاف رو بخون 

مثلا سیکلوژست بین 20 تا 30 دقیقه بمونه اثر کرده دیگه 

شما هم کاتالوگ شیافت رو بخون ببین چی نوشته 

فکر کنم اندومترین بود درسته؟

فعلا ۳روط گذشته از آمپولم پری نشدم خدا کنه زودتر بشم  فقط یه سوال دیگه الان اینا ۳روزن دیگه که ...

آره گلم سه روزه هستن،یعنی شما سه روز پیش پانکچر شدی؟؟ 

موقع انتقال اگر لازم باشه بلاست می کنن اگر لازم نباشه همون سه روزه انتقال میدن

سلام دوستان.من یه سوال داشتم میخواستم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه؟دکتر به همسرم که مشکل اسپرم دار ...

عزیزم تئوفیلین که من فقط میدونم گشاد کننده برونش هست

کتوتیفن هم ضد حساسیت

حالا ربطش به اسپرم رو اصلا نمیدونم

این چند مدل داره حین بارداری ، حین شیردهی و نیومام ، کدومش از زمان انتقال جنین خوبه  

بارداریش واسه بعد از هفته 16 خوبه، بعد از انتقال به دلایلی فقط فولیک 1 باید خورد یا نهایتا فمیبیون 1

یا موارد دیگه فقط به صلاح دید پزشک باید مصرف بشه 

مکمل ها به علت رنگ و مواد نگه دارنده شیمیایی برای اول بارداری توصیه نمی شن و احتمال لانه گزینی هم بالا نمیبرن

فقط تغذیه خوب و فولیک اسید کافیه