2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من میخوام با طرازی انتقال بدم عکس رنگی از من نگرفته از شما گرفته؟؟ میگه تو میکرو عکس مهم نیس

من تو میکروی اول توی رویان این عکس رو از من خواستن 

و من نتیجه رو برای طرازی بردم 

نمیدونم مشکلتون چیه ولی اگه لازم باشه حتما میداد 

میبینم که غیر دوتا وروجک تو دلت،دوتا وروجک دیگه هم همراهتن       حس میکنم نظر شما ...

اره عزیزم اونا با نیت خوب اومدن این وسط من کم شانسم بخدا،،   اگه باردار بشم بعدها برای بچه هام میگم این پدربزرگ و مادربزرگ و عمو و زن عموشون سر بزنگاه چه بلایی سر من آوردن یعنی همین الان رفتن و من کمردرد دارم و ببخشیدا بازم کل شیافم ریخته بیرون،،،  فقط التماس دعا

اشکال نداره قضیه شما هم مثل سارا میشه که انقدر مادرشوهر بلند کرد ورداش هی میگفتم این دختر آخرش چی می ...

اون بنده خدا هم خیلی اذیت شدش، خوش بحال سارا که حداقل یه بچه داشت من همونم ندارم دلم خوش باشه

مورفو همسرم اون موقع 4 بود، موقع میکرو 2،تحرک a اوایل 8 بود، موقع میکرو 0 Iui اول همه چی عادی بود ف ...

زینبی خدارو شکر مثبت شدی انشاءالله نینیتو بسلامتی بغل بگیری شیرش بدی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
راستش الان با مامان شدن شما دلم خیلی شاد میشه. خیلی حرص خوردی و حرصت دادن. راستش منم سرپانکچرت خیلی ...

ممنونم عزیزم از لطف زیادت به من،، بخدا دلخوشیم اینجاست که میام دردل میکنم چون دوستان خوبی مثل شما اینجا دارم که کاملا منو درک میکنن، ان شالله بعد تمام این قضایا تو یه تاپیک بچه داری دور هم جمع بشیم،،،  

اوه اوه.نمیدونستم از دستشون شاکی هستی. فقط فکر کردم چون ماجراتو خبر ندارن کوتاه میای.دختر خوب نمیگم ...

اره عزیزم خیلی شاکیم، همه فامیلهای شوهرم وقتی منو میبینن میگن خدا بهت صبر بده با این جاریهات یا با خنده میگن با جاریهات چکار میکنی کل فامیلشون از اینا زخم خوردن و پدر شوهر و مادرشوهرمم ازشون میترسن از بس کولی هستن،،،  اتفاقا از اونا هم از من خیلی شاکین چون بقیه فامیل تعریف منو میکنن و اینا حسادت میکنن،،، کلا خیلی این چندسال به همسرم چه وقتی که مجرد بوده و چه تو متاهلی ضربه زدن ولی من هیچ وقت ضربه ای به کسی نزدم و واگذار کردم به خدا 

راستی جاریهام ماه اول و دوم ازدواجشون باردار شدن و تو اولین سالگرد ازدواجشون بچه بغل بودن،،  چرا خدا به اینجور آدمها که همه ازشون مینالن زودی بچه میده اونم چندتا چندتا اون وقت یکی مثل ماها که کاری به کسی نداریم اینطوری هستیم؟  حکمتش چیه من درک نمیکنم؟

اره عزیزم خیلی شاکیم، همه فامیلهای شوهرم وقتی منو میبینن میگن خدا بهت صبر بده با این جاریهات یا با خ ...

عزبزم دیگه همبشه قرار نبست ما همه چی رو داشته باشیم. شما اخلاق داری اونا زود بجه دار شدن 😁🥴 

منم وقتی به جاریم فکر میکنم ، آه میکشم، البته دختر خوبیه ها ولی از وقتی بچه اولش چندماهه بود من تو اقدام، وقتی دومی رو حامله شد خون گریه کردم،  روز زایمان دومی که از حسادت مردم. خدا منو ببخشه. بچه هاش رو خیلی دوست دارم ولی خوب جاریه دیگه. یه وقتایی میشینم به چیزایی که من دارم و اون نداره فک میکنم، شاید زیاد نباشه، ولی وزن بالایی داره برام. برا همین میگم بیا ببین کفه تو سنگین تره . تو هم به مثبتهای خودت فکر کن. انشالله همین روزا حامله شی. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین