2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
دو هم داشت؟

نه عزیزم دو نداشت 

من ب شرکت وارد کننده رنگ زدم گفت حتی شرکت سازندش ک مرک آلمانه دیگه تولید نمی کنه

فکر کنم خالی بست بخاطر تحریم ها نمیاد 

گفتم دارو ب این خوبی چرا باید تولیدش تو آلمان قطع بشه 

گفت ما ک از سیاست کاری اونا خبر نداریم

جان خودم آلمانی بلد بودم زنگ میزدم شرکتشون ببینم کی داره دروغ میگه 

شانس ماست ک همه چیز قحطیش اومده 

اون از شیاف 

ابن از قرص فمبیون 

مریم جان کشت ادرار دادی ک خون دیده  شده؟؟   عفونتی توی ادرار نداشتی؟؟؟

نتیجه کشتم فردا میاد تو آز معمولی ادرار خیلی جزئی خون بوده.....خوشبختانه عفونتی نبوده...

دکتر گفت بزار نتیجه کشت هم بیاد اگر درد کلیه داشتی دو ماه دیگه تکرار کن🙄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام زینبی بابا،  امروز رفتم انتقال از ده تا تخمک ۲ تا جنین شد چرا اخه؟  ازشون پرسیدم چرا ...

وایرمبارکه امروز دوتا فندوق بهت اضافه شدن، دلم واسه انتقال تنگ شد! هم سخته و هم شیرینه. امیدوارم هردوش واست بمونه، رویان اینش خوب نیست جوتب درست و حسابی نمیدن، منم همه اش دنبال اینم چرا این اتفاق افتاده! منم انتظار داشتم مثلا از ده تا فولی که داشتم حداقل 8 تا جنین بشن! شاید دلیلش میتونه سیکل کوتاه باشه یا دارویی که استفاده شده یا تشخیص نادرست زمان تزریق آمپول آزادسازی توسط پزشک و ...

شما هم سیکل کوتاه بودی؟ آمپولت چی بود؟!

سلام زینب جون یعنی من تعیین جنسیت کردم مشکل دارن؟

نه عزیزم جنین های شما مشکل ندارن وقتی دیگه جنسیت مشخص شده و انتقال دادن ولی ممکنه تو اون مرحله که میخوان مشخص کنن جنسیتشون چیه جنین ها از بین برن نه این که ناقص یا مشکل دار بشن که برای کسایی که ناباروری دارن ریسکه این کار اون هم برای بچه اول. 

تهران روبروی بیمارستان دی 

روبروش منظورتون توی همون سر بالاییه هس؟

یا اونور خیابون ولیعصر؟

من یک ماه و نیم پیش اونجا بودم .از خیابون ۲۰ ام تا اون بالا پرسیدم همه داروخانه ها رو.نداشتن.

اسمشو میدونین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نتیجه کشتم فردا میاد تو آز معمولی ادرار خیلی جزئی خون بوده.....خوشبختانه عفونتی نبوده... دکتر گفت ب ...

آره بهترین حالت نتیجه کشت هس ک معلوم میشه 

بهر حال وجود خون تو ادرار معمولا ب وجود سنگ برمیگرده

تعداد بالای گلبول سفید هم نشون دهنده عفونته ادراریه

سوزش و خارش نداشتی 

فعلا بهترین کار خوردن آب زیاده تا نتیجه کشت بیاد  

مرسی عزیزم

خواهش می کنم یکی از دوست های من یه دختر ناز داشت چند سال پیش دوباره باردار شد سقط شد برای چکاپ رفت دکتر دید نوشتن تعیین جنسیت گفت میخوام من هم این کار رو بکنم دکتر گفته بود مطمئنی باید کل مراحل آی وی اف رو بری؟ گفت آره. 22 تا جنین براش تشکیل شد که فقط دو تاش پسر بودن. همون دو تا رو براش گذاشتن و الان یه دوقلوی بامزه شیطون پسر هم داره. 

روبروش منظورتون توی همون سر بالاییه هس؟ یا اونور خیابون ولیعصر؟ من یک ماه و نیم پیش اونجا بودم .از ...

آره عزیزم ی دقیقه صبر کن میگم بهت 

من از بیست تا شماره ای ک 1490 بهم داد اینو پیدا کردم 

خواهش می کنم یکی از دوست های من یه دختر ناز داشت چند سال پیش دوباره باردار شد سقط شد برای چکاپ رفت د ...

خدا حفظشون کنه خدا کنه منم انتقالم مثبت بشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود