2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم من نمی گم اگه من مثبت بشم مرکز خوبیه یا اگه منفی بشم مرکز بدیه من از عملکردشون ناراصیم میدونی ...

نمی دونم‌چرا اینطوری شده برای شما ولی من که راضی بودم از چه نظر انقدر عصبانی هستسن تو اون مرکز

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش ميكنم آروم باش عزيزم تنها عاملي كه الان بهت كمك ميكنه براي مثبت شدن فقط و فقط آرامشه  مي ...

ممنون تارای عزیزم راستش دیروز موقع انتقال و بعدش خیلی زیاد حرص خوردم همین جور بی اختیار اشکام میریخت ولی الان ارومم من شوهرم چهارماهه بیکاره300ملیون بدهکاری بالا اورده این راه برام خیلی سخته ولی بازم امیدم را از دست نمیدم اگه خدا بخاد مثبت میشم در غیر اینصورت زوری نمیخوام ممنون که همتون هستید بهم آرامش میدید😘😘😘😘

😍😍خدایا شکرت
نه عزیزم دیگه ناچارا برام انتقال دادن گولم میزنن میگن کامپکت یعنی بلاست😡😡😡آخه چرا فکر میکنن من نم ...

ببخشیدمگه کامپکت خوب نیس؟؟من متوجه نشدم چرامیگن خوب نیس؟؟مگه کامپکت یه مرحله قبل بلاست نیس؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
شما کدوم مرکز میری که مرخصی ندادند؟

رویان میرم،   از قبل این هم مرتب از کارشناسای مختلفش میپرسیدم همشون میگفتن ما نه برای پانکچر و نه برای انتقال استعلاجی نمیدیم دیگه امروز که انتقالم بود مستقیم خودم به دکترم اصرار کردم کلا منو مسخره کرد گفت برو سرکارت به ارباب رجوعات برس!!! منم خودم ناراحت از بابت دوتا جنین اونم از جواب دکتر

رویان میرم،   از قبل این هم مرتب از کارشناسای مختلفش میپرسیدم همشون میگفتن ما نه برای پانکچر و ...

آهان رویان میری ،  رویان مرخصی نمیده ولی ابن سینا کلا هر کی مرخصی بخواد میده ، میان  از همه مریضا  میپرسن مرخصی استعلاجی چیزی لازم دارند یانه ،  من کلا با اینکه تا حالا جواب نگرفتم ولی از ابن سینا راضی ام و باز هم اگه منفی بشه همونجا میرم ، 

رویان میرم،   از قبل این هم مرتب از کارشناسای مختلفش میپرسیدم همشون میگفتن ما نه برای پانکچر و ...

خوبه میتونی استعلاجی رو استفاده کنی ، آخه بدرد نمیخوره ، ببری سرکار همه میفهمن باز یک دردسر جدید شروع میشه با حرفهای همکارا 😐

نمیتونی یه دکترعمومی یاداخلی بری صحبت کنی جربانتوبگی وبخوای برات سه روزاستعلاجی بنویسه ومحل کاربگی انفلوانزایی چیزی کردی دورازجونت،بعددکترگف چراازمرکزنگرفتی استعلاجی بگی نمیخوای سرکارت بفهمن ای وی اف کردی؟؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ببخشیدمگه کامپکت خوب نیس؟؟من متوجه نشدم چرامیگن خوب نیس؟؟مگه کامپکت یه مرحله قبل بلاست نیس؟؟

اون موقعی که من رفتم برا انتقال قانونا جنینام باید بلاست میبودن ولی توهمون چهار روزه مونده بودن این یعنی اینکه رشد نکردن ولی عوامل ابن سینا اونقدر صادق نبودن که اینا برام توضیح بدن فقط میخاستن انتقال بدن که مبادا هزینه از دستشون بره که من خودم متوجه اشتباهشون شدم بعد انتقال دکتر برام استرادیول نوشته رفتم میگم اخه مگه سیکل نچرال استرادیول میخاد زنگ زدن به دکتر جواب نداد زنگ زدن به ماما درومده میگه چون نچراله حالا شاید باید بخوره شایدم نیاز نباشه بخوره یعنی من باید باشاید اینابرم جلو؟😐😐اخه اینقدر بی مسیولیت....دوساعت بعدش دکتر جواب تلفن داد گفت نباید بخوره من اشتباه براش نوشتم یعنی اگه من خودم متوجه نشده بودم باید بود همین جور این دوهفته را استرادیول میخوردم حالا واقعا حق دارم ناراحت بشم یانه؟البته این فقط یه گوشه از گل کاریاشون بود

😍😍خدایا شکرت
سمانه جون خوبی عزیزم..نی نی خوبه..امروز تو فکرت بودم ک مدتها پیدات نیس؟.چه خوب ک پیام دادی

سلام عزيزم ممنونم خداروشكر. مرسي مهربونم. متاسفانه قندم بالاست و نگرانم هيچي هم نميخورما ولي قندم بالاست نميدونم چرا . 

عزيزمي خوشحالم كه به زودي فرشته كوچولوتو ميبيني . براي ما هم دعا كن 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
فمیبیون دو رو کجا پیدا کردین.؟ آخه پیدا نمیشه. اگر باشه که بی دردسر تره. ولی نایاب شده فعلا.

من نگرفتم فعلا پريناتال استفاده ميكنم 

تعداد و حرکت شوهرت چطوره؟ 

وضعیت الانش اینه:تعداد ۲۰ میلیون تو هر سی سی،حرکت سریع صفر،حرکت اهسته ۳۰ درصد،مورفو یک،dfi دوازده ولی ازمایش قبلیش که ۳ ماه پیش بود و هیچ دارویی نخورده بود تعدادش ۴۴ میلیون بود،حرکت سریع ۲ درصد بود،dfi هم ۳!! 

سلام عزیزم پریناتال اگر آهن و سایر ویتامین ها تو ترکیباتش داره خیلی عالیه ولی فمیبیون 2 فقط امگاه 3 ...

مرسي عزيزم پريناتال همه چي ويتامين داره. من پرينامكس هم پيدا نكردم 

خلن دکترا ! 😁 ببین به نظرت مرخصی بگیرم بمونم خونه؟ دیروز اصن لک بینیم قطع بود ، امروز دوباره لک قهو ...

آره گلم بمون خونه، هوا هم آلوده شده زیاد 

اون استراحت و سر کار نرفتن دقیقا برای بعد از مثبت شدن هست