2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
پرسیدم دکتر عارفی درکمال وقاحت  گفت انتخاب باخودته میخواهی انتقال بدم یا نه منم به ناچارگفتم ان ...

ای وای عزیزم من فکر کردم هنوز انتقال ندادی

ولی خب باز هم میگم من علم چنین شناسی پیشرفته بلد نیستم، در حد همون یک واحدی بود گذروندم، قطعا به اندازه دکتری جنین شناسی نمیدونم 

حتما یه امیدی هست که برات انتقال دادن

منم iui دوم بهم گفتن کنسل کن ولی دلم نمیومد انجام دادم

بالاخره آدمیزاد با امید زنده است، توکل به خدا، دعا و قرآن براش بخون از هر چیزی بهتره، به مسائل پزشکی‌ هم فکر نکن 

به خدا اگر میدونستم انتقال دادی اصلا اون چیزا رو نمیگفتم، همش این جور برداشت کردم تو مرحله تصميم برای انتقال هستین، ببخشید عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامدوستان من دیشب نتونستم شیافمو استفاده کنم الان باید بزارم یا نه بمونه همون برای شب؟؟؟

من هنوز به این مرحله نرسیدم ولی طبق قانون کلی مصرف داروها چون تا نوبت بعدی داروت خیلی زمان مونده به نظرم بهتره بذاری و نوبت بعدی رو هم سر جاش 

پرسیدم دکتر عارفی درکمال وقاحت  گفت انتخاب باخودته میخواهی انتقال بدم یا نه منم به ناچارگفتم ان ...

دکترت کیه عزیزم؟ منم ابن سینا بودم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام عزیزم الان استفاده کن منم پیش اومده یادم بره

زینب جون خوبی عزیزم؟ میگم من امروز آخرین قرص فمبیون رو دارم بنظرت چکار کنم چی جایگزینش کنم که دقیقا همین ویتامین ها و داشته باشه؟خواستم از داروکده بگیرم اونم تموم کرده. حالا گفتم شاید شوهرم بره تهران از داروخانه ابن سینا ببینم داره یا نه. نمیدونم چکار کنم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام.بچه ها تازگی ها شیاف سیکلوژست خریدید؟؟من هرجا میرم نیست تو اکباتان.داروخانه صارمم نداشت.مجبورشد ...

سلام.من ایرانیشو گیر آوردم تو شهرمون..فک کنم فقط مراکز ناباروری خارجی‌ رو داشته باشن. مگه فرقی میکنن؟ دکتر من گفت خارجی گیر نیاوردی ایرانی بگیر عیب نداره 

ای وای عزیزم من فکر کردم هنوز انتقال ندادی ولی خب باز هم میگم من علم چنین شناسی پیشرفته بلد نیستم، ...

نه عزیزم دیگه ناچارا برام انتقال دادن گولم میزنن میگن کامپکت یعنی بلاست😡😡😡آخه چرا فکر میکنن من نمیفهمم راستشا بهم میگفتن هم اینقدر عصبانی نمی شدم هم بهتر روبرو میشدم با موضوع علم پزشکی وقتی صداقت توش باشه ارزش داره حیف که ناباروری شده یه تجارت برا یه عده پولای هنگفت به جیب میزنن غافل از دردی که یه بیمارمی کشه..انسانم آرزوست😏😏😏 

😍😍خدایا شکرت
خواهش می کنم عزیزم،  تو آزمایش مشکل agglutiation که ندارن احيانا؟ البته بگم شاید روی dfi اثر ...

نه اون فاکتور هم نرماله،اخه بار اول dfi سه بود بعد سه ماه دارو خوردن شد ۱۲،کلا همه چیزش بدتر شد فقط مورفو همون یک موند خدا رو شکر اون دیگه صفر نشد،من تا الان به بارداریه طبیعی امید داشتم ولی فکر کنم وقت تلف کردنه،درسته؟بابد دلو بزنم به دریا و برم تو سیکل میکرو

عزیزم شاید همین که خودت حس میکنی انتقال به دردبخوری نیست باعث شه استرس به دلت نیاد و نتیجه بگیری. نگ ...

با اون همه استر سی که دیروز گرفتم و اونقدر حرص خوردم از دستشون نمیدونم چی میشه 

😍😍خدایا شکرت
زینب جون خوبی عزیزم؟ میگم من امروز آخرین قرص فمبیون رو دارم بنظرت چکار کنم چی جایگزینش کنم که دقیقا ...

عزیزم  من ابن سینا تحت درمانم، همسرم دوروز پیش رفت گفتند ندارند و دکترا همون فولیک اسید رو دارن میدن 

عارفی....با اون مرکز پولکی و مزخرفشون توروخدانرید ابن سینا به دردنخورترین مرکز ناباروریه

اینطوری فکر نکن عزبزم همه مراکز مثبت و منفی داره ، خیلی از دوستان اینجا از ابن سینا  مثبت شدند ،