2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
میخای غربال دومو بری؟؟ چرااااا مگه اولی نرفتی همه چی خوب بود بیخیال. این دکترا فکر جیب خودشونن

تو اولي خدارو شكر نرمال بود 

آخه اينجا مينويسن مجبوريم بريم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
همسرم یه بار انجام داد ولی نتونست زیاد تحمل کنه.منم الان دیگه اصرار نمیکنم انجام بده.تو فکرم بود که ...

عزیزم درد شدید بیضه گرفتن 

رفتیم بیمارستان به تورشن پارشیل(پیچش ناقص بیضه) شک کردن

عمل کردن گفتن خدا رو شکر فقط التهاب بود

بعد که به دکتر صدیقی گفتیم جریانو، گفت یخ نباید بذارین، با آب خنک بشورن فقط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خداروشکر درد ندارم شاید گاهی مثلا طرف چپ یا راست رحمم تیر خفیف بکشه در حد چندثانیه. ترسیدم یه لحظ ...

خدا رو شکر، نگران نباش 

بله فمیبیون 1 چند تا ترکیب دیگه داره از ویتامین های ب که کامل تر هست

ولی فمیبیون 2 اصلا چیز خاصی نیست

سلام یعنی بعد دو تا پریود انتقال انجام شد یا داروهای انتقال شروع شد .کلا سیکل انتقال فریز چقدر طول م ...

عزيزم دكترم گفت تخمدان ها هنوز اكتيو نشده 

بله بعد دوتا پريود 

از روز دوم پريود رفتم سونو داروهاي انتقال رو تجويز كرد دكتر بعد ١٤سيكل انتقال دادن يعني هر وقت ضخامت رحم مناسب باشه انتقال ميدن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم،شما کمپرس یخ و تقویتی واسه شوهرت استفاده کردین اثر مثبت داشت؟ما رفتیم ابن سینا شوهرم آز د ...

عزیزم نگران نباش شاید همسرتون بیمار شدن مثلا سرماخوردگی، یا هزاران شاید دیگه 

کارهایی که کردین رو ادامه بده، خصوصا خنک نگه داشتن

انگار کرده بودن چون تو آمار برگه دوم شناسنامه جنین که بهم دادن بعد انتقال بودش

اگر تعداد نی ها کم شده باشه یعنی از همون اول از فریز و نیومده 

ولی اگر تعداد نی ها تغییری نکرده باشه یعنی دوباره فریز کردن