2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام دوستان خدا را شکر انتقال من مثبت شد. تازه آزمایش دادم میشه راهنماییم کنید چیا بخورم که قلب ...

سلام عزیزم خیلی خیلی مبارکههههههههه 💃💃💃💃💃💃😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

ان شاالله به سلامتی بغلش کنی(ون) و بارداری و زایمان راحتی داشته باشی 

اینا که پایین نوشتم کلا برای بارداری هست

عزیزم تا هفته 20_24 تغذیه جنین وابسته به ذخایر مادر هست پس الان نگران نباش اما خوبه اینا رو رعایت کنی

روزی دو تا سه لیوان شیر یا ماست

6 فنجون میوه

سالاد

غذاهای پر پروتیین مثل ماهیچه گوسفندی، گوشت مرغ و بوقلمون و بلدرچين یا کبک، تخم مرغ محلی

خرما، 4 مغز 

سالاد قبل از غذا، 

برنج در حدود 15 قاشق، نان سبوس دار

مصرف کمتر شیرینی جات مصنوعی و کلا مواد غذایی کارخانه ایی که مواد نگهدارنده دارن

مصرف ماهی هفته ایی دو بار 

مصرف سبزیجات که خوب شسته شدن و... 

گلم من از صبح تا شب همش جدیدا در حال خوردن هستم ولی وزنم رو بالا نمیره این چیزا، چون نمی‌ذارم شدید گرسنه بشم و ولع پیدا کنم، از طرفی هم تمام مواد مغذی به بدن میرسه 

حالا گاهی هم بستنی یا فست فود میخورم یا کمی نوشابه ولی خیلی کم، با اینکه این تیپ غذاهای ناسالم خوشمزه تر هستن ولی جز چاقی الکی سودی ندارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خیلی خسته اس بار اول به ما کارت جنین نداد یه بار دیگه هم یادم نیست چی شد دکتر جنین شناس کلی دع ...

😅😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم کمپرس یخ واسه همسرم کلی درد سر درست کرد فقط با آب خنک شستشو میداد دیگه یکی دیگه از دوستان هم ...

همسرم یه بار انجام داد ولی نتونست زیاد تحمل کنه.منم الان دیگه اصرار نمیکنم انجام بده.تو فکرم بود که یخ رو داخل حوله ای چیزی بپیچم که اذیت نشه.ولی واقعا الان تبریز هوا سرد شده.البته من همچنان سردرگم موندم که اگه خیلی مهمه که یخ بزاریم بازم همسرم رو تشویق کنم به این کار.با صحبتای شما یه کم فکرم آروم شد.

چرا برا همسرتون دردسرساز شد؟

خدایا شکرت  
اگر درد شدید یک طرفه باشه و به کتف بزنه و در کنار اینها لک هم باشه و بتا کم بالا بره احتمال خارج رحم ...

نه خداروشکر درد ندارم شاید گاهی مثلا طرف چپ یا راست رحمم تیر خفیف بکشه در حد چندثانیه. ترسیدم یه لحظه😔

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
پس همون فولیک 1، یا فمیبیون 1 عالیه براتون 

خب فمبیون کامل تره درسته؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ممنون عزیزم اینقدددددددددددر استرس دارم این انتقال چهارمم بود. دفعه اولمه بتای مثبت میبینم برا ...

سلام عزیزم تبریک میگم،چیکار کردی مثبت شد؟

کاری کردی که  دفعه ها قبلی نکرده بودی؟

خب فمبیون کامل تره درسته؟ 

سلام من چون ناراحتی معده داشتم دکترم بجای فولیک برام فمیبیون نوشت که قیمتش خیلی بالا و خارجی هست.از نظر دکتر من هر دوش یکیه

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
غزل جون چطوری؟علائم خاصی نداری من زیرذدلم خیلی تیر میکشه مخصوصا اگه زیاد روپا باشم یا عصبی بشم

خوبم عزیزم ، راستش منم علامت خاصی ندارم فقط خیلی تکرر ادرار دارم اونم میترسم از عفونت ادراری باشه یه کم احساس سوزش دارم 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
مرسی به خطرناک و گرم نیست؟ باعث سقط نمیشه؟

راستش من دوستم میخورد قلب بچش زودتر از موقعش تشکیل شد آخه خونریزی داشت دیگه زودتر رفت سونو که گفتن قلبشم تشکیل شده البته بارداریش طبیعی بود، حالا شما بازم بپرس، هرچیزی رو به اندازه بخوری فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه، من از الان شروع کردم دمنوششو میخورم اگه خدا کمک کنه مثبت بشم بازم ادامه میدم😍

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچها بازم مثل همیشه منفی شد 

متاسفم دوست عزیزم ، هیچ حرفی نمیتونه از ناراحتیت کم کنه ولی ان شاالله این آخرین باری باشه که منفی میشه و دفعه بعد مثبته ، چندمین بار بود انتقال میدادید؟

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
متاسفم دوست عزیزم ، هیچ حرفی نمیتونه از ناراحتیت کم کنه ولی ان شاالله این آخرین باری باشه که منفی می ...

مرسی قربونت برم من انتقال ندادم آی یو آی شدم حالا دیگه پریود بشم برم دکتر وارد سیکل میکرو میشم

سلام من چون ناراحتی معده داشتم دکترم بجای فولیک برام فمیبیون نوشت که قیمتش خیلی بالا و خارجی هست.از ...

منم فمبیون دارم ولی فردا آخریشه. دکترم گفت جاش فولیک بخور و ب6..... دوس داشتم فمبیون رو گیر می‌آوردم. ولی خب اینجا نیس اگر هم بخوام از تهران سفارش بدم تاریخش تا 1ماه دیگه بیشتر نیس. دیگه بعد نیس