2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم ان شالله به زودی قسمت خودت

قربونت انشالله خدا از دهنت بشنوه ،،انشالله قلب نی نیتم تشکیل بشه و۱۲۰سال قلبش بزنه😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نمیدونم یکی دوماه بزاره اثری داره؟آخه احتمالا بعد دوماه اینا میکرو بشم

آره اثر داره. حتما بذاره

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
آره دوستم صبح رفتم دادم گفتن ۲ به بعد حاضر میشه 

انشالله که مامان شدی عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خواهش می کنم. ما هم اصلا" نشنیده بودیم در حدی که دفعه اول بهمون گفتن انقدر برامون عجیب بود که انگار ...

مرسی عزیزم..میرم حتما اینم امتحان میکنم ❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خیلی خواب خوبیه ایشالا مامان شدی تعبیرش .منم روز ۶انتقالم سه روزه هچینگ به امید خدا منتظر

عزیزم انشاءالله مثبت میشه جوابت برات دعا خوندم 🙏🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
مرسی عزیزم از روز اول انتقالم دارم یس و حدیث کسا میخونم یعنی میشه واقعا لطف خدا شامل حالم شده ب ...

بله عزبزم.چرا که نه..تو الان.مامان شدی دبگه😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان خدا را شکر انتقال من مثبت شد. تازه آزمایش دادم میشه راهنماییم کنید چیا بخورم که قلب ...

مبارکه عزیزم...به سلامتی بغل بگیری نی نی یا نی نی هارو..

@زینبی_بابا     رویان برام ازمایش هموسیستئین نوشته گفت باید ناشتا باشی بقیه ازمایش هارو ر ...

عزیزم منم این ازمایشو دادم.فکرکنم مربوط به انعقاد خونه

سلام دوستان خدا را شکر انتقال من مثبت شد. تازه آزمایش دادم میشه راهنماییم کنید چیا بخورم که قلب ...

خداروشکر عزیرم خیلی خوشحال شدم برات انشاءالله بسلامتی بدنیا بیاریش

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏