2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام دوستان خدا را شکر انتقال من مثبت شد. تازه آزمایش دادم میشه راهنماییم کنید چیا بخورم که قلب ...

خداروشکر عزیرم..مبارکت..قلبشم بسلامتی میبینی خیالت راحت..من از جواب ازمایش تا سونو...هرروزسوره یس مبخوندم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها عکس رنگی خیلی درد داره؟ ارزش بیهوش شدن داره؟ من چون قراره بعدش هم برای پانکچر بیهوش شم و تا ح ...

ارزش بیهوش شدن نداره ولی بی حسی یا مسکن قوی اگه بتونی استفاده کن حتما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم اینقدددددددددددر استرس دارم این انتقال چهارمم بود. دفعه اولمه بتای مثبت میبینم برا ...

نگران نباش با تمام وجودم احساستو درک میکنم و همه ایما رو تجربه کردم به امید خدا صدای قلبشم میشنوی. 

خداروشکر عزیرم..مبارکت..قلبشم بسلامتی میبینی خیالت راحت..من از جواب ازمایش تا سونو...هرروزسوره یس مب ...

مرسی عزیزم

از روز اول انتقالم دارم یس و حدیث کسا میخونم

یعنی میشه واقعا لطف خدا شامل حالم شده باشه؟

سلام دوستان خدا را شکر انتقال من مثبت شد. تازه آزمایش دادم میشه راهنماییم کنید چیا بخورم که قلب ...

بسلامتی عزیزم مبارکهههههه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها عکس رنگی خیلی درد داره؟ ارزش بیهوش شدن داره؟ من چون قراره بعدش هم برای پانکچر بیهوش شم و تا ح ...

بیهوشی عکس رنگی خیلی کمه در حده خواب هست یعنی وقتی تموم شه صدات میکنن خودت بری بیرون بشینی تا جوابش حاضر شه

من اینقد استرس عکس رنگی داشتم 1 سال طولش دادم متاسفانه. حتی اگه درد هم نداشته باشه به نظرم برای کسی که خیلی استرس داره خوبه 

من ابن سینا انجام دادم هزینه اش شد 490 و بیمه تکمیلی یه بخشی شو داد. ماه بعدشم پانکچر شدم