2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
والا خود سونوگرافی اندازشو گرفته دکترمم فقط نوشته بود وضعیت جنین بررسی کنید دیگه نمیدونم منم وقتی ان ...

نگران نباش خیلیا سرکلاژ میشن ان شاءالله به سلامت نی نی رو بغل بگیری

خدا جونم شکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، منم فکر کنم یخچالی هست،  با خودت یخ خشک ببر 😉😉😉

سلام زینب جون من امروز نهم پریودمه رفتم دکتر سونو کرد گفت همه چیز خوبه واسه شنبه هفته آینده نوبت انتقال جنین واسم زد ولی اومدم خونم یه لکه دیدم شما میدونی واسه چیه؟ یعنی سیکلم کنسل میشه؟؟؟

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
هرروز میذاشت. از خونه تا محل کار، از محل کار تا خونه تو خونه روزی چندبار. کلا باید مرتب خنک نگه داشت ...

مثلا چند وقت اینکارو کرد؟دکترش گفته بود انجام بده یا خودتون خودجوش؟به ما گفتن با آب سرد بشوره و همسرم چندماهه اینکارو میکنه.ولی کمپرس سرد رو نمیدونم حوصله ش بکشه یا نه.

خدایا شکرت  

@زینبی_بابا     رویان برام ازمایش هموسیستئین نوشته گفت باید ناشتا باشی بقیه ازمایش هارو رویان دادم قرارشد این یه مورد رو شهر خودم وقتی ناشتا بودم انجام بدم ولی کلا فراموش کردم الان زنگ زدم ازمایشگاه میگه ۷روز کاری زمان میبره.من ۳شنبه با ایمونولوژ وقت ویزیت دارم خواستم ببینم اصلا به ایمنی ربط داره یا نه ؟ برای چی این ازمایش رو برام نوشته؟ 

بچه ها من امروز بیبی نزدم میترسم میخام دلمو ب اون هاله خوش کنم بنظر شما برا روز ده انتقال بلاس ...

عزیزم به بی بی زیاد اعتمادی نیس من روز ۱۴ انتقالم که بلاست هم بود بتام شد ۲۶۴ بی بی زدم به زور هاله انداخت

عزیزم ممنون ک جواب دادی به من نهه پروژسترون داد و نه ال دی  این جوری که دارم پیش میرم حالا حا ...

هیسترو قبل از انتقال که بد نیست شرایط رحم و میسنجه بااینکه برای من فرقی نکرد شاید همون وقت کورتاژ شدی پس احتمال داره ماه بعد پری بیادایشالله برای تو عالی باشه مامان بشی کیف کنی👨‍👩‍👧‍👧

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

چه خوب که بهتر شدین. منم امیدوار شدم.با خونریزی رفت یا جذب شد? اینکه استراحتتون تا چه حدی بود?

من همش لکه بینی داشتم چون جفتمم پایین بود فقط برای دستشویی بلند میشدم

شما هم استراحت کن خوب میشه نگران نباش عزیزم

خدا جونم شکرت...
مثلا چند وقت اینکارو کرد؟دکترش گفته بود انجام بده یا خودتون خودجوش؟به ما گفتن با آب سرد بشوره و همسر ...

کلا چندماه این کارو انجام داد. چندتا بطری یخ میذاشت تو فریزر هربار یکیشو می‌برد با خودش. تو خونه هم یه کمپرس یخ داشت از روی لباس میذاشت. اتفاقا خنک نگه داشتن خیلی خیلی مهمه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
منم ترس و دارم ولی با وجود اندو ترجیهم به طبیعیه دکترمم نظرش اینه طبیعی برام بهتره البته اگه مشکلی ن ...

عزیزم.انشاءالله هر روشی خیر و صلاحته همونطوری زایمان کنی..من میگم اگه ادم ترس نداشته باشه و.مشکلی نباشه ک قطعا طبیعی بهتره..هر چی باشه سزارین ی جراحی هست دیگه.ولی مثلا یکی مثل دکتر من میگه چون سابقه نازاییت طولانی بوده ربسک نمکنم برا طبیعی.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
 بچه ها من امروز بیبی نزدم میترسم میخام دلمو ب اون هاله خوش کنم بنظر شما برا روز ده انتقال بلاس ...

اه بی بی چیع؟ متنفرم ازش.  من روز ۱۶ انتقال بعد ازمایش مثبت، برام هاله انداخت. ول کن بابا، مستقیم برو ازمایش. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مگه بی بی چک زدی؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

روز 10 خیلی زوده. من روز 13زدم خط کمرنگ افتاد که وقتی خشک شد پررنگ شد