2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
عزیزم کاملا درکت میکنم منم از زندگی ساقط بودم ولی دو هفته هست دیگه دمیترون نیاز ندارم و به طرز عجیب ...

خوب خداروشکررر..ان شاء الله همیشه حالت خوبه خوب باشه..

اره .حواسم هست.همه ی اونهایی که گفتیو انجام میدم..مرسی گلم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم که یعنی تو این ۳ ماه که من ذخیره نداشتم نی نی چی خورده?

عزیزم چاقی ذخیره حساب نمیشه 

ذخایر بدن تو جاهای دیگه هست و چاقی فقط چربی های ذخیره شده هستش

نگران نی نی نباش هر جور شده مواد غذایی خودش رو جور میکنه 

منم تا قبل هفته 16 یهو 5 کیلو کم کرده بودم، ولی جنین خودش رو تامین میکنه، خیالت راحت

سلام سارا جون چرا  طب سوزنی نمی کنی؟ خواهر من بارداری اولش تا ماه 9 گلاب به روت روزی 20 بار بال ...

سلام عزیزم..نشنیده بودم تا حالا.اگه همسرمم ببره حتما میرم 🤕 ممنون 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
😕😕😕یعنی سه تا رو انتقال نمیدن؟ 

نه گلم اگر سه تا توی یک بسته باشه انتقال میدن، احتمالا تعداد جنین داخل هر بسته رو دقیق نگفتن

واسه منم این جوری شد، تعداد دقیق داخل هر بسته رو روز انتقال فهمیدم

نباید خارشش بدی قبل از آمپول و بعدش کمپرس سرد بذار، روز بعد کمپرس گرم  و ماساژ  خیلی کمک ...

زینبی امپول پروژسترون روغنیه بعدکمپرس سردکنیم بیشترسفت نمیشه باسن؟؟من همش فک میکنم کمپرس گرم باشه باعث میشه موادامپول راحتترتوباسن جذب شه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
زینبی امپول پروژسترون روغنیه بعدکمپرس سردکنیم بیشترسفت نمیشه باسن؟؟من همش فک میکنم کمپرس گرم باشه با ...

نه بدتر نمیشه، خودم امتحان کردم

ببین گلم کلا هر آسیبی، ضربه ایی یا جراحی اگر بدن ببینه 24 ساعت اول کمپرس سرد بهترین کار برای کم شدن التهاب اولیه هست

24 ساعت دوم کاری نباید کرد 

24 ساعت سوم کمپرس گرم

ولی برای آمپول اگر از فردای روز تزریق کمپرس گرم بذاری چیزی نمیشه، 

آمپول هم بله درسته روغنی هست، ولی کافیه خود شیشه آمپول رو بین دستات گرم کنی، و بعد بزنی، مهم اینه محتویات آمپول سرد نباشه وگرنه عضله خنک باشه خیلی بهتره و درد کمتر

سلام سارا جون چرا  طب سوزنی نمی کنی؟ خواهر من بارداری اولش تا ماه 9 گلاب به روت روزی 20 بار بال ...

چه قدر عاااااااااالی، تو رو خدا آدرس و شمارش رو بده

به خاطر همین تهوع دیگه بچه نمیخوام، ولی همسرم از الان میگه من یه دختر هم میخوام، یه بچه کمه و از این چیزا

خواهرا امروز روز هفتم انتقال جنین بلاست هچینگ هست دیگه دل تو دلم نیست دیشب خواب دیدم از دریا یه ماهی ...

خیلی خواب خوبیه ایشالا مامان شدی تعبیرش .منم روز ۶انتقالم سه روزه هچینگ به امید خدا منتظر

کاش خودت جابجا نشی، همسرت رو بفرست جای خودت

نه بابا ، میخوام برم سونو شم. طاقت نمیارم. رفتم سرویس، شکر خدا خبری نبود، دیروز رفتم بیمارستان گفتن شیاف اضافه کن فردا برو مطب.  خدا کنه سالم باشه 🥺 دعا کنید برام لطفا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین