2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانای باردار شما طول روز چیا میخورین? اطرافیان هی بهم گوشزد میکنن تو که چیزی نمیخوری منم عذاب وجدا ...

عزیزم تا هفته 20_24 تغذیه جنین وابسته به ذخایر مادر هست پس الان نگران نباش اما خوبه اینا رو رعایت کنی

روزی دو تا سه لیوان شیر یا ماست

6 فنجون میوه

سالاد

غذاهای پر پروتیین مثل ماهیچه گوسفندی، گوشت مرغ و بوقلمون و بلدرچين یا کبک، تخم مرغ محلی

خرما، 4 مغز 

سالاد قبل از غذا، 

برنج در حدود 15 قاشق، نان سبوس دار

مصرف کمتر شیرینی جات مصنوعی و کلا مواد غذایی کارخانه ایی که مواد نگهدارنده دارن

مصرف ماهی هفته ایی دو بار 

مصرف سبزیجات که خوب شسته شدن و... 

گلم من از صبح تا شب همش جدیدا در حال خوردن هستم ولی وزنم رو بالا نمیره این چیزا، چون نمی‌ذارم شدید گرسنه بشم و ولع پیدا کنم، از طرفی هم تمام مواد مغذی به بدن میرسه 

حالا گاهی هم بستنی یا فست فود میخورم یا کمی نوشابه ولی خیلی کم، با اینکه این تیپ غذاهای ناسالم خوشمزه تر هستن ولی جز چاقی الکی سودی ندارن

جنینای منم تو بسته های سه تایی بودن ولی دوتا برام انتقال دادن منتظر بودم بگن سومی از فریز بیرون نی ...

خخخخخخخخخ واسه منم اول گفتن چهار تا بسته سه تایی، روز انتقال سورپرایز شدم یهو دو تا انتقال دادن، بعد فهمیدم دو تا بسته 3 تایی دیگه و یک 4 تایی دارم

به نظر منم تو این شرایط طبیعیه منم اوایل بارداری wbc شده بود ۱۶۰۰۰ تو ماه ۳ شده ۱۲۰۰۰ دکترم هم گفت ط ...

دقیقا حتی موقع تخمک گذاری عادی هم کمی بالا میره، پانکچر جای خود داره

موقع حاملگی هم کمی بالا میره 

اگر دو یا سه برابر نرمال شد نگرانی داره

البته من لاغر هستم ذخیره ای هم ندارم 

پس حتما پیش کارشناس تغذیه برو، چون من با اضافه وزن باردار شدم الان اصلا نباید زیادی چاق بشم

حتما بهت میگه چیا بخوری که وزنت هم عادی باشه نه زیادی لاغر نه زیادی چاق

خوشحالم اگر مفید بودن مطالب🌹🌹🌹🌹

بچه ها جای امپول پرژشترونم خیلی میخاره میخارونمشم مثل کهیر میریزه بیرون مشکل داره یا شما هم همینطوری ...

نباید خارشش بدی

قبل از آمپول و بعدش کمپرس سرد بذار، روز بعد کمپرس گرم  و ماساژ 

خیلی کمک میکنه