2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
بچه ها جای امپول پرژشترونم خیلی میخاره میخارونمشم مثل کهیر میریزه بیرون مشکل داره یا شما هم همینطوری ...

نخارون بدتر میشه، یه حوله گرم بزار روش ولی رو شکمت نزار، من کیسه آب گرم 5 دیقه میزاشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همون روز پانکچر گفتن ۱۶ تخمک داشتم حدس میزدم.وقتی هم بهوش اومدم به من و چند نفر دیگه سرم زدن در ح ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون،  به من یه سرم زدن و روز ۱۴ یعنی روزی که قرار بود شبش اچ سی جی بزنم گفتن برو آزمایش خون بده و منتظر جوابشم نباش فقط آزمایشو انجام بده ولی بعد پانکچر آزمایشی برام ننوشتن،،،  چقدر موارد با هم فرق داره، ،،،  منم کمی دردو دارم مخصوصا همون پنجشنبه که پانکچر شدم یکساعت بعد از ترخیصم که تو ماشین بودم درد داشتم ولی الان فقط کمرم درد میکنه،،،   توکل بخدا آن شالله هممون مادر بشیم به زودی

ممنون عزیزم روزی شما به امید خدا.رویان از همون اول بهم انرژی منفی میداد. دست خودم نبود. اصلا وارد مح ...

یه سوال داشتم.کمپرس یخ رو شوهرتون چه مدت گذاشت و هرروز چقدر؟

خدایا شکرت  
بچه ها جای امپول پرژشترونم خیلی میخاره میخارونمشم مثل کهیر میریزه بیرون مشکل داره یا شما هم همینطوری ...

عزیزم‌سرسوزنی که باهاش امپول رو‌میکشی رو‌عوض کن و‌ با یه سرسوزن‌نو‌تزریق کن، من این طوری دیگه خارش نمی گرفتم

مرسی قربونت برم ولی راستش خودم مطمئنم که منفیه اما بخاطر دل همسرم مجبورم برم آز بدم 😔

بخدا درکت میکنم چون خودمم این مرحله رو گذروندم، ببین خیلی ها بدون علایم باردارن آن شالله که شما هم جزو این گروه باشید در اوج ناامیدی هم امیدی هست، ولی اگه خدایی نکرده منفی هم بود اصلا خودتو نباز سریع برو دنبال راه حل بعدی،،،  من وقتی ای یو آی منفی شدش تا دو روز گریه میکردم و با چشم پف کرده میرفتم سرکار ولی بعد به خودم اومدم و ادامه دادم،،،  برای شما هم آن شالله مثبته و دیگه مادر میشید و راحت میشید از هرچی درمانه

سلام هومت جان خوبي ني نيت خوبه  واقعا حسش كردي😍😍

سلام

قربونت🥰😘

نمیشه بهش گفت حس کردن😁

یه چیزی تو دلم حالی میشه

یا انگار یه چیزی باد میکنه دوباره میخوابه. از بیرون هیچی مشخص نیستا. همش از داخله

گفتم نکنه حرکات روده باشه. که بچه ها میگن همینا هم حرکته😍

تو چی؟؟چیزی حس کردی تا الان؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
😕😕😕یعنی سه تا رو انتقال نمیدن؟ 

من که رویان بودم

دوتا انتقال دادن. ولی گفتن بسته هات ۳تاییه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بخدا درکت میکنم چون خودمم این مرحله رو گذروندم، ببین خیلی ها بدون علایم باردارن آن شالله که شما هم ج ...

می دونی من به اصرار دکتروهمسرم قبول کردم که آی یو آی بشم یعنی اصلا خودم کوچکترین امیدی نداشتم به خیال خودم برامم مهم نبودکه چی بشه اما حالا که انجام دادم انگاری تحمل دوباره منفی شدنو ندارم نمی دونم چرا بهم ریختم بااینکه از اولم می دونستم نتیجه نمیده اما حالا انگاری نمی تونم قبول کنم نتیجه نگرفتنرو یعنی کلا می خوام بگم حالم خوب نیس دیگه خسته ام خیلی خسته ام... 😔 برای دعای قشنگتم آمین عزیزم انشالله مامان شدن هممون 

والا یکی از جاریهام بچه شیرخوار داره یکی دیگه هم بچه ابتدایی داره و سرماخورده همش بهانه اونو میگیره ...

عزیزم ایشالله بچه دار بشی بچه ات بهونه تو بگیره از دست کار راحت شی منم مثل توم جاریام بچه دارن هی از زیر کار در میرن آدم بهم میریزه که چرا منم یکی ندارم فرار کنم از دست کار😁😁😁 

خیلی غصه تو خوردم ایشالله که بسلامتی کارات درست بشه مواظب خودت باش 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

دوستانی که هیسترو کردین اولین دوره قاعدگی بعد از هیسترو چند روزه شد؟پریودی چند روز عقب افتاد؟ لطف ...

من بعد هیسترو همون شب بهم ال دی دادن خودم بعد از اتمامش پریود شدم

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

نه عزیزم.من دکترم.از همون.اول گفت سز...هرچند خودمم.ازطبیعی وحشت داشتم همیشه😁

منم ترس و دارم ولی با وجود اندو ترجیهم به طبیعیه دکترمم نظرش اینه طبیعی برام بهتره البته اگه مشکلی نباشه

فعلا دارم رو ذهنم کار میکنم همش به خودم میگم این همه آدم زایمان طبیعی میکنن پس تو هم میتونی😂

خدا جونم شکرت...