2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
محیا جون طاهری پناه کدوم بیمارستانه؟ لاله یا عرفان نیایش؟ رو لیستمه برم ببینمش  نظرش چی بود؟

عرفان بود نظرش اين بود ك آز ژنتيك بدم و ازهاي ايمني انعقادي بسيار كامل تر نوشت، گفت اگر آز ژنتيك مشكلي نداشت بايد اول هيسترو كنيم بعد بري تو سيكل دارو و پانكچر

از اين نظر ب كار من نيومد كه خب من نميدونم هيسترو ب تنهايي چ تاثيري ميتونه رو كيفيت تخمك داشته باشه؟؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من در مرحله ي تشكيل جنين با كيفيت هستم يعني بهتره بگم هنوز همون گام اولش گير افتادم فعلا، التماس دعا ...

آره بهم گفتن خوبه کیفیتشون. از نظر تجهیزات فک میکنم در یک سطح باشن. از نظر مالی هم تو ابن سینا من پانچکر و انتقال و فریز باهم شد 4 الان.... رویان آذر97 پانچکر شدم که 3200پول عمل شد 600پول فریز جدا گرفتن.تقریبا یکی هستن 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
من در مرحله ي تشكيل جنين با كيفيت هستم يعني بهتره بگم هنوز همون گام اولش گير افتادم فعلا، التماس دعا ...

تقریبا فاصله بین دو پانچکر 11ماه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
بله گلم جمعیت زیاده بهمین خاطر خیلی توضیح نمیدن، خودشون تصمیم گرفتن من فقط گفتم باشه، بالاخره اونا ه ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون، توکل بخدا آن شالله اینبار حتما نتیجه میگیرید و مادر میشید

عرفان بود نظرش اين بود ك آز ژنتيك بدم و ازهاي ايمني انعقادي بسيار كامل تر نوشت، گفت اگر آز ژنتيك مشك ...

متاسفانه همشون میخاند چرخ رو از نو اختراع کنن و همه چیزو از اول تکرار کنن واقعا متوجه نیستن توان روحی و مالی بیمارا محدوده 

من خودم واقعا خسته شدم از دکتر رفتن کابوس منفی شدن یا تکرار سقط اونم در شرایطی که فقط یک بسته جنین برام مونده لحظه ای ارومم نمیگذاره جرات انتقال ندارم دیگه

تو این شرایط بعضی دکترام اصلا شرایط روحی مارو در نظر نمیگیرن و کارو سختتر میکنن

چرا نمیری ابن سینا؟!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
فرصت كم دارم ولي خب فك ميكنم رويان تجهيزات جنين شناسيش به مورد ما بخوره براهمون ب فكرش افتادم، حالا ...

عزیزم من پنجشنبه پانکچر شدم ۳۸۰۰ گرفتن هنوز برای انتقال و فریز نرفتم ببینم اون چقدر میشه

متاسفانه همشون میخاند چرخ رو از نو اختراع کنن و همه چیزو از اول تکرار کنن واقعا متوجه نیستن توان روح ...

دقيقا😔

رفتم ابن سينا اونجا پرونده دارم ولي گويا از صحبت هاي ضمني پورمطرود احساس كردم بعضي تجهيزات جنين شناسي فقط رويان هست كه شايد ب درد ما بخوره

...
دقيقا😔 رفتم ابن سينا اونجا پرونده دارم ولي گويا از صحبت هاي ضمني پورمطرود احساس كردم بعضي تجهيزات ...

توکل بخدا 

خدا خودش راه درستو بگذاره پیش پات عزیزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
فرصت كم دارم ولي خب فك ميكنم رويان تجهيزات جنين شناسيش به مورد ما بخوره براهمون ب فكرش افتادم، حالا ...

بله نسبت به جاهای دیگه البته غیر از دولتی ها پایین تره، پانکچر سه و نیم ، انتقال یک و دویست

عزیزم شما همون روز پانکچر متوجه شدید هايپر شدید یا روز انتقالتون؟  روز انتقال سونو شدید؟؟؟ &nbs ...

من همون روز پانکچر گفتن ۱۶ تخمک داشتم حدس میزدم.وقتی هم بهوش اومدم به من و چند نفر دیگه سرم زدن در حالی که بقیه یا نداشتن یا یکی بود .من خودم ۵ یا ۶ تا سرم زدن برام.نمیدونم آیا این ربطی به هایپر شدن افراد داشت یا نه. روزپانکچر به من و چند نفر دیگه گفتن روز انتقال اول برو یه آزمایش خون بده جوابش رو بیار با توجه به جوابش میگیم انتقال میدیم یا نه.روز انتقال هم جواب رو بردم گفتن هایپر شدین و انتقال نمیدیم برو پریود سومت زنگ بزن نوبت بگیر برا سونو شروع سیکل انتقال.

اون رژیم رو هم من کامل رعایت میکردم.کلا شوهرم یا دوغ درست میکرد میریخت تو بطری برام یا آب میوه طبیعی.کلا همش بطری تو دستم بود.یه پام هم تو دسشویی بود.به قول شوهرم اونجا رو تسخیر کرده بودم🤣 سفیده هم روزی ۷ یا ۸ تا میخوردم.روزی که انتقالم کنسل شد بهم گفتن پیاده روی رو حتما داشته باش تا علایم هایپری از بین بره.اابته من هلایم خاصی نداشتم که نشون بده خایپر شدم فقط یکم درد زیر دل داشتم که اونم بخاطر پانکچر طبیعی بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.